Kunne den beryktede seriemorderen Edward Edwards være ansvarlig for 'Making a Murderer' Death?

serial-killer-edward-edwards-steven-avery

Offentlig domene

Hvis Steven Avery ikke drepte fotografen Teresa Halbach i 2005 - en mulighet som vi ble tvunget til å vurdere etter å ha sett Netflix-dokumentaren. Å lage en morder - hvem gjorde det da? Noen mennesker, inkludert en fremtredende politidetektiv, tror seriemorder Edward Edwards var ansvarlig for drapet, og deretter innrammet Avery.

Edwards, som døde i fengsel 7. april 2011, drepte minst fem mennesker, om ikke flere. Hans kjente ofre er to personer i Ohio i 1977, to personer i Wisconsin i 1980, og en annen person i Ohio i 1996. Selv før disse drapene kom han imidlertid på FBIs ti mest etterspurte liste etter en flukt fra fengselet.

John Cameron, en pensjonert politidetektiv som jobbet med FBI seriemordere og som har blitt profilert saker America's Most Wanted og Dateline NBC , tror det var Edwards som drepte Halbach for 12 år siden.

hvordan går det med søsterkonene

'Det det viser seg at Edwards ville gjøre er at han ville skape forferdelige drap som hele tiden var i pressen som skapte terror, og han ville sette folk opp,' sa han Coast to Coast AM i mai 2014, pr Den uavhengige .

“Det handlet alltid om oppsettet. Fra en veldig ung alder, da han var 12 år gammel, klarte han å sette opp en fyr for et drap han hadde gjort. Og resten av livet ville han ikke bare drepe mennesker, men deretter sette opp noen nær offeret og deretter se på systemet utføre dem. Rett før Edwards kom til Great Falls, MT, i 1956, satte han opp en fyr i Berkeley, CA, akkurat som han opprettet Steve Avery. ”

Cameron la fram andre bevis som knytter Edwards til drapet i Halbach - og nevner hvordan for eksempel Edwards begikk flere drap på Halloween-natt, og Halbach ble savnet 31. oktober. Cameron hevdet også at Edwards bodde bare en time unna Avery i 2005 da drap fant sted. Og, mest uhyggelig, besøkte han angivelig rettssakene til menneskene han innrammet, og det ryktes at han kan sees i bakgrunnen av opptakene som ble vist i den sjette episoden av Å lage en morder .

Steven avery netflix

Netflix

mtv er du den ene sesong 1-besetningen

Teresa Halbachs død er ikke den eneste høyt profilerte forbrytelsen Edwards har vært knyttet til. Han er også blitt anklaget for de fremdeles uløste Zodiac-drapene. Faktisk, på Investigation Discoverys nylige spesial, Min far, seriemorderen , Datteren til Edwards husket at han så ham se på nyhetsdekning om Zodiac og ropte: 'Slik skjedde det ikke!'

I alle fall, hvis Edwards drepte Halbach, tok han hemmeligheten til graven. Avery soner derimot en livstidsdom uten muligheten for prøveløslatelse.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.