Tenk på dem millionærer, fordi 'Are You The One' Cast akkurat vant sesong 6

sesong-6-perfekte-kamper-er-du-den-ene

Vi innrømmer det, vår favoritt del av å stille inn Er du den ene? prøver å gjette kampene. Midt i hele dramaet blir det opprettet noen potensielt ekte kjærlighetsforbindelser - men enda viktigere, det er $ 1 000 000 på spill for de 22 singlene i dette reality-showet. Og mens vi ser på MTV skyldig glede, krever det lite mer fra vår side enn å slappe av og nyte, noen ganger liker vi å sparke hjernen vår i overdrive og prøve å finne ut alle de perfekte kampene før huset kan. Og ja, vi har fordelen med blyanter, papir, kalkulatorer og regneark for å plotte ut og holde oversikt over alt vi trenger å vite mens rollebesetningskameratene bare har sin egen hjernekraft og (forhåpentligvis) gode minner, men det får oss fortsatt til å føle oss ganske smarte når vi kan finne ut av noe før det blir avslørt.

Er du den ene Sesong 6, episode 12 Sammendrag

De gjorde det! Det var en nær samtale, men i det som virket som det siste mulig, fikk de det til. Men hvert sekund i denne episoden var en vill tur å komme dit. Det startet på en lav tone med rollebesetningen som kom ganske oppgitt tilbake fra forrige ukes strålingsseremoni. Selv om det bare var ett mulig svar igjen, spilte ikke huset strategien deres langt nok til å finne den. (Og ok, det er mye vanskeligere for dem å gjøre det i hodet enn det er for oss å gjøre det på regnearket vårt.) Spenningen er høy da Ethan ber alle om å spille de siste fem minuttene av spillet med et åpent hjerte. og Nurys insisterer på at, øh, hun har , hun ble kjent med alle, og hun kan fortsatt ikke finne ut hvem som skal være riktig for henne. (Og å vite at kampen hennes er Dimitri, hei, rettferdig nok. Det hadde vi heller ikke gjettet.)

De samler sinnet og klarer på en eller annen måte å rive opp det som er positivt for den siste utfordringen, som de helt klart håper å rigge. Gutta får en av sine egne stemmer for å være på date, og det samme med jentene. De velger Dimitri og Keyana, i håp om å få Dimitri og Diandra eller Michael og Keyana inn i Truth Booth. Begge vil gi dem i det minste noe av informasjonen de trenger for å finne ut de siste brikkene i puslespillet for seg selv. Dessverre krever denne utfordringen Keyana og Dimitris kommende blivende datoer for å vite ting om dem. Betydning, som Keyana sier, vi er avhengige av at Michael har vært oppmerksom på Keyana i de to ukene de var sammen. Så i utgangspunktet er de skrudd.

Michael og Diandra er begge raskt ute av stede for en date etter at det er avslørt at Keyana liker dumme hotties mer enn smarte styggheter, og Dimitri vil heller date en person med en person på fire år enn alvorligheten til en førti år gammel. Ikke veldig flott utseende for heller, TBH. Datoene ender opp med å være Malcolm og Keyana, som er fint, og Dimitri og Jada, som er en fullstendig yikes med tanke på hvor mye de hater hverandre og hvor mye alle vet det. “Ugh. Jeg hopper i sumpen, sier Jada mens de alle drar seg tilbake til huset.

dimitri og jada på

(Fotokreditt: MTV)

Hjemme forteller Alexis til Keith at hun hadde flyttet til Jersey, slik at de kunne være sammen, og de sier begge at de elsker hverandre, mens Joe insisterer på at Keith bare er sammen med Alexis fordi ingen andre i huset vil ha sex med ham. Vi vil ikke si det nøyaktig i disse vilkårene, men vi er ikke helt uenige heller. De tar helt klart feil for hverandre, og ikke bare fordi de ikke er noen par. Tross alt har mange andre par som ikke passer, fått det til å fungere. Men disse to har forbanna hverandre nok ganger til at vi vet at til slutt en av dem kommer til å eksplodere. Og basert på forhåndsvisningen for denne uken, er sjansen stor for at det er Keith, og vi må bare vente noen minutter til.

Jada, Dimitri, Keyana og Malcolm drar ut på sin dobbeltseng med Jada som insisterer på at faktisk , hun er på en date med Keyana. Malcolm er imidlertid også, og lar Dimitri være helt alene for å forklare kameraet at han ikke vet hva en luftbåt er. Han og Jada sitter imidlertid motvillig ved siden av, mens han fleiper om å skyve henne i vannet og hun prøver å ikke kvele ham der han sitter. 'Dette er så gøy med dere,' Keyana deadpans. Huset elsker også striden, og de stemmer for å sende dem inn i Sannhetsboden på grunn av den. Noen av dem tror at det kanskje er noe der på grunn av alt det hatet, men vi er ganske sikre på at det bare er fordi huset følte seg ganske trygg på Michael og Keyana, så Keyana og Malcolm ville bare være bortkastet. I det minste på denne måten kunne de få litt underholdning ut av det. “Dimitri, du sa at du trenger en jente som kan sette deg på ditt sted. Jada kan sette hvem som helst her på plass, forklarer Uche.

