Detaljene bak rapper Juice Wrlds tragiske død er så hjerteskjærende

Han var så ung. Jarad Anthony Higgins, også kjent som Juice Wrld , døde etter et anfall på Midway Airport i Chicago 8. desember 2019, bare 21 år gammel. Etter at en obduksjon kom tilbake entydig, bestemte Cook County Medical Examiner's office at det skulle være behov for en toksikologirapport for å bekrefte rapperens eksakte dødsårsak, og disse resultatene ble avslørt tirsdag 22. januar.

“Cook County Medical Examiner’s Office har bestemt årsaken til og dødsfallet til 21 år gamle Jarad A. Higgins. Kontoret bestemte at Higgins døde som et resultat av oksykodon og kodeintoksisitet. Dødsmåten er ulykke, ”bekreftet Natalia Derevyanny, kommunikasjonsdirektør i Cook County Bureau of Administration, til I kontakt i en uttalelse. 'Higgins ble erklært død 8. desember 2019 ved Advocate Christ Medical Center i Oak Lawn, Ill.'

Derevyanny bekreftet tidligere i en uttalelse til I kontakt at toksikologirapporten ville være nødvendig å gjøre etter at obduksjonen kom tilbake som usikker 9. desember. 'Ytterligere studier inkluderer hjertepatologi, nevropatologi, toksikologi og histologi,' uttalelsen leste den gangen.

Jo flere detaljer vi får om artistens tragiske bortgang, jo mer hjerteskjærende er tapet. EN rapportere hevdet at rapperen ble sett på å svelge Percocet-piller i det man antok var et forsøk på å skjule dem for FBI- og FAA-agenter som ventet på at Juice og hans følge skulle flytte ut i Chicago. En annen rapportere hevdet at føderale agenter konfiskerte 70 pund marihuana fra flere kofferter som var ombord rapperens private jetfly.

er tori stavemåte fortsatt gift med dekan

Ikke lenge etter Juice Wrlds plutselige død, P.O. Matlock bekreftet bortgangen i en uttalelse til I kontakt . “En 21 år gammel mann led en medisinsk nødsituasjon og ble fraktet til Christ Hospital hvor han ble erklært død. Area Detective-detektiver gjennomfører en dødsetterforskning. Ingen ytterligere informasjon på dette tidspunktet, ”heter det i uttalelsen.

Detaljene bak Rapper Juice Wrld

RMV / Shutterstock

Rapperflyet landet tidlig den morgenen etter avgang fra California, ifølge rapporter . Etter at han gikk av flyet sa øyenvitner at han fikk anfallet da han tok seg gjennom Chicago flyplass. I følge politimyndigheter blødde han fra munnen da paramedikere ankom for å hjelpe, men han klarte dessverre ikke å gjøre det. Han levde da han ble fraktet til sykehuset, men passerte kort tid etter at han kom.

Rapperen var en ganske nylig stjerne i hiphop-verdenen. Han ga ut sin første singel, 'Forever' i 2015 via SoundCloud, og fulgte den opp med 'Too Much Cash' i 2017. Hans 2018-sang, 'All Girls Are the Same', nådde nr. 41 på Billboard Hot 100-listen. Og singelen hans fra 2018, 'Lucid Dreams', nådde nr. 2 på Billboard-listene og ble sertifisert 5 ganger platina, og hjalp til med å styrke ham som en suksess i musikkbransjen.

Detaljene bak Rapper Juice Wrld

RMV / Shutterstock

Dagen Juice Wrld gikk bort, YouTuber FaZe Banks (virkelige navn: Richard Bengtson ) delte det siste tipset han ga rapperen før han døde i en Instagram Story-oppdatering. “Det er så sant, bro. Du er i ferd med å få året for din konge-liv. Ikke bli pakket inn i den stumme s – t, så er du der oppe, »28-åringen fortalte den avdøde rapperen via et skjermbilde. 'Kjærlighet, bro,' svarte Juice Wrld.

FaZe Banks sa til at juice ikke ble pakket inn i dumt - før døden

Hilsen FaZe Banks / Instagram

Over et år senere svarte utøveren 'All Girls Are the Same' på FaZes råd og skrev: 'Yoo. Det rådet du ga meg, LOL. Noe av det samme - jeg vil si til barnet mitt. ' Utøveren vil definitivt bli savnet av alle de som kjente ham.

90 dagers forlovede nicole og azan

Populære Bilder

Danielle Bregolis Emojis: Få detaljene på 'Cash Me Outside' Girl's New App!

Cash henne i App Store, hvordan bue dat ?! I tilfelle du savnet det, tar Danielle Bregoli, også kalt 'Cash Me Outside' -jenta, sakte over verden. Om

Hundemerke gjennomsiktig # 1484177

Last ned gratis Dog Tag Transparent # 1484177, last ned andre militære hund tag utklipp gratis

Samling av Scroll Border Cliparts (49)

49 Scroll Border Cliparts av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

'Teen Mom OG' -stjernen Dr. David Merz er ikke en av sine nyvunne berømmelser: 'I'm Not Into It' (EKSKLUSIV)

Debra Danielsen er offisielt utenfor markedet - men hvem er den nye mannen hennes? Teen Mom OG-stjernen bundet knuten til Dr. David Merz tidligere denne måneden,

Samling av bilder av vakre grenser (34)

34 bilder av vakre grenser av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Pluto Disney (29)

29 høykvalitets Pluto Disney gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.