Demi Lovatos nye Spider Head-tatovering har en dyp mening: Se inspirasjonen bak designet

Demi Lovato Spider Tattoo Betydning

Shutterstock; Med tillatelse fra Demi Lovato/Instagram (Inset)

demi Lovato fikk noen fans til å klø seg i hodet da Heart Attack-popartisten debuterte med en ny tatovering med edderkopphode via deres Instagram Stories 8. januar. Det viser seg at designet har en helt spesiell betydning.

Det var bestemoredderkoppen som lærte oss mange ting, Demi, 29, delte i et annet Instagram Story-innlegg, og delte innsikt i betydningen bak deres nye blekk. Hun lærte oss om keramikk og veving. Hun lærte oss om ild og lys og mørke. Hun lærte oss at vi alle er koblet sammen på nettet - hver og en av oss har vår plass i denne verden.

Sitatet er hentet fra Cherokee-historien Grandmother Spider Brings the Light. Karakteren er til stede i andre fortellinger, for eksempel i Bestemor Spider Steals the Sun, der hun lager en leirkrukke for å bære solen ned til jorden og bringe lys til hennes side av verden. Figuren er også kjent som en guddom ved navn Spider Woman i flere andre indianerstammer.

Demi hadde den dristige kunsten innsatt på venstre side av hodet på toppen av et nybarbert buzz cut, som tilsynelatende bare var for det formål å gi plass til tatoveringen, som Demi spøkefullt nevnte at de trengte å fikse håret i en egen historie.

Demi Lovato Spider Tattoo Betydning

Med tillatelse fra Demi Lovato/Instagram

Dette er absolutt ikke Confident-artistens første tatovering - Demi fikk sin første bare 16 år gammel. Ordene You Make Me Beautiful var tuslet over høyre side av sangerens brystkasse. Demi la deretter til et rødt drømmefangerdesign rundt det år senere.

I 2014 nevnte Disney Channel-alunen at de mistet tellingen på alle tatoveringene de hadde fått til det tidspunktet i et intervju med iHeart Radio . Jeg har mye, sa Demi. Det kan være 10. Det kan være 26! Jeg har veldig høy smertetoleranse.

Når det gjelder en av de mest bemerkelsesverdige designene deres, avslørte Demi at de valgte ordene Stay Strong på venstre og høyre håndledd etter rehabiliteringen i 2011.

Da jeg kom ut av rehabilitering, var det det første jeg gjorde, det Sonny med en sjanse alun husket i intervjuet deres. Jeg gikk og ble tatovert «Stay Strong» fordi mange fans fortalte meg det, og det hjalp meg å komme meg gjennom en tøff periode, så når som helst jeg ville føle meg utløst til selvskading eller utagere i en usunn oppførsel, kunne se ned på det og holde seg sterk.

Demi har ofte snakket om deres kamp med psykisk helse, spiseforstyrrelser, avhengighet og edruelighetsreise. Sangeren skapte nylig overskrifter da flere utsalgssteder rapporterte at de nylig hadde fullført en ny rehabiliteringsperiode.

Sorry Not Sorry-sangeren kom hjem fra rehabilitering i løpet av ferien, fortalte en kilde Us Weekly 9. januar. Demi vil ha en edru levende følgesvenn [med] dem under denne overgangen. Det var deres beslutning å gå tilbake til rehabilitering.

Hvis du eller noen du kjenner er i følelsesmessig nød eller vurderer selvmord, ring Nasjonal selvmordsforebyggende livslinje på 1-800-273-TALK (8255).

Populære Bilder

Boob Job or Not? Nicole Kidman's Boobs Look ENORM - Pluss Se 6 stjerner som ser ut til å ha fått kirurgi men benektet det

Foruten å se lykkelig hånd i hånd med ektemannen Keith Urban, var det noe merkbart annerledes med Nicole Kidman på den røde løperen - hennes bryster!

Rock Cliparts # 239969

Last ned gratis Rock Cliparts # 239969, last ned andre sort og hvite rock utklipp gratis

Jill Duggars termin for baby nr. 3 med Derick Dillard kommer! Se når hun skal føde

Jill Duggar og ektemannen Derick Dillard avslørte graviditeten og forfallsdatoen for deres tredje baby på Duggar-familiebloggen.

Samling av gratis hjertebilder (85)

85 gratis hjertebilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av hjortprofilsilhuett (48)

48 høykvalitets hjortehode profil silhuett gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Whitewater Rafting Cliparts-Vector # 2717201

Last ned gratis Whitewater Rafting Cliparts-Vector # 2717201, last ned gratis elverafting svart-hvitt gratis