Etter den tredje minst spenningsfulle avsløringen av sesongen (Ethan og Keyana var, klart, ikke å være - og vi utelukket Dimitri og Nicole lenge før datoen deres), begynner huskameratene å parre seg for å virkelig komme til bunns i som burde sitte med hvem på den siste seremonien, også kalt deres siste sjanse til å vinne (si det med oss) en million dollar. De finner ut et scenario som fungerer, bortsett fra at det etterlater Anthony og Alexis som restene som er sammen som standard. 'Alle snakker litt med kampen din for å se hvordan du har det ... ingen sex!' Forteller Keith dem, og alle vandrer av gårde.

anthony og alexis på

(Fotokreditt: MTV)

Ethan og Zoe er litt av vibing, med Ethan som tenker at han i utgangspunktet har vunnet en million dollar bare ved å få sjansen til å snakke med Zoe uten distraksjoner. 'Matchmakerne forteller meg at jeg er god nok til å få en av de beste jentene i huset,' sier han til henne, 'og for deg forteller de deg jævla utseende.' Noen andre kryper så hardt at de i utgangspunktet vendte kroppen sin ut og inn? Ethan trenger å roe seg ned og finne selvtilliten uavhengig av en hvilken som helst jente - og annet enn det tynne håret, er utseendet hans ærlig talt søtt. Og hei, til og med prins Harry har en stor gammel skallet flekk nå, så som, hvem bryr seg?

Keith og Jada ser også ut til å synes de er en ganske god kamp, ​​men av en eller annen grunn vandrer Keith av og bestemmer seg for å chatte med Zoe og Michael, og bare synet av det alene er nok til å sette Alexis i gang. Som er vill, men også Alexis har tydeligvis en ting der Keith og Zoe er bekymret, og så snart Alexis vinket til ham gjennom vinduet og han ikke gikk etter henne, burde han liksom ha visst hva som skjedde. Tross alt, det var slik hun endte opp med Joe på datoen - Keith nevnte ganske enkelt at han skulle sette opp en egen mini-date med Zoe og Alexis mistet den og bestemte seg for å hevne seg før hun til og med hadde sjansen. å bli urett. Hun trekker det samme trekket igjen, denne gangen med Michael. 'Michael er en f-king-spiller og Keith er forelsket i meg,' forklarer hun. 'Jeg vet ikke, jeg er forferdelig i forhold, og det er derfor jeg er her.'

keith og zoe på

(Fotokreditt: MTV)

Alexis forfører Michael som tar omtrent to sekunder, og så er det han som forfølger henne når de går til hagle en øl 'et sted veldig privat.' Alexis heller drinkene sine over brystet og Michael aggressivt begynner å slikke og suge den av, og plutselig er de oppå hverandre. Keith får beskjed om at de er alene og går for å bryte det opp, og Alexis er som: 'Vel, jeg reddet deg to øl, men du var for opptatt med å snakke med Zoe til å drikke dem.' 'Hvor er ølene mine ?!' Keith roper, fordi hjernen hans bare kortsluttet, og han vet ikke hvordan han skal reagere riktig lenger. Sladderen sprer seg gjennom hele huset, og Keith spør Michael om hva som skjedde. Michael ligger rett i ansiktet hans, så han spør Alexis som i det minste vil være ærlige med ham (ved ytterligere avhør).

Geles får ord og er som, “ Vente Michael kysset deg ?! ” som om hun var sjokkert over at hun på en eller annen måte ikke hadde Michaels lojalitet når Michael har vist seg å være den minst lojale fyren i huset. Selv den kommende reformerte spilleren Malcolm trengte bare to jenter sammen i løpet av sesongen. Og til og med reaksjonen hennes er tam i forhold til Keith, siden han bestemmer at et passende svar er å myrde Bridget, kosedyret Alexis har sovet med siden hun var baby. Vi ønsker hevn, og vi blir fulle og opparbeidet, men det er ærlig talt et helt annet nivå av sprø. Og alle andre ser ut til å tro det også. Alivia og Zoe friker seg ut, og Jada bestemmer seg for å fortelle Alexis, som sprinter til døren og begynner å gråte umiddelbart. Hun bestemmer seg for å brenne en av Keiths sko i hevn, han henter den ut av ilden ganske uskadd, og river deretter en av cowboystøvlene hennes ganske mye i to og kaster sengen hennes. Jesus.

Clinton og geler på

(Fotokreditt: MTV)

Men vi har ikke lenger tid til drama, for nå er vi på den siste seremonien og parene må pares. Geles er ikke sikker på om hennes kamp er Clinton eller Ethan, som umiddelbart får oss til å stille spørsmål ved strategien som spilles her. Gjennom kartene våre klarte vi å utelukke Ethan og Geles uker siden - og det at hun tror at strategien kan bety at de er sammen, betyr at noen for alvor har knullet noe. Men hun velger Clinton fordi det var slik hun ville velge uansett, og vi puster lettet ut. Keith er imidlertid freaking og 'innser' at det er minst et annet mulig scenario der ute, selv om vi er spoilervarsler, vet vi at det ikke er det. På dette tidspunktet lurer vi på om Keith ikke er så god på statistikk som han tror, ​​eller om vi får litt rare redigeringer for å holde oss på tærne.

