Disney avviser! 5 prinsesser og heltinner som aldri kommer til å spille i deres egne filmer

Beklager å ødelegge barndommen din - men de fleste Disney-filmer er fullstendig endret fra de originale, eventyrhistoriene.

Visste du for eksempel at Askepottens onde stesøstre i Brorens Grimm-historie klippet av tærne eller hælene for å passe inn i tøffelen ?! Og Den lille havfruen begår faktisk selvmord!

Dystre, vi vet.

Du kan bli overrasket over å høre at det er enda flere historier om prinsesser og heltinner som bare er for urovekkende til at Disney kan vurdere å fortelle sitt uskyldige publikum.

Men heldigvis kunstner og tidligere DreamWorks Effects Animator, Jason Porath, har bestemt seg for å dele disse tapte historiene på bloggen sin, Avviste prinsesser .

Klikk gjennom galleriet over for å se de fantastiske illustrasjonene og les historiene til fem kvinner Porath kaller, 'for kjempebra, forferdelig eller uovertruffen for filmene.'

1 av 5

penta

Jason Porath

Penta

I dette italienske eventyret, Penta, kjent som 'Den håndløse prinsessen', ble beordret til å gifte seg med sin bror, kongen, etter at hans kone døde. Men etter å ha lært at kongen fant hendene hennes som hennes mest attraktive trekk, ba Penta sin tjener om å hugge dem av og bringe dem til broren på et fat. Med incest og gore kan vi se hvorfor Disney har holdt seg borte fra denne historien ...

2 av 5

elskede

Jason Porath

Kjære, en roman av Toni Morrison, forteller historien om Sethe, en frigjort slave som bor i Kentucky etter borgerkrigen, som dreper den lille datteren hennes for å beskytte henne mot å bli slaver. Et tiår senere møtes Sethe Kjære, en vakker ung kvinne som skummelt ligner Sethes avdøde datter. Vi forstår at denne fortellingen sannsynligvis ikke er egnet for barn, men det er en flott historie om at en kvinne bokstavelig talt hjemsøkes av fortiden hennes.

3 av 5

mariya-oktyabrskaya

Jason Porath

Etter at hennes offisermann ble tragisk drept i kamp, Sersjant Mariya Oktyabrskaya, solgte alle eiendelene hennes, kjøpte en tank og ble med i den sovjetiske hæren. Hun ble den første kvinnelige tankskip som noensinne vant helten av Sovjetunionens pris for sin tjeneste under andre verdenskrig. Antar at denne galgen bare er for dårlig til Disney å håndtere!

er Macys åpen nyttårsdag

4 av 5

petra-herrera

Jason Porath

Flytt deg, Mulan! Oberst Petra 'Pedro' Herrera modig forkledd seg som en mann under den meksikanske revolusjonen for å være kvalifisert for kampfeltkampanjer. Men hun ble så populær at hun til slutt begynte å kjempe stolt under sitt eget navn, og innen 1914 ledet hun 200 menn i kamp. Vi vil aldri forstå hvorfor denne fantastiske, historiske heltinnen ikke har sin egen Disney-film!

5 av 5

pasiphae

Jason Porath

Pasiphaë, en mytologisk gresk dronning fødte en Minotaur, en skapning som er halvtyr og halvmenneske. Selv om hun definitivt er kongelig, tenker vi at Disney ikke vil tråkke på tærne til en annen, mytologisk historie - Hercules.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.