Duggarene praktiserer en eksklusiv form for kristendom kalt 'Independent Baptist'

Fans av den tidligere TLC reality-serien 19 barn og telling og nå deres spin-off, Regner med , med Duggars i hovedrollen, vet at den store familien holder seg til streng religiøs praksis - men det er en ting ved deres religion som ikke alle forstår. Hvilken religion er duggarene?

Virkelighetsstjernene følger mange av de samme prinsippene som Quiverfull-religionen, skjønt begge deler Jim bob og Michelle Duggar begge har benektet at det er kristendommen de forbinder seg med. Quiverfull er kjent for å legge vekt på konservative, patriarkalske verdier.

'I Quiverfull-bevegelsen er barna dine velsignelser fra Gud, og de er også våpen i kulturkrigen,' forklarte USC assisterende professor i religion Cavan Concannon tidligere til Mennesker . 'Noen mennesker i bevegelsen vil si at en del av å ha mange barn er et forsøk på å føde mer konservative kristne i en verden som ikke har nok av dem.'

Hvis du spør noen medlemmer av den berømte familien, sier de at de er uavhengige baptister, en mer eksklusiv form for kristendom. De deltar til og med i en 'hjemmekirke' for å tilbe blant en utvalgt gruppe andre.

'Du får se en familie med 21 barn som sitter foran og oppfører seg utrolig bra,' en tidligere kirkegjenger og Ordspråkene mamma blogger forklart via Ras . “Duggarene sitter generelt bak, og det liker vi også. Når noen er like populære og i en ledende stilling, er det alltid hyggelig å se dem sette seg i baksetene og ikke være utstilt som om det er viktig. Bra gjort, Duggars. ”

I et nylig innlegg på Facebook, datter Jinger Duggar - som mange anser for å være den mest opprørske av alle barna - ble en gang ansett som et 'opprørskontrollmiddel'. Duggarene har alltid vært høylydte når det gjelder deres forakt for prevensjon - men det var ikke alltid tilfelle. Etter å ha tatt imot sitt eldste barn, var Michelle på prevensjon, bare for å finne ut at hun var gravid. Hun og ektemannen Jim Bob mistet senere babyen, og de tilskrev spontanabort til prevensjon.

“Som konservative kristne tror vi at hvert liv er hellig, til og med livet til de ufødte. På grunn av vår manglende kunnskap ødela vi det dyrebare livet til vårt ufødte barn. Vi ba og studerte Bibelen og fant en rekke referanser som fortalte oss at Gud betraktet barn som en gave, en velsignelse og en belønning, ”har familien forklart. 'Likevel hadde vi vurdert å ha et annet barn til ulempe i løpet av den travle tiden i livet vårt, og vi hadde tatt skritt for å forhindre at det skjedde.'

For duggarene stammer alt fra religion. Det faktum at de til og med er på TV, henger sammen med deres tro. Faktisk på deres familiens nettsted , skriver de at de valgte å spille i en reality-serie først og fremst av den grunn at det ville gi dem sjansen til å 'dele med verden at barn er en velsignelse fra Gud', og bare enige om å gjøre showet under forutsetning av religion kunne forbli en del av den. Tross alt, hvorfor gjør duggarene hva som helst de gjør? Fordi Jesus, det er derfor.

Populære Bilder

29 Fargeleggingssider av høy kvalitet Alfabetet Letter T gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Irish Dance Cliparts # 2432324

Last ned gratis Irish Dance Cliparts # 2432324, last ned andre irske dansesko utklipp gratis

Søvnig studentutklipp # 2911397

Last ned gratis Sleepy Student Cliparts # 2911397, last ned andre som sover i klassen utklipp svart og hvitt gratis

Britisk flagg gjennomsiktig # 972440

Last ned gratis British Flag Transparent # 972440, last ned gratis engelsk engelsk flagg ikon

Konfetti gjennomsiktig # 1480014

Last ned gratis Confetti Transparent # 1480014, last ned othes transparent bakgrunn confetti utklipp gratis

Camping Utklipp # 2962629

Last ned gratis Camping Utklipp # 2962629, last ned gratis utklipp fra andre leirer svart og hvitt