Estelita From ‘Love & Hip Hop Atlanta’ Åpner seg om hennes hjerteskjærende fortid

estelita-from-love-and-hop-hop-atlanta

Getty Images

mohammed fra 90 dagers forlovede deportert

Så hjerteskjærende. Håper sanger Estelita Quintero fra Love & Hip Hop: Atlanta har vært gjennom helvete og tilbake, og det er derfor hun nekter å la en f-kboy som Stevie J hindre henne i å jage drømmene sine. I en nylig episode åpnet Estelita seg om forholdet til Stevie, og hun ble ekstremt følelsesladet da hun åpnet seg for fortiden.

Etter at Estelita gjenopplevde vennskapet med Erica Mena, ba hun vennen sin om å gå med henne for å møte Dancehall Music Sensation Spice. Siden Spice er så suksessfull i karrieren, ønsket Estelita å be henne om råd om hvordan hun kan få det til i musikkbransjen - og det var der hun endelig innrømmet at hun hadde sex med Stevie J før hun signerte en kontrakt om å ansette ham som henne sjef. Spice spurte Estelita om hennes fortid, fordi Spice sa at Estelita burde bruke sine erfaringer for å få henne til å tro på seg selv og gjøre henne til en sterkere person - og det var da Estelita åpnet seg.

'Det er så vanskelig for meg å snakke om barndommen min,' sa 36-åringen og holdt tårene tilbake. 'Jeg har opplevd så mye oppvekst.'

Estelita fortsatte med å forklare at hun er den yngste av 20 barn, og hennes familie planla at hun skulle forlate hjemlandet Panama for å komme til USA 18 år gammel, men hun måtte reise tidligere i en alder av 14 år etter at hun ble voldtatt av fem forskjellige gutter. Men det er ikke den eneste forferdelige tingen som skjedde med henne.

'Jeg vokste opp og husker at faren min misbrukte meg seksuelt,' avslørte hun. 'Før pleide faren min å gi meg penger og fortalte meg at jeg trengte å gjøre ting for å tjene det 5 år gammel. Jeg visste ikke at jeg gjorde noe galt da han pleide å låse meg på badet og fikk meg til å gjøre disse tingene. '

Se dette innlegget på Instagram

Jeg er en åpen bok, jeg skammer meg ikke over noe. Det er den jeg er og vil alltid være .. Jeg er ikke redd for å dele livet mitt med hele verden. Gud har velsignet meg på mange måter, og han vil alltid .. vi gråter alle, det gjør oss ikke svake, i mitt tilfelle gjorde det meg sterkere. Jeg kom til USA da jeg var 12 år som jeg nevnte i forrige ukes episode, jeg begynte å danse i en alder av 14 år i Miami, misbruk av hjemmet er noe jeg taklet for mange år siden. Jeg kunne lett fortalt verden en falsk historie for å bli akseptert eller for å være noen jeg ikke er. Men i stedet valgte jeg å legge det ut, men hvorfor kan du spørre deg selv? Fordi jeg ønsket at dere ikke skulle høre historien min fra meg, ikke av noen blogger eller en tredje person, gjorde jeg det ikke for sympati fordi jeg ikke er et offer jeg er en fighter. Jeg vil aldri tillate fortiden min å bestemme fremtiden min .. ingen tårer, ingen smerte = ingen seier.

Et innlegg delt av Estelita Quintero Gudinnen (@estelitaquintero) 1. april 2018 kl 19:13 PDT

Estelitas far døde da hun var ni år gammel, og den eneste forelderen hun måtte stole på var moren. Selv om moren hennes dømte henne for å bli danser da hun kom til Miami 14 år gammel, hadde de fortsatt et nært forhold, og derfor ble Estelita ødelagt da moren hennes døde etter en kamp mot kreft.

Hun fortsatte med å forklare at det kom til et punkt der hun følte at hun ikke ønsket å leve, og hun prøvde å begå selvmord to ganger. Men nå er Estelita sterk, og hun anser ikke seg selv som et offer for hennes omstendigheter - hun er en overlevende, og det er derfor hun er så opprørt at Stevie ville utnytte sin sårbarhet.

'Det er ikke så lett å avskrive Stevie, for da jeg kom hit til Atlanta, var han den eneste personen som var der for meg,' avslørte Estelita i bekjennelsen. 'Jeg må virkelig finne ut om han manipulerer meg som Erica sier, eller hvis en del av Stevie virkelig tror på meg som kunstner.'

Hvis du trenger støtte, er The National Sexual Assault Hotline tilgjengelig 24/7 på 1-800-656-4673. Du vil bli koblet til en utdannet medarbeider i ditt område. Eller besøk RAINN.org å chatte online en-mot-en med en supportspesialist når som helst.

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.