Alt å vite i forkant av 'Teen Mom OG' sesongpremieren: Startdato, sendetid og mer

når begynner tenåringsmamma og

Hilsen av Catelynn Baltierra / Instagram

Det er nesten tid for Teen Mom OG ! MTV-reality-TV-serien kommer tilbake til nok en sesong etter det som føltes som en lang ventetid. Fortsett å rulle nedenfor for å få dato, starttid og mer info om den kommende nye sesongen av Teen Mom OG .

Når gjør det Teen Mom OG Komme tilbake?

Den nye sesongen starter tirsdag 17. mars 2020.

Hva tiden gjør Teen Mom OG start?

Showet sendes på MTV klokken 20.00. EST / 21:00 EST.

600 lb liv som betaler for operasjonen
innfelt MackenzieMcKee: Fra venstre til høyre, Catelynn Lowell, Cheyenne Floyd, Maci Bookout og Amber Portwood fra MTV Nye 'Teen Mom OG' Trailer Documents Mackenzies skilsmisse, Amber's Arrest and More - Watch

Hvem er tilbake for Teen Mom OG ?

OG stars Maci Bookout , Amber Portwood og Catelynn Baltierra er klar til å returnere, pluss Cheyenne Floyd og Mackenzie McKee kommer også tilbake.

Maci Bookout

Denne sesongen vil fans lære om 28-åringens oppdrag å bruke plattformen hennes som en reality-TV-stjerne for å 'hjelpe mange unge kvinner.' I et klipp en kommende episode blir hun sett innom for å møte lokale tjenestemenn for å be dem om å være medsponsor for en resolusjon om å erklære september som PCOS Awareness Month.

Catelynn Baltierra

Fans vil få med seg øyeblikket Catelynn, 28, fødte sitt tredje barn med mannen Tyler Baltierra . I et klipp kan familien sees som jagende inn i bilen på vei til sykehuset med datteren Nova for å ønske lille Vaeda velkommen til verden. Paret er også på vei bedre vilkår denne sesongen, og de filmet de veldig intime fornyelse av bryllupsløftet seremoni.

Amber Portwood

Historien hennes vil avsløre bak kulissene detaljer om arrestasjonen i juli 2019 av innenlandske batteriladninger etter en påstått hendelse med ekskjæresten og pappaen, Andrew Glennon . Som I kontakt tidligere rapportert inngikk Amber, 29, en bønnavtale i oktober 2019. Hun mottok en straffesak og ett års prøvetid. Hvis hun holder seg ute av trøbbel i prøvetiden, vil straffesaken bli senket til en forseelse.

mtv laget hvor er de nå
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Amber Leann Portwood (@ realamberlportwood1__) 1. september 2019 klokka 2:17 PDT

Cheyenne Floyd

Fans vil få alle detaljene bak kulissene om øyeblikkene som ledet opp til Chey's baby pappa, Cory Wharton , kunngjør at han forventer baby nr. 2 med sin nåværende kjæreste, Taylor Selfridge .

Mackenzie McKee

Den tidligere Tenåringsmamma 3 stjernens andre sesong som OG vil være vanskelig. 25-åringens familie led ødeleggende tap av moren hennes, Angie Douthit, i desember 2019, og kameraene vil dokumentere øyeblikkene som ledet opp til da de sa farvel.

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.