Eksklusive‘1,000-Lb Sisters ’Stars Amy og Tammy Slaton Få en dose virkelighet fra Dr. Charles Procter Jr.

Det er et spørsmål om liv eller død. Søstre Amy Slaton og Tammy Slaton har alltid slitt med vekten i løpet av livet, og det er grunnen til at de har bestemt seg for å starte en vekttapstur sammen - hvis deres søskenrivalitet ikke kommer i veien. I en eksklusiv sniktitt fra TLCs nye reality-TV-serie, 1000-Lb søstre , Amy og Tammy satte seg sammen med bariatrisk kirurg Dr. Charles Procter Jr. for å diskutere deres muligheter for vekttapskirurgi, og han serverte en dose virkelighet om helsetilstanden deres da de begynte å krangle med hverandre på kontoret hans.

giftet seg ved første blikk med jamie doug

“Jeg har en dårlig galleblære, høyt blodtrykk, problemer med skjoldbruskkjertelen, gikt. En hel bøtte-liste, ”sa Tammy til Dr. Procter da han spurte om helseproblemet hun hadde opplevd.

Amy chimed inn med plagene sine. “Jeg fikk astma, jeg fikk skjoldbruskkjertel, jeg fikk diabetes. Jeg vil ha en baby, og jeg tror at vekten min påvirker meg å ikke få en baby. 'TLC

“Så det er motivasjonen din, er det at du vil ha en baby. Du vil bli gravid, ”sa Dr. Procter. “Det og jeg vil bare være sunn og ikke liker at hun forteller deg sannheten. Jeg kommer ikke til å lyve for deg, ”la Amy til og pekte på søsteren.

nikki webster mitt liv på 600 lb

'Hva er galt med meg?' Spurte Tammy, åpenbart fornærmet. “Tispe, se på fetheten din. Du er ikke en premie. '

Dr. Procter avbrøt. “Vi har nettopp listet opp en hel liste med medisinske problemer for dere begge, og de fleste av disse medisinske problemene er forårsaket av overvekt. Og jeg tror ikke jeg må fortelle deg at hvis dere ikke går ned i vekt og mye vekt, vil dere ikke leve veldig lenge. '

som er ravrose med hår

Etter at Amy og Tammy kranglet foran ham, delte Dr. Procter sine tanker om deres situasjon i bekjennelsen. «Det er litt spenning som ble reist da søstrene begynte å krangle om hvilken av dem som var den mest usunne, noe som er litt av et uvanlig argument å ha. Virkeligheten er at de begge er veldig sunne, og at de begge må opereres med vekttap. '

1000-Lb søstre sendes på TLC onsdager kl. ET.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.