Alle spørsmål vi noen gang har hatt om 'Undercover Boss' besvares

undercover-boss-teaser

Getty Images

Siden premieren i 2010, Undercover Boss har vært en overraskende reality-TV-hit som til tross for sin popularitet fortsatt lar mange seere klø på hodet.

Showet tar administrerende direktører fra store selskaper, fra Cinnabon til 7-Eleven, kler dem opp i latterlige forkledninger og får dem til å jobbe 'undercover' blant sine egne ansatte. Det høres ut som en katastrofe som venter på å skje, men hver episode avsluttes med et gledelig notat, med konsernsjefen som avslører sin 'sanne' identitet til sjokkerte ansatte når han overleverer sjekker til medarbeidere som han synes er de mest hardt arbeidende.

MÅ SE: Ikoniske øyeblikk fra ‘Keeping Up With the Kardashians’ som var falske hele tiden

Men til tross for sappighet og morsomhet ved å se fastgjorte sjefer som må tørke gulv eller servere pommes frites, har de fleste fans av showet lurt på om showet er ekte eller ikke, blant annet. Nedenfor deler vi de vanligste spørsmålene vi har om dette forbløffende, men vanedannende showet.

Er Undercover Boss forfalskning?

La oss bare komme rett til jakten, skal vi? Dette er spørsmålet som kommer mest opp blant fansen. Tross alt, der er en liten formelstruktur for hver episode, hvor hver sjef jobber med en opprettholdt ansatt som har en slags sob-historie. Bruker de alle det samme skriptet eller noe?

Ifølge Vivint-sjef Todd Pederson, som dukket opp i showet i 2015, sier han at det ikke er falskt i det hele tatt.

'Jeg syntes det var ganske ekte,' sa han sa på den tiden. “Mine svar, erfaringer med de ansatte, deres bakgrunnshistorier osv. - alt dette er autentisk. Jeg visste ikke noe på forhånd. '

Tidligere deltakere er også enige om at showet er ekte.

undercover-sjef

(Fotokreditt: Getty Images)

'Showet er veldig ekte,' skrev Megan Carolina under en reddit AMA . Hun dukket opp i Retro Fitness-episoden i 2013. «Jeg hadde ikke noe manus. Det eneste de fortalte meg var å vise ham hvordan du jobber her og dele en livsendrende hendelse. '

Imidlertid sier ansatte som har blitt omtalt på showet at de ble nøye undersøkt av produsenter og ikke valgt tilfeldig. De måtte også sende inn en søknad og delta på flere intervjuer før de ble valgt til showet.

Tror ansatte virkelig dekselhistoriene konsernsjefene bruker?

undercover-sjef

(Fotokreditt: Getty Images)

Ikke egentlig. Ifølge ansatte som jobbet i selskaper der reality-showet ble filmet, visste de ganske mye hva som skjedde.

“Vi visste ganske mye at det var Undercover Boss , ”En reddit-bruker skrev om deres erfaring hos et kanadisk selskap. “Men hele mannskapet gjorde en god jobb med å spille opp den falske historien. Noen mennesker satser til og med på om det var showet eller ikke. ”

En arbeidstaker ved GSI Commerce, hvis episode ble sendt 2010, sa at selskapet deres ble lettere lurt.

'Ingen av utstyrene eller menneskene antydet at dette ble filmet av et stort nettverk, skjønt,' skrev en ansatt i en reddit-tråd. “En av GSIs kunder var faktisk PBS, så mange av oss antok at det var en av deres dokumentarserier. Da konsernsjefen dukket opp og utførte arbeidet, var det noen mennesker der som kjente ham igjen, men de av oss som antok at han bare hadde tilsyn med produksjonen av showet. ”

er du det ene ekteparet

Er disse fyringene ekte?

undercover boss boston market

(Fotokreditt: CBS)

Hvert så ofte Undercover Boss , kommer den administrerende administrerende direktøren over en ansatt som enten ikke følger regler eller til og med dårlig munnhul på selskapet på kameraet. Disse menneskene blir vanligvis raskt sparket av administrerende direktør, som avslører sin identitet for å irettesette den bølle medarbeideren.

Det føles som noe produsenter vil gjøre for å tromme opp drama, men det er det ikke, i det minste ifølge de uheldige menneskene som har blitt hermetisert på showet.

I Boston Market-episoden, som ble sendt i 2013, sparket administrerende direktør Sara Bittorf en arbeidstaker på stedet da han sa: 'Jeg hater bokstavelig talt kunder mer enn noe annet i hele verden.' Under en oppdatering for showet besøkte kameraer den beryktede medarbeideren for å se hvor han var nå, og han sa at han fortsatt var arbeidsledig.

Det samme gjelder for den ansatte som er avsluttet hos Retro Fitness. Under en oppdateringsepisode avslørte hun at hun hadde funnet nytt arbeid i hjelpefeltet.

'Jeg er voksen nå,' sa hun om sin offentlige skyting i showet. 'Du lever og du lærer.'

Tvinger produsenter administrerende direktører til å ha på seg de latterlige forkledningene?

undercover sjef forkledning

(Fotokreditt: Getty Images)

For å skjule identiteten deres, har administrerende direktører i hver episode billige parykker og latterlige falske bart for å se mer ut som 'Joe Nobody' i stedet for 'Joe Millionaire.' Det tøffe utseendet blir ofte hånet av seerne, mange fans har stilt spørsmål om de virkelig kan lure noen.

I følge produsenter er det imidlertid konsernsjefene som lager kostymene sine, ikke showet.

'Vi vil at de skal eie det, for hvis de ikke elsker alter egoet, vil vi ikke at de skal skylde på oss hvis det ikke fungerer,' utøvende produsent Chris Carlson sa i 2016.

Hva skjedde med at administrerende direktør i Bikinis Sports Bar & Grill tilbød å betale for den ansattes brystimplantater?

undercover boss bikinier

(Fotokreditt: CBS)

Da administrerende direktør Doug Guller dukket opp i en episode i 2010 hvor han stolt kalte serien sin for en 'brystvakt', visste seerne at det kom til å bli kontroversielt. På slutten av episoden lovet han en servitør å betale for brystimplantatene hvis hun forbedret prestasjonen i seks måneder, og så sparket han en annen servitør for å nekte å bruke en bikini på kameraet.

Etter at episoden ble sendt, opplevde selskapet et tilbakeslag i sosiale medier, og tvang dem til å midlertidig stenge Facebook. Imidlertid etterlot kritikken en varig negativ effekt på selskapet, og i dag er flertallet av dets lokasjoner stengt. Vurderer Undercover Boss er typisk lettvint med en hjertevarmende vinkel, det var definitivt et atypisk øyeblikk for showet.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.