Donald Trump la ut et bilde med VP Pence til bursdagen sin, men alle som ble lagt merke til var hans 'Tiny Feet'

Åh, Donald Trump kommer ikke til å like dette! 7. juni tok han til Instagram for å legge ut et (ganske vanskelig) bilde med visepresident Mike Pence til bursdagen hans. Dessverre ble den snille gesten overskygget av hvor små føttene hans så ut på bildet! Se videoen ovenfor for å se det krøllete skuddet, og fansens morsomme reaksjoner på det.

hvor mange koner har kody brown

Noen fans ble ikke distrahert av Trumps føtter som de var av den generelle klossa på bildet, som har en veldig stiv Trump som står med datteren Ivanka og Pence på hver side av ham med armene ned langs sidene. “Alle tre av dem ser så unaturlige ut som mennesker haha. De ser ut som de skal ut og rense? ', Sa en kommentator. Og de var ikke de eneste som gjorde en sammenligning med den dystopiske skrekkfilmen, heller. 'Ser ut som en Rens plakat, ”var en annen enig.

Donald Trump, Getty

President Trump.

Noen syntes det var uhøflig at Trump laget bildet om ham da han skulle feire sin VP. 'Jeg elsker dette. Det er Mike Pence sin b-dag, men hvem står foran og sentralt i bildet? #narcissus, ”sa en Instagrammer. Andre tok problem med hans upassende valg av garderobe. “Trump! Stryg buksene dine! ??,' de skrev.

for kjærligheten til ray j sesong 2 rollebesetning

Noe forteller oss at av all kritikken vil Trump trolig være mest plaget av kommentarene om føttene. Trump mistet nesten hodet under valget da hans konkurrerende Marco Rubio sa: “Han kaller meg alltid Lille Marco. Og jeg vil innrømme at han er høyere enn meg. Han er som 6'2, og det er derfor jeg ikke forstår hvorfor hendene hans er på størrelse med noen som er 5'2. ' Trump kjempet raskt tilbake og sa: 'Se på disse hendene, er de små hender?' sa han og viste hendene til publikum. “Og, han henviste til hendene mine; ‘Hvis de er små, må noe annet være lite.’ Jeg garanterer deg at det ikke er noe problem. Jeg garanterer.' Ja, det er USAs president som lover at hans penis er stor (selv om Stormy Daniels vil tigge å skille seg.) Lordt hjelper oss alle.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.