Duggarene har angivelig en mistenkelig mengde fly - og vi er forvirret

Duggar-familien er kjent for å fremme en beskjeden og sparsom livsstil, så hva er det med at de eier et privatfly ... eller, vet du, seks? Det er riktig, hvis du ikke har lagt merke til at halvparten av fundie-familiene falske jobber er 'pilot', du har kanskje ikke lagt merke til at de visstnok eier sin egen flåte av fly. Og mildt sagt finner vi det mer enn litt mistenkt. Les videre når vi prøver å oppdage motivene som er deres dyre luftbesettelse.

1 av 7

john-david-blir-et-fly

Facebook

Jim Bob og Michelle kjøpte opprinnelig et fly etter at John-David fikk pilotlisens.

John-David regnes som 'pilot' av familien, den første av barna som blir sertifisert. Som et resultat kjøpte Jim Bob ham en Cirrus med 4 seter, som koster omtrent ... vel, la oss sjekke, fordi ingen av oss noen gang har tjent en fly.

Ah, angivelig var flyet et Cirrus SR22 , som i 2014 kostet omtrent $ 764 900 nye. Men det er sannsynlig at Jim Bob og Michelle fikk det brukt (som alt annet) og brukte så lite som $ 200.000.

Du vet. En stjele.

Først var JD den eneste ekte og legitime piloten blant Duggar-familien, men sist hørte vi Josiah fikk pilotlisensen. Og selv svigerforeldre fra Duggar er interessert i luftfart - Austin Forsyth er også pilot av yrke. Noe som er objektivt kult, og likevel litt i denne familien også rart å være en tilfeldighet.

2 av 7

hva er galt med noah fra alaskan bush folk
deggar-men-plane

Facebook

Siden da eier duggarene nå seks private fly og opprettet et eget selskap.

Men ikke i den rekkefølgen! Det er riktig, Duggar Aviation LLC er lisensiert i Springdale, Arkansas, opprinnelig et tvilsomt trekk da det ble opprettet. Se, et fly betraktes som en luksusvare, og å opprette et falskt selskap vil gjøre Duggarene fritatt for å bli beskattet. Dun dun dun.

Nå har vi allerede nevnt John Davids Cirrus SR22, og senere gikk det rykter om å være en gammel 4-seters Cessna som Josiah hovedsakelig styrte. Men bare i 2017 kjøpte de minst fire private fly fra ALERT Academy . Så det vil gjøre åtte fly totalt.

er du den nye rollebesetningen

Hva til og med i verden, hvorfor.

3 av 7

jim-bob-plane

Facebook

Så la oss bare snakke om hvor sinnsykt dyrt hvert fly er.

Vi nevnte allerede det området av Cirrus SR22, men la oss bare vurdere at et av deres siste kjøp, et Mitsubishi MU-2B-36-fly, fortsatt koster rundt $ 895 000 til tross for at det er en gammel modell.

Nå ser vi, vi gikk ikke på journalistskole fordi vi er gode med tall, men la oss prøve å estimere hvor dyrt dette er. Når du gjennomsnittlig utgjør $ 200 000 (et veldig lavt tall for et privatfly) og $ 895 000 (et høyt tall for et privatfly hvis du ikke er en Kardashian reality-stjerne), kommer det til ca $ 547 000. En halv million er en ganske standard pris for private fly. Så la oss ta $ 547 000, og multiplisere det med Duggars potensielt seks fly. Det er totalt $ 3,282,000.

At. Er. F – konge. Sinnsyk.

4 av 7

jinger-jana-plane

Instagram

Og ikke bare er det økonomisk sinnsykt, det er en ganske hyklerisk måte å leve på, gitt måten duggarene forkynner beskjedenhet og pander på sine tilhengere.

Ble det ikke skrevet i Bibelen: 'Salige er de ydmyke, og åtte private fly er litt mye?'

Vi vet faktisk ikke fordi vi alltid sovner i CCD. Det er nok å si at familien tilsynelatende rullet opp til kirken i en av disse dårlige guttene og menneskene var ikke fornøyd . Og du vet, det er bare en litt rart siden disse øreklemmende Duggars insisterer på å sparsomme alle de dumme gulvlengde skjørtene, men de vil kaste ned en halv mølle for å se ut som en G6.

Flashiness til side, vi er forbauset over den teoretiske prislappen til til og med en av disse tingene, som lett kan betale for en av datterens TV-bryllup eller lignende, en skolegang som ikke er pilot eller eiendomsmegling for barna sine. Eller kanskje de kan bruke pengene på et hjem til Jana, slik at 28-åringen ikke trenger å bli dehumanisert og køyeseng med de små jentene.

ELLER. ELLER. ELLER. ELLER. Kanskje de bare kunne gi pengene til Jill og Derick slik at de ikke trenger å sette opp en GoFundMe for alle deres oppdrag.

Bare en tanke.

5 av 7

duggar-boys-plane

Instagram

Nå er det muligheten for at duggarene oppmuntrer luftfart med håp om å tjene penger i fremtiden.

Hvordan synes vi det? Noen ganger (les: hele tiden) føles det som Jim Bob knuser barnas drømmer og ambisjoner for å holde dem nær familien. Jeg mener, vi trenger ikke å komme inn på hvor undertrykte jentene er; de har ikke jobb, enn si utdannelse.

Men guttene oppfordres til å jobbe under faren sin, og Joseph har nylig anskaffet seg hans eiendomslisens for å bli med i Jim Bobs virksomhet og Josiah følger etter. Så er det sprøtt å tro at han med denne LLC og oppmuntret flyfasinasjon prøver å sette opp et nytt sted for å tjene penger? Er det skummelt å også skyve de yngre guttene inn i cockpiten slik at de lærer å falle i kø?

Idk, fyr.

6 av 7

tiara kjærlighet og hip hop atlanta
austin-og-glede-fly

Instagram

Visst nok, Duggar-klanen tilpasser liksom regelverket.

Selv om alle tilsynelatende har lisenser, følger de ikke egentlig himmelens regler. Fans var raske med å kritisere da Austin og en tungt (så tungt) gravid Joy-Anna ble sett i et fly omtrent syv måneder. Nå er dette skjørt over en linje; Selv om det ikke er teknisk i strid med standardene for kommersielle flyreiser (som i seg selv er annerledes enn private fly), virker det fortsatt som et risikabelt trekk for en fremtidig mor.

første sesong av gift ved første blikk

Åh, og da Anna Duggar var på reise med familien (ni måneder) veldig ikke regulering, gutter), fans var opprørt over å se det ikke en eneste Duggar tilbød å hjelpe henne om bord på flyet . Det er som ... det er ikke engang bare et brudd på reglene, dette er et bevis på at gentlemanliness egentlig ikke er en Duggar-prioritet.

7 av 7

josiah-duggar-plane

Facebook

For å være rettferdig, med så mange barn i familien, kan det være gunstig å ha en alternativ transportmetode.

Ferier må være et mareritt, tbh. Ville det ikke være mer fornuftig å ha en flåte minibusser med fotballmamma?

Se, det er bare litt forvirrende slik duggarene finansierer flyene sine og flyr i stedet for å treffe veien. Legg det til på listen over skyhøye Duggar-familiemysterier.

Mer fra I kontakt

Uh, WTF handler Duggar-familiens rare besettelse med pickles om?

Hvis du ikke har lagt merke til det, ser det ut til at hver Duggar-bursdag inkluderer en ting

Duggarene er fratatt menneskelig hengivenhet, så de får pedikyr i stedet

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.