Audrey og Shad går sammen, og Audrey innser at hun må slutte å drømme om den perfekte fyren og begynne å sette pris på den fyren hun har. Det er ganske tydelig at hun og Shad virkelig bryr seg om hverandre, selv om det ikke virker som om det er noe romantisk der. Ethan parrer seg sammen med Zoe og får i utgangspunktet en fordel over tanken på en dag å fortelle alle at hun er ekskjæresten, selv om vi ikke akkurat vil kalle det å være et perfekt samsvar med noen form for garanti for at du vil date. Når Alexis går opp, forklarer hun til Terrence at hvis de taper, er det sannsynligvis hennes feil, fordi hun rotet hodet til Keith på den ellevte timen. Og, ja, den Keith brente Bridget, som har Tyler og Nicole som gjør det sjokkerte ansiktet showet ertet på Instagram.

'Keith er ikke min perfekte kamp, ​​fordi vi begge er veldig hevngjerne,' forklarer Alexis som om hun nettopp har forstått det for første gang. 'Gå etter det du trenger, ikke det du vil ... Jeg skjønner det.' Så hun parrer seg med Anthony, som strategien sier er hennes perfekte match, selv om vi ikke er overbevist om at de har fått øyekontakt en gang. “Anthony, møt Alexis. Alexis, møt Anthony, ”fleiper Terrence, men Alexis har faktisk litt innsikt i deres situasjon. “Anthony er veldig lojal, og jeg føler at jeg trenger det hos en person, for så snart jeg føler at de ikke vil ha meg, skyver jeg dem bort. Så jeg føler at det kan være noe ... jeg vet ikke. Jeg vet ikke! ' De har rett, men vi får det ikke helt heller.

michael og keyana på

(Fotokreditt: MTV)

Keyana og Michael er en perfekt match, og Terrence kaller Michael på å være husets virkelige spiller, og alle jentene nikker kollektivt. Michael gir noen BS-forklaringer om hvordan han skjuler følelsene sine for å beskytte seg selv, og jentene er som, 'Nei, du er bare ikke s – t,' men hva som helst. Keyana ser ut til å godta sin unnskyldning. Nurys og Dimitri låser seg inn, og det gjør Alivia og Malcolm, Diandra og Kareem, Uche og Joe, og Jada og Keith. Og så er det tid for bjelkene mens de sitter der i spenning til produsentene har bestemt at de har nok opptak av rollebesetningen som ser nervøs ut. 'Jeg tror mannen som ligger bak bjelkene som prøver å slå dem på sovnet eller noe,' sier Tyler, men så svir de på den tiende strålen, noe som betyr at den ellevte strålen bare er sekunder bak, og plutselig er alle oppe på beina og skrikende og spratt flasker champagne og tok tak i hverandre mens Keyana roper: 'F – k dere alle sammen, jeg hadde så rett !!!' Hun var. Hun visste det fra første dag.

perfekte kamper på

(Fotokreditt: MTV)

Er du den ene Sesong 6 kamper

Endelig, endelig , fant huset mer enn bare en perfekt match. Ikke bare det, de fant alle elleve: Anthony og Alexis, Clinton og Geles, Dimitri og Nurys, Ethan og Zoe, Kareem og Diandra, Keith og Jada, Joe og Uche, Malcolm og Alivia, Michael og Keyana, Shad og Audrey, og Tyler og Nicole. Jepp, de gjorde det faktisk - og de bekreftet offisielt at vi ikke skrudde opp matematikken vår i episode 10. Vi vet, vi vet, vi kunne nesten ikke tro det heller.

ethan fra sesong 6 av

(Fotokreditt: MTV)

Nå må vi bare vente på den todelte gjenforeningsspesialen for å se hvordan disse kampene faktisk rystet ut, hvem som fremdeles er sammen, og hvem fikk sammen etter filminnspilling. Det er alltid noen, dere. Det er alltid noen.

Er du den ene Sesong 6, episode 11 Sammendrag

Etter å ha fått bare tre kamper rett ved forrige ukes match up-seremoni, var huset ganske utenom det vanlige. Det hjalp ikke at de i utgangspunktet ikke ante hvem de tre kampene var. Heldigvis var Shad-kalt 'King Keith' som: 'Ikke bekymre deg, gutter, jeg er her for å redde dagen fordi jeg studerte matematikk og statistikk på college.' Han smalt raskt synet til Tyler og Nicole, Dimitri og Diandra, Kareem og Nurys, og Michael og Keyana og skjønte at de trengte å få minst ett av disse parene inn i sannhetsboden. Og han har rett i to av dem, så langt har han gjort det bra. Keyana er også i ferd med å fange opp det faktum at hun er en kamp med Michael, og hun er som: 'Ja, hei, tydeligvis, jeg fortalte deg alt det i episoder ett og to, men hvem f-king lytter til meg? Når du finner ut at jeg har rett, må alle slippe til bakken og kysse føttene mine ”(i utgangspunktet).

