Fikk Dog the Bounty Hunter og Beth Chapman skilsmisse ?!

dog-the-bounty hunter-7

Facebook

er javi og kailyn fortsatt gift

Treffet A&E show Dog the Bounty Hunter endte tilbake i 2012, og siden finalen har fans hatt noen spørsmål om den berømte Chapman-familien. Spesielt lurer folk på: Fikk hunden dusørjegeren og Beth Chapman skilsmisse !?

Selv om rykter om de berømte parens splittelse har sirkulert, ifølge hennes bio på deres felles nettsted, fortsetter hun og hennes ektefelle sterk!

'Beth er drivkraften i Chapman-klanen,' heter det i biografien. “Etter å ha oppdratt 12 barn med ektemannen Duane‘ Dog ’Chapman. Ting var ikke alltid enkle. ”

MER: Hvor er rollebesetningen av 'Jerseylicious' nå? Se Shocking Then and Now Pics!

Langt fra skilsmisse, fra utseendet til deres aktive sosiale medier, ser paret, som giftet seg i 2006, mer forelsket ut enn noensinne. Tilbake i mai tok Dog til Instagram for å dele et bikinikledd bilde av sin kone, som flagrer et imponerende vekttap .

Se dette innlegget på Instagram

Takk for at du er mor til alle barna våre @ mrsdog4real. Jeg er veldig heldig mann. #morsdag #hundpound #bethanddog #hawaiianhuntress

Et innlegg delt av Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) 15. mai 2017 kl 12:09 PDT

'Takk for at du er mor til alle barna våre,' skrev han i bildeteksten. 'Jeg er en veldig heldig mann.'

Duoen jobber til og med sammen. Mens Beth fungerer som president av National Bail Bonds Association, hubby Duane jobber sammen med henne som lobbyist for kausjonsindustrien.

MER: Hvordan ser Pauly D fra 'Jersey Shore' ut nå? Se hans nye utseende!

Tilbake i 2016 snakket Beth med I kontakt utelukkende om avslutningen på deres spin-off show, Dog and Beth on the Hunt , som ble sendt på CMT fra 2013 til 2015.

'Vår industri er under angrep,' sa hun. “Det er kausjonsreformbevegelser som dukker opp over hele landet som vil avslutte kausjonssystemene. Dette ville være en katastrofe. ”

Etter at det ble satt reformer i kausjonssystemet som til slutt ville kvitte seg med kausjonssystemet helt, jobbet reality-stjerneparet aktivt for å kjempe mot det.

'Kausjonsindustrien leverer en tjeneste til regjeringen og bidrar til å sikre publikums sikkerhet,' sa hun. “Å fjerne kausjonssystemet vil ha en skadelig effekt på strafferettssystemet. Det er viktig at vår forening, under sterk ledelse, bekjemper ethvert forsøk fra disse sosial rettferdighetslakker for å fjerne kontantkausjon når det eneste målet er å gjøre det lettere for de onde å komme seg ut av fengselet. '

Foruten å jobbe sammen i kausjonsindustrien, møter Dog og Beth fans på taleoppdrag , land radiospots, og til og med har en podcast kommer ut i sommer.

Så mens rykter fortsetter å virvle, virker det som om dette klassiske reality-paret ikke kommer noe sted snart!

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.