Dropping Mics and Leaving Us Speechless: Kanye West's Most Controversial Quotes of All Time

Enten du liker ham eller ikke, Kanye West har sagt noen ganske kontroversielle bemerkninger som har fått fansen til å klø seg i hodet.

Bortsett fra å kunngjøre at han er det stiller som president i 2020-valget, til tross for at han savnet hver primærdebatt så langt, fire statlige frister for å registrere seg som uavhengig kandidat og uten politisk erfaring overhodet, reiste faren til fire øyenbryn etter at han kom med noen sjokkerende uttalelser om sin holdning til abort ved sin første kampanje. møte søndag 19. juli i Charleston, South Carolina.

'Ikke mer plan B. Det er plan A,' sa Kanye før han avslørte sin kone Kim Kardashian høyt vurdert å avbryte sitt første barn, Nordvest. 'Hun sa at hun var gravid, og i en måned, to måneder og tre måneder snakket vi om at hun ikke hadde dette barnet. Hun hadde pillene i hånden, ”forklarte han de første månedene av graviditeten hennes før han la til at hvis Kim skiller seg etter talen hans,” førte hun Nord til verden selv når jeg ikke ville. Hun reiste seg og beskyttet barnet. ” Med tårer i øynene la han til: 'Jeg drepte nesten datteren min.'

I tillegg til å røpe detaljer fra hans personlige liv, hevdet han at Harriet Tubman 'aldri frigjorde slaverne, hun hadde bare slaverne til å jobbe for andre hvite mennesker.' Videre sa han: «Jeg gir ikke en f – k hvis jeg vinner presidentskapet eller ikke. Jeg bryr meg om hjemløse foran Gucci-butikken. ”

Mens det er mye å pakke ut i hvert av Kanyes uttalelser, har hans ufiltrerte retorikk vært et mønster som strekker seg over to tiår. Selv om vi bare kan forestille oss at Kim skodder hver gang Kanye søler en annen familiehemmelighet, ser det ut til at hun alltid vil ha ryggen, uansett hva han sier.

'Kanye vil aldri løpe i løpet av den populære opinionen, og vi vet det, og det er derfor jeg elsker ham og respekterer ham,' twitret Kim april 2018 etter spekulasjoner om at han er mentalt ustabil. “Om noen år når noen andre sier det samme, men de ikke er merket slik han er, vil dere alle rose dem! Kanye er år foran sin tid. ”

Rull nedenfor for å se noen av de mest kontroversielle uttalelsene Kanye noensinne har sagt.

1 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

MediaPunch / Shutterstock

'Harriet Tubman frigjorde aldri slavene, hun fikk bare slaverne til å jobbe for andre hvite mennesker,' sa Kanye under sitt første presidentkampanjerally.

2 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Polaris / SIPA / Shutterstock

'Da jeg så Harriet Tubman på $ 20-regningen, var det da jeg ønsket å bruke bitcoin,' sa han i et 2018-intervju med Charlamagne Tha Gud .

3 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Stephen Lovekin / Shutterstock

“Det er som alle slavefilmene. Hvorfor må du fortsette å minne oss om slaveri? Hvorfor legger du ikke Michael Jordan på $ 20-regningen? ”

4 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Michael Wyke / AP / Shutterstock

I 2013 sa han: «Du skal bare tro på omtrent 90 prosent av det jeg sier. Faktisk, ikke engang tro på noe jeg sier i det hele tatt. Jeg kunne være fullstendig konge med deg og hele verden, ”i et intervju med I Blad.

hvilken type dvergvekst har Zoey

5 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Matt Baron / Shutterstock

'Jeg er Guds fartøy,' sa han på VH1 i 2011. 'Men min største smerte i livet er at jeg aldri vil kunne se meg selv utføre live.'

6 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Gregory Pace / Shutterstock

Noen ganger skriver folk romaner, og de er bare så ordrike og så selvopptatte. Jeg er ikke en fan av bøker, ”sa han i 2009 etter at han skrev en bok. «Jeg vil aldri ha en boks autograf. Jeg er en stolt ikke-leser av bøker. ”

7 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Gregory Pace / Shutterstock

'Jeg er så troverdig og så innflytelsesrik og så relevant at jeg vil endre ting,' sa han til New York Times i 2013 mens han snakket om hans Jesus album.

8 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Michael Wyke / AP / Shutterstock

“Tenk deg hvis jeg våknet en dag og jeg var klask. Hva ville jeg gjort da? ” han fortalte Vergen i 2005.

9 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Broadimage / Shutterstock

'George Bush bryr seg ikke om svarte mennesker,' sa Kanye under NBCUniversals 'A Concert For Hurricane Relief' i 2005.

10 av 11

Kanye Wests mest kontroversielle sitater

Evan Vucci / AP / Shutterstock

I 2018 sa han: “Når du hører om slaveri i 400 år ... I 400 år? Det høres ut som et valg, ”i et intervju med Charlamagne Tha God.

11 av 11

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.