Det er imidlertid Audrey ikke elsker Keiths bytte til strategi og fastholder at de trenger å leke med hjertet. Shad elsker heller ikke bare å lytte til Keith, men jeg mistenker at det er mer å gjøre med mellommenneskelig spenning som vi så fortsette gjennom hele ep. Michael og Geles leker også med hjertene sine, hvis du med hjerter mener du tungene deres. Michael legit refererer til dem som Bonnie og Clyde, som jeg mener, ok. Og så gjør de mer og Geles er som: 'Hvordan skal jeg stikke tungen i munnen din når det er hostedråpe der inne?' Virkelig et av livets største spørsmål, Geles.

michael og geles på

(Fotokreditt: MTV)

Kareem og Diandra utforsker videre sin potensielle match (aka bekreftet match-ness, men de vet det ikke ennå), helt til Diandra i en bekjennelse plutselig er som: 'Husk hvordan jeg har vært og sa at Kareem og jeg er den samme personen? Og at jeg kunne se at han var min match? Jeg ombestemte meg faktisk, og jeg tror ikke han er min type. Jeg handler alt om Dimitri, selv om han var vel, la oss bare si at det ikke var hyggelig både for Nicole og Jada. ' Bra trekk, Didi. Når vi snakker om Jada, var hun høydepunktet i epoken da hun var som: 'Hei, gutter, hva gjør vi?' veldig tydelig da Michael og Geles bestemte seg for å rett og slett ha sex foran alle fordi Boom Boom Room ble tatt av Alexis og Keith. (Som er en helt annen ting som vi ikke vil snakke om, spesielt i lys av den forferdelige forhåndsvisningen for neste ukes episode. Stakkars Bridget.)

Til slutt kom huset sammen og satte kursen mot utfordringen der de spilte et spill kalt 'Don't Drop The Ball' som i utgangspunktet var designet for å sikre at de ikke kan egentlig kontrollere hvem som vant en date. Vi antar at dette betyr at produsentene innså at de bare hadde ett mulig svar igjen og var som: 'Åh, s – t! Ok, vel de har ikke forstått det ennå, så hvordan kaster vi dem av spillet sitt nok til at vi kan beholde million dollar igjen i år? ' Dessverre for dem, og heldigvis for huset, klarte Tyler å vinne en date, så han valgte Nicole til å gå med ham, og huset (endelig!) Stemte en perfekt kamp i sannhetsboden. Datoen, BTW, fant sted på et hjemsøkt herskapshus. Vi kan bare håpe at det var det samme hjemsøkte herskapshuset de dro til i Nick Vialls sesong av Ungkaren , og at et sted der ute i et alternativt univers, de to showene der var det samme tidspunktet i en episk crossover reality TV kjærlighetsfest. Å, ja, og de to andre parene på datoen var Anthony og Zoe (med Zoe som var livredde for å akseptere) og Keith og Diandra (siden Diandra ikke hadde vært på date ennå - noe som faktisk var en veldig fin gest fra Keith) .

anthony og zoe på

(Fotokreditt: MTV)

Mens du er ute, Tyler endelig gjorde sitt trekk, brått matet Nicole en sjokoladekledd jordbær og senere gikk inn for kysset. Noen andre føler at Tyler er helt forelsket i Nicole, og Nicole er bare med på turen? Kanskje de vil slå den av i bryllupsreisen, skjønt! Hvem vet! Huset freaked ut når Truth Booth bekreftet at de er legitime, Clinton og Geles fant også ut at de sannsynligvis er en kamp, ​​selv om Geles ikke klarer å forføre ham bort fra Uche. (Og hva skjedde med tingen hennes med Michael igjen? Var ikke alt om ham for fem minutter siden?) Keith prøvde også å plukke ut perfekte kamper, men han hadde ikke tenkt gjennom alle mulighetene ennå, så han bestemte seg for å fokuser på Joe og Zoe, selv om vi hjemme vet at han tar feil. Shad bestemte seg for å snakke, og uansett grunn, lukket alle ham ned og snakket over ham og lot ham ikke forklare med sine egne ord etter beste evne hvorfor han og Audrey er en kamp (og, øh, de helt er - så). Men Shad og Audrey bestemte seg for å gi etter og parre seg med henholdsvis Alivia og Dimitri, mens alle involverte var enige: 'Dette gir ingen mening, men jeg vil ikke fortsette å krangle.' Men i det minste klarte Shad i en bekjennelse å skyte av denne perfekte zinger: ”Bor Keith i hjertet mitt? Jeg tror ikke det! Han betaler ikke leie! '

shad og audrey på

(Fotokreditt: MTV)

De slo til kampseremonien, og Terrence (prøver å kaste dem av spillet sitt?) Var som: 'Så det er hundrevis av måter dette fortsatt kan fungere på, ikke sant?' (Feil.) 'Å, ja, selvfølgelig,' svarte Keith. (Også feil.) Vi kan ikke unngå å lure på hvordan han følte at han så dette tilbake senere. De fikk fem kamper, noe som betyr at de har fire andre enn Tyler og Nicole, og seks må de fremdeles finne ut av. Keiths strategi var av, sannsynligvis fordi han rett og slett hater Shad og ikke ønsket å vurdere at Shad hadde rett. Men han må revurdere den neste episoden.

