Cynthia From 'My 600-lb Life' har overraskende holdt vekten av etter å ha ignorert legens råd

cynthia-my-600lb-life

Youtube

Ikke alles opplevelse Mitt 600 lb liv var en positiv. Bare se på Cynthia Wells ‘Reise til en sunnere kropp. Hun ignorerte overraskende legenes råd om å se en terapeut etter vekttapskirurgien. I stedet insisterte hun på at hun ikke trengte noen terapi fordi hun ikke hadde en følelsesmessig forbindelse til mat.

'Jeg har bestemt meg for å slutte å prøve å oppfylle alles forventninger til meg, inkludert Dr. Nowzaradan,' sa hun til kameraet. 'Jeg har bestemt meg for at hvis han presser meg til terapi, trenger jeg ikke å se ham akkurat nå. Jeg trenger ikke at han prøver å lage forbindelser som ikke er der. Han kan ikke hjelpe meg på dette tidspunktet. Jeg tror bare jeg må gjøre det på egenhånd akkurat nå. ”

hvor er ekteskapet boot camp huset

cynthia min 600 lb liv tlc

TLC

skal flip- eller flop-paret skilles

Fremdeles avslørte showet at hun var i stand til å miste 156 pund på omtrent et år fra 610 pund til 454 pund. Hun endret kostholdet og jobbet med å spise mindre porsjoner også. Imidlertid slet hun fordi hun skyldte vektøkningen på sine uheldige forhold. Hun deltok på en økt etter operasjonen, men det gikk ikke bra.

'I dag var det litt bortkastet tid etter min mening,' sa Cynthia etter økten. “Jeg trenger ikke denne typen hjelp. Jeg trenger virkelig hjelp. ” Terapeut Dr. Ashley Bryant la til: 'Hun har bygget dette sterke og tøffe eksteriøret som jeg er redd kan være en barriere for henne.'

Episoden hennes ble sendt i januar, og ifølge henne Facebook , hun holder vekten av. 'Cynthia du ser så bra ut. Jeg er stolt av at du fortsetter det gode arbeidet fordi du gjør det bra,' kommenterte venninnen på profilbildet sitt i oktober. Vi håper hun klarer å holde seg frisk!

Kjærlighet Mitt 600 lb liv ? Husk å bli med på vår Mitt 600 lb liv Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

min 600 pund liv milla historie

Finn ut hva din andre favoritt er Mitt 600 lb liv stjerner er oppe med ved å se videoen nedenfor!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.