Sultet Dee Dee Blanchard sin skrantende mor? Her er alt vi vet om Emma Pitre

Dee Dee Blanchard mor

Brownie Harris / Hulu

Hvor mye er sannheten og hvor mye er fiksjon? I Hulu’s sjette episode av Loven , møter seerne Dee Dee Blanchard’s mor, og starter rett fra Gypsy Rose Blanchard’s fødsel, få en sterk følelse av hennes anmassende natur. Men hva med den virkelige Dee Dee og moren hennes - hvordan var forholdet deres egentlig?

Hvem er Emma Pitre?

Emma Pitre var moren til det virkelige livet Dee Dee. Emma og mannen Claude hadde faktisk seks barn sammen: Claude Jr., Claudia, Evans, Tate, Dorla og Claudine (Dee Dee), ifølge Kosmopolitisk . På Loven , så seerne på Dee Dee begynte å forsømme sin syke mor etter at sigøyner ble født, og til slutt sultet henne i hjel . Den virkelige Emma døde i 1997 i en alder av 59 år - men var det virkelig hennes dødsårsak?

Hvordan døde Emma Pitre?

Dee Dees familie er tilsynelatende ganske sikker The Act’s versjonen av hendelsene er ganske nær sannheten i dette tilfellet. I 2017-dokumentaren Mamma død og kjæreste, Laura Pitre, Dee Dees stemor, sa om Gypsy's mor: 'Å la mammaen din være skitten og be om mat og ikke mate henne, det er ondt.' Cosmo rapporterte at Dee Dees familie virkelig tror at hun forsettlig holdt tilbake mat fra henne da hun var syk, som skildret på showet.

Imidlertid bemerket ingenting i Emmas nekrolog noe om dødsårsaken hennes, ifølge Distrahere . Men Claude og Laura Pitre har sine mistanker, sannsynligvis fordi de tror Dee Dee prøvde å drepe Laura også. I dokumentaren hevdet Laura det Dee Dee prøvde å drepe henne ved å sette ugressdreperen Roundup i maten hennes da Dee Dee og Gypsy bodde hos dem. Laura var sengeliggende i ni måneder, men ble bedre etter at Dee Dee og Gypsy ble sparket ut, ifølge Kosmopolitisk .

Hvem spiller Dee Dee’s Mother på Loven ?

margo martindale

Getty Images

Skuespillerinne Margo Martindale skildrer Dee Dee på Hulu-serien. Hun fortalte Raffineri 29 at hun faktisk «slo opp bilder av henne for å bestemme om jeg ville gjøre dette eller ikke,» og at hun visste lite om kvinnen før hun fikk muligheten til å spille henne. Det er ikke som om hun var kjent, og hun døde lenge før hendelsene i Loven og før sigøyner, som fremdeles lever og i fengsel , kunne huske mye på henne siden hun var så ung da hun passerte.

Dee Dees mor Emma er litt av et mysterium, men veien Loven valgte å skildre forholdet deres er virkelig overbevisende. Er du fanget opp?

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.