Er du den ene Sesong 6, episode 11 kamper

Vi har allerede funnet ut alle de 11 perfekte kampene takket være forrige ukes Truth Booth og match up-seremoni. Svaret fungerer fremdeles, med denne episodens Perfect Match og fem stråler som illustrerer poenget vårt. Nå har huset endelig funnet ut en av disse kampene. Og de har fortsatt ti igjen. Nå som de (sannsynligvis) har eliminert Joe og Zoe i sine egne hoder, kan de fokusere på Shad og Audrey. Og når de har gjort det, bør det (forhåpentligvis) føre dem til svaret ganske raskt. Så igjen, huset har ikke tenkt så strategisk så langt, og Keith har allerede rotet strategien en gang, så hvem vet om de vil være i stand til å sette brikkene sammen for seg selv. Nå som vi kjenner kampene, venter vi bare på å se om huset kan puslespillet - og så vise oss hvorfor hvert par virkelig er perfekt for hverandre. Vi har fortsatt mange spørsmål, spesielt om Anthony og Alexis og Malcolm og Alivia. Men vi må se hvordan neste ukes finale spiller ut. Bare som en påminnelse, her er hvordan kveldens match-up seremonier står.

er du den ene sesongen 6, episode 11

Er du den ene Sesong 6, episode 10 Sammendrag

Vi visste at Mardi Gras Turn Up ville være problemer, men vi kunne fortsatt ikke vente med å se den. Heldigvis hoppet showet rett inn og ga oss den langsomt, tørre humping, berusede AF-ekstravaganza vi har ventet på hele sesongen. 'Vi tar dårlige avgjørelser i kveld!' roper jentene i en tilståelse, og så følger de det fullt ut. Og det gjør gutta for ordens skyld. Alexis gjør igjen med Keith, Michael er klar til å spise Geles i live selv om Audrey bare er omtrent fem meter unna, Anthony bestemmer at det er en god ide å kysse Geles beste venn, Zoe, og Clinton kommer litt for nær Geles. Vent, er det bare oss, eller involverer altfor mye av dette Geles?

Ja, på bare en natt forårsaker Geles problemer for parene Michael og Audrey og Clinton og Uche. Hun kaster også drinker på Anthony og er klar til å kjempe. Anthony kommer heller ikke så bra ut, selv om vi lo da Geles spurte: 'Hvorfor må du gjøre opp med Zoe ?!' og Anthony svarte: 'Er hun din kamp?' I mellomtiden er Jada og Dimitri også tørrhumping, bare for at det skal falle fra hverandre ganske umiddelbart neste dag når Dimitri ganske mye forteller Jada til ansiktet hennes at han er 0% interessert. Audrey 'er også over' Michael i omtrent to sekunder til han forelsker henne og de går for å knuse på et bad. Han er enten overraskende oppriktig eller en total f-kboy. Ta en gjetning hvilken.

michael og audrey på

(Fotokreditt: MTV)

Etter festen drar Michael og Audrey og Joe og Alivia på date. Ting ser bra ut for selve paret, og ikke så mye for de håpefulle. Alivia virker nesten som om hun er klar til å gi Joe en sjanse, men så nekter han å slutte å kaste pulverisert sukker på henne mens de spiser beignets, så vi får det. Joe er ekstremt søt, men det tar deg bare så langt når du insisterer på å avbryte en seriøs samtale for å presse et pulverisert håndavtrykk på brystet til partneren din. Når han prøver å skyte skuddet og kysse henne, skriker hun og knuser en beignet i ansiktet hans. Så det skjer ikke, uansett hvor lenge Joe ventet på sjansen hans. Hvis noen stemmer på dem for å gå inn i Truth Booth, vil det bare være rett opp sabotasje for spillet.

Heldigvis blir Michael og Audrey stemt inn - bare for å oppdage at de ikke er en kamp, ​​Michael er umiddelbart over det, og han kommer til å gå i kontakt med Geles nå. Så mye for hele talen om hvor mye bedre Audrey er fra forrige episode. De er begge enige om ikke å fortelle Audrey, og deretter kysse, og så rotter Geles Michael ut neste morgen, og får et stort slag mellom jentene mens Michael tilsynelatende ikke trenger å takle noe av dette? Hvordan virker det rettferdig? De hadde alle ut til kampseremonien der Jada kaller Dimitri ut, Diandra velger ikke Kareem å sitte med selv om hun vil, Geles sitter med Clinton fordi hun er ganske sikker på at han er hennes kamp, ​​selv om hun vil sitte sammen med Michael , og Zoe ender opp med å sitte sammen med Shad, antar vi at hun var den siste jenta som valgte og han var hennes kamp for uken som standard. Tøff hell, baby.

skygge og zoe på

(Fotokreditt: MTV)

Og så scorer de en total på tre - yep, en skummel tre - kamper og Terrence forteller dem at de har satt seg i en 'nesten uvinnelig situasjon.' Og hvis vi ikke visste bedre, ville vi være enige. Men som det viser seg, ga kveldens Truth Booth og match up seremoni oss faktisk mye av informasjon. Faktisk ga det oss akkurat nok informasjon til å finne ut av alle de elleve perfekte kampene.

