Motbydelige arrestasjoner nedbrutt alle bortsett fra to ‘Sons of Guns’ -stjerner på ett år

sønner av våpen

Discovery Channel

Discovery Channel sendte realityshow Sons of Guns i fem sesonger før stjernen Will Hayden ble anklaget for voldtekt i 2014, på hvilket tidspunkt nettverket avlyste serien, med henvisning til den 'alvorlige og forferdelige karakteren av anklagene.' Samme år ble også datteren og svigersønnen arrestert for en egen hendelse.

Så, hvor er de tre nå, og hva som skjedde med Sons of Guns stjerner som holdt seg i god stand med loven? Les alt om deres post-TV-liv nedenfor.

Vil Hayden

vil hayden sprute

Will soner for tiden tre livstidsdommer. I april ble han funnet skyldig i to tilfeller av grov voldtekt og en opptelling av voldtekt for å ha angrepet to unge jenter, en på 1990-tallet og en annen i 2013. Begge var rundt 12 eller 13 år på tidspunktet for forbrytelsen, WAFB rapporter. Noen måneder senere innfridde han ingen anklager mot to voldtektsanklager: grov voldtekt og grov incest. Will har ingen mulighet for prøveløslatelse, så han vil tilbringe resten av livet i fengsel.

Stephanie Hayden Ford & Kris Ford

Wills datter og ektemannen ble også håndjernet i 2014. Han ble arrestert på grunn av grusomhet mot ungdommer, og hun sto overfor en anklager om å være rektor for grusomhet mot ungdommer, som Advokaten rapporterte. Stephanys daværende ni år gamle sønnens far, William Scott, beskyldte Kris for å ha slått gutten med et belte hardt nok til å etterlate et blåmerke mens Stephanie så på. Ingen ytterligere nyheter om denne saken ser ut til å være tilgjengelig online.

hva gjør maci bookout for livet

Stephanie fremmet også beskyldninger mot faren Dr. Phil i 2014 at Will famlet henne da hun var 12. 'Jeg er veldig redd for ham,' sa hun.

Joe Meaux og Charlie Watson

Tidligere medeier av Red Jacket Firearms Joe kom tilbake fra Hayden-familiens skandale ved å åpne to nye virksomheter nede i gaten: en pistolbutikk kalt Meaux Guns og en pistolproduksjonsoperasjon kalt Aklys Defense. 'Det var et drama-infundert miljø,' sa han om innspillingen av TV-showet under et 2015-intervju med The Times-Picayune . 'Å kunne komme vekk fra det ... det har vært mye mindre stress.'

Charlie jobber nå i Aklys Defense, ifølge Facebook-profilen hans. Fra og med 2015 Times-Picayune artikkel var han fremdeles medeier av Red Jacket Firearms. Joe fortalte avisen at han håpet at merkevaren ville komme seg fra den negative pressen.

Populære Bilder

Danielle Bregolis Emojis: Få detaljene på 'Cash Me Outside' Girl's New App!

Cash henne i App Store, hvordan bue dat ?! I tilfelle du savnet det, tar Danielle Bregoli, også kalt 'Cash Me Outside' -jenta, sakte over verden. Om

Hundemerke gjennomsiktig # 1484177

Last ned gratis Dog Tag Transparent # 1484177, last ned andre militære hund tag utklipp gratis

Samling av Scroll Border Cliparts (49)

49 Scroll Border Cliparts av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

'Teen Mom OG' -stjernen Dr. David Merz er ikke en av sine nyvunne berømmelser: 'I'm Not Into It' (EKSKLUSIV)

Debra Danielsen er offisielt utenfor markedet - men hvem er den nye mannen hennes? Teen Mom OG-stjernen bundet knuten til Dr. David Merz tidligere denne måneden,

Samling av bilder av vakre grenser (34)

34 bilder av vakre grenser av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Pluto Disney (29)

29 høykvalitets Pluto Disney gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.