Er du den ene Sesong 6, episode 10 kamper

Vi mener det denne gangen. Vi sjekket og dobbeltsjekket matematikken vår om og om igjen for å sikre at vi ikke gjorde noen små feil som forrige uke. Og hver gang kom svaret vårt ut det samme. Husets kombinasjon av uflaks og dårlig strategi har klart å utelukke så mange par at det bare er ett mulig scenario igjen som utgjør alle de elleve kampene. Klar til å finne ut av det? Vokt dere, dette er alvorlige spoilere, og med mindre vi på en eller annen måte har klart å gjøre en annen feil, er dette legitimt de elleve kampene i showet. Ingen take-back. Ikke mer rosa for sannsynligvis ikke og blå for sannsynligvis ja. Dette regnearket er rødt og grønt, baby, fordi julen kom litt tidlig i år. Julen kom så tidlig at det ikke engang er høsttakkefest i morgen.

er du den ene sesongen 6 episode 10 kamper

er du den ene sesongen 6 perfekte kamper

Visst, noen av disse virker tilfeldige. Men hvis vi tenker tilbake, kan vi innse at showet har sluppet ledetråder om andre. Kareem og Diandra har virkelig varmet opp til hverandre i det siste, og vi så et raskt, søtt øyeblikk mellom Keith og Jada for en uke siden. Keyana kalte det helt sammen med Michael helt fra begynnelsen, Uche var opptatt av hennes lignende bakgrunn med Joe, Shad og Audrey har visst en stund at de sannsynligvis er kamper, og Tylers hadde øye med Nicole siden første dag. Bare fordi vi egentlig ikke har sett så mye av Alexis og Anthony, Dimitri og Nurys, Ethan og Zoe, eller Malcolm og Alivia, betyr ikke det at de heller ikke har blitt kjent. Tross alt er det ikke alt som gjør den siste kutt for showet - og noen perfekte kamper ser ikke hva matchmakerne så før etter at showet er over.

Er du den ene Sesong 6, episode 9 Sammendrag

Vi må innrømme det. Vi avsluttet forrige ukes episode av Er du den ene føler meg ganske hengende på huset. Med en ikke-samsvarende sannhetsboks og en seremoni uten samsvar, ting så ikke bra ut. Men denne episoden snudde de omtrent - selv om stemningen i huset fremdeles er ganske røff. Spesielt mellom par Keith og Alexis og Kareem og Alivia. Alexis - som, bare som en påminnelse, fortalte Keith at hun skulle ønske at han bare ville dø den siste episoden - frykter fortsatt når vi kommer tilbake til scenen øyeblikk senere. Selv om han jager henne utenfor, er hun fortsatt ganske opprørt for resten av epoken. Og du kan se på et tidspunkt at Keith begynner å føle seg pen over det, som når han kaller henne umoden og spør hvorfor hun fikk lov til å kysse folk i begynnelsen av showet og hvorfor han ikke har lov til det nå (noe som ikke er virkelig en rettferdig sammenligning, TBH, siden Alexis kysset alle for et spill og Keith kysset Alivia to ganger fordi han er interessert i henne). Kareem kjemper også for hvem han mener er hans perfekte match - og jenta han liker - som fanger Diandras blikk. Hun ser ut til å like at han er lidenskapelig, noe som, ok.

kareem og diandra på

(Fotokreditt: MTV)

I mellomtiden samarbeider Nurys og Diandra for å finne ut alt med Malcolm - og det faktum at han fremdeles spiller dem begge. Da han kalte Diandra for en d-rytter, var det i utgangspunktet rett etter at han hadde sex med Nurys. Så det er det. 'Hvis drikken min ikke var så god, ville jeg kaste den på ham,' sier Jada. Samme, Jada. Malcolm kan ikke takle det faktum at de to jentene han har spilt mot hverandre plutselig vender seg mot ham og han dypper. Og akkurat som en kjærlighetstrekant dør, dukker det opp en annen: Audrey og Michael finner en tredje i Geles. Tilsynelatende har det alltid vært noen ~ usagt kjemi ~ mellom Michael og Geles, noe hun bestemmer seg for å dele med Audrey av en eller annen grunn ??? og at Michael senere ikke benekter. Yikes. Men ikke bekymre deg. Han gjør det hele bedre når han forteller Audrey at hun er pen og Geles suger (er det ikke i utgangspunktet det han sa?) Og så går de og har sex mens Michael sørger for at seerne hjemme vet at de ikke burde trekke konklusjoner. om hans kanskje bittesmå d – k. Greit.

Mens andre mennesker sitter fast i følelsene sine, bestemmer noen av singlene seg for å lage et strategispill. Uche og resten av jentene inviterer Shad, Ethan, Joe og Tyler til deres 'game show' hvor de spør om de har behov for å vite hva slags ting som 'hvor mange barn vil du ha' og ' hvilke pålegg legger du på frossen yoghurt. ” Tyler sier at han vil forlate en hvilken som helst jente i froyo-butikken som legger frukt på desserten deres (helt rettferdig), og eliminerer et par av jentene - men interessant, ikke Nicole. Fortalte deg at vi har rotet etter dem hele tiden. De har forbindelse senere i episoden, bekrefter bare det for oss. Øyeblikket som virkelig fanget oss, var imidlertid da Uche lyttet til Joe og plutselig likte: 'Vent, du er min kamp ????' Vi parafraserer, men likevel.

joe og uche på

(Fotokreditt: MTV)

Må være ærlig her. Det gjør vi ikke egentlig ser dette ordne seg, men de er enige om at de kommer fra lignende bakgrunner og ønsker en lignende fremtid. Så hvis de faktisk likte hverandre i det hele tatt, ville de være ganske kompatible. De snakker og jobber gjennom dette hver for seg, og vi kan nesten komme ombord til Joe avslutter samtalen ved å fortelle Uche at hun har en flott rumpe og at han har prøvd å ikke stirre på den hele tiden de har vært i huset. Nå det er romanse. Ikke.

Kareem og Nurys nærmer seg også, og Shad tar sjansen på å romantisere Zoe som, øh, baker opp når hun forteller kameraet at det føles som om hun snakket med postmannen som deretter kysset henne. Au. Og så går de ut til kampseremonien der de scorer fem stråler. Det er mer enn de har fått hele sesongen, og det lover godt. Og vi kommer til dette senere, men det gir oss en mye av informasjon også. Singlene striper ned og mager dukkert i feiringen. Når singlene går ut på en utfordring, kobler de seg sammen for piggy-back-turer. Endelig, endelig (!!!) Michael og Audrey scorer en date. Det gjør også Joe og Alivia, men du kan gjette hvem som sannsynligvis blir sendt til Truth Booth. Før vi kommer til det, blir huset sendt ut til et vilt Mardi Gras båtfest. Men vi lagrer det til neste episode.

Er du den ene Sesong 6, episode 9 kamper

Som vi sa, ga ukens match up-seremoni oss en mengde informasjon. I stedet for å ha 71 mulige svar som hver bare ga oss 6-8 perfekte kamper, har vi nå bare seks. Fem av de seks scenariene gir oss åtte av de 11 kampene, og det siste scenariet gir oss ti - noe som betyr at vi kan finne ut den siste alene. Og når du spiller disse scenariene til det lengst mulige svaret for å finne ut de gjenværende perfekte kampene for hvert sett, ender vi opp med bare syv scenarier, som hver står for alle elleve perfekte kamper. Og i hvert eneste av de syv scenariene var Clinton og Geles en kamp - noe som betyr at vi nettopp bekreftet vår første perfekte kamp allerede før huset gjorde det.

er du den ene sesongen 6 episode 9

er rob dyrdek gift med chanel vestkysten
er du den ene sesongen 6, episode 9

Nysgjerrig på hva de syv scenariene er? Ikke bekymre deg, vi har dekket deg. Sjekk dem ut.

er du den ene sesongen 6 perfekte kamper

Du vil kanskje legge merke til at noen av parene dukker opp et par ganger. Anthony og Keyana er parret i nesten alle scenarier, det samme med Ethan og Jada, Joe og Zoe, og Keith og Nurys. Ting ser ikke like varme ut for Tyler og Nicole, men de har fortsatt en god sjanse. Og selv om noen av parene i de mulige scenariene er helt der ute, andre kan vi slags se bakfra. Keith og Jada er helt bisarre, men de hadde et venninnlegg i denne episoden, og de satt sammen på kampen. Keith og Nurys virker like uforenlige, men vi har heller aldri sett dem interagere. Så hvem vet? I tillegg ville vi aldri gjettet at Clinton og Geles ville være en kamp - men hei, her er vi. Når det gjelder resten av gjetningene våre, setter vi akkurat nå tallene og satser på det uthevede settet.

er du den ene sesongen 6 episode 9 kamper

er du den ene sesongen 6 episode 9 par

Nå som vi har bekreftet en perfekt kamp og begrenset scenariene våre ned til syv, ser de millionene dollar ganske ut som vinnbare. La oss bare håpe at huset også kan finne ut av det hele. Oppdater : Som det viser seg, eliminerte vi faktisk et av våre perfekte matchpotensialer ved et uhell. Ja, vi er ikke klare til å bekrefte Clinton / Geles ennå. Det viser seg at det er en mer sett med 11 perfekte matcher som fungerer: Anthony / Keyana, Clinton / Diandra, Dimitri / Audrey, Ethan / Jada, Joe / Zoe, Kareem / Nurys, Keith / Uche, Malcolm / Alexis, Michael / Geles, Shad / Alivia, og Tyler / Nicole. Dette utgjør mange av favorittkampene våre så langt, så det er definitivt en mulighet. Enda mer enn det, det har også en god sjanse for å ha rett.

Er du den ene Sesong 6, episode 8 Sammendrag

Jepp, det er endelig den tiden av sesongen da eksene er tilbake - og de gir mange problemer. Men først hadde huset nok eget drama. No-match par Ketih og Alexis lovet å være et eksempel for huset og skille seg (mens de åpenbart fortsatt sover sammen på 'lav-lav' som Geles kaller det) bare for å umiddelbart treffe en veisperring da Keith bestemte seg for å fortsette å gå videre Alivia. Diandra og Malcolm sprengte hverandre da Diandra hadde en ærlig ganske uskyldig mini-date med Anthony - det skjedde akkurat på balkongen i Boom Boom Room. Malcolm gadd ikke å gi Didi et sekund å forklare; han tatoverte straks til Geles som også ble oppvarmet og ringte deretter Didi. Det vi er ganske sikre på var 'en d-rytter' neste gang han så henne. Noe som er en ganske kreativ, men fullstendig fornærmelse for en jente som avviste et kyss fra Anthony på grunn av lojalitet til Malcolm. Og så mistet også Geles s-t på grunn av ideen om at Anthony skulle bli horisontal med noen andre, selv om de allerede hadde gjort hele den oppbruddstingen. Men drama med Didi var ikke Geles eneste problem. Og så var det alt som gikk ned med Taylor.

Da eksene kom tilbake, var det for en utfordring hvor jentene i huset fikk intervjue guttenes ekser, og gutta fikk intervjue jentenes ekser. Nurys 'tidligere slynging fikk henne nesten til å gråte da han insisterte på at de sannsynligvis ville komme sammen igjen på et tidspunkt og strammet henne sammen igjen etter at han allerede hadde holdt henne som sidekylling to ganger tidligere. Clintons eks var rett opp livredd for Uches intensitet. Audreys sjalusi skjøt gjennom taket da hun skjønte at Michael's eks fortsatt likte ham - og så sørget hun for at den andre jenta visste at ja, hun ville også ligge med Michael. Men Taylors konfrontasjon med Geles var da ting virkelig ble varme. Og vi er ikke engang sikre på hvorfor, TBH, siden så vidt vi vet, har Joe og Geles egentlig ikke vært noe.

Jepp, Joe's eks skredder er at Taylor, jenta fra sesong fem som forårsaket problemer for hele huset da hun og Andre nektet å koble fra, til tross for at de var en bekreftet ingen kamp. Og vi vet alle hvordan Joe føler om at ingen par som bor sammen i huset i stedet for å fokusere på spillet. Som han sier, lærte han mye av å se eksens sesong miste alle pengene i fjor. Likevel må vi lure på hvorfor Geles er den som pirret Taylor nok til å begynne å rope, spesielt da vi så at hun spurte alles eks de samme få spørsmålene. 'Ja, vi har snakket om ekteskap, og han kommer tilbake til meg, men vi er ikke sammen, så ikke få det vridd,' ropte Taylor i utgangspunktet, og ærlig talt er vi ikke engang sikre på hva det betyr. Uansett, TBH. Forresten Joe sto stille, føler vi oss ganske sikre på at de faktisk er ferdig. Men vi får se.

Uansett vant Keith utfordringen for gutta, noe som betyr at han måtte velge en jente å gå på date med. Alivia og Alexis var bundet og måtte svare på et spørsmål til i en siste oppvisning - og Alexis brukte motivasjonen til å vinne Keith for å skyte seg selv til seier. 'Hvis han skal på en date, skal jeg også på en date!' sa hun til kameraet. 'Jeg kommer og ser på alt du gjør fordi jeg er psyko!' Hei, ikke noe argument her. Så Keith valgte tydeligvis Alivia og Alexis, i et trekk som vi bare kan anse som verdige til en pris for sin smålighet, valgte Kareem å fortsette henne Dato. I utgangspunktet var det en enorm gammel oppskrift på katastrofe. Og en katastrofe det var.

keith og alivia videre

(Fotokreditt: MTV)

Kareem sølte til Alexis at Keith og Alivia hadde kysset (og at Alivia hadde kommet til Kareem og ba om tilgivelse, noe hun ikke så ut til å kommunisere til Keith) og Alexis mistet straks sinnet. De bestemte seg for å konfrontere det andre paret - som hadde kysset litt mer i mellomtiden - bare for at Keith skulle forbli helt unapologetic, og såret Alexis lenger. Han skjønte at de bare var enige om ikke å ha sex med deres perfekte match, og kyssing var ikke så farlig. Men for Kareem var det absolutt, og selv etter at Alexis gikk bort fortsatte han å eskalere situasjonen og mistet humøret til han uunngåelig kastet et bord til bakken. Yikes. Det var en vekker for Alivia, som skjønte at hun ikke ønsket en kamp med slike problemer. Det eneste problemet? Da hun og Keith ble stemt inn i Truth Booth, oppdaget de at de heller ikke var en perfekt match. Så hvem er igjen for henne?

Er du den ene Sesong 6, episode 8 kamper

Her blir ting veldig rotete. Vi er åtte episoder inne, og vi har bare hatt seks match-seremonier. Ja, denne episoden hoppet over den igjen, og endte etter Truth Booth. Så hva er avtalen? I alle de fem andre sesongene har det vært ti episoder og ti match-seremonier, med den tiende seremonien som sesongens siste gjetning for å prøve å vinne det hele. Hvis denne sesongen følger det mønsteret, har vi bare to episoder igjen for singlene å finne ut av de elleve bjelkene. Ikke bare har de ikke noen bekreftede perfekte treff ennå, men de har også mye mindre informasjon å jobbe med. Fant de ut på mirakuløst vis alt på kortere tid enn det tok de andre husene - og det er derfor de har strukket seks match-seremonier over åtte episoder? Eller går noe katastrofalt galt, og får dem til å miste eller bli sendt hjem uten en gang å gjette sitt endelige gjetning? Det har vært nok spenning i huset denne sesongen til at vi ærlig talt ikke ville bli sjokkert hvis en enorm kamp brøt ut og fikk alle i gang. Men MTV er ikke fremmed for kamper. Så hva skjer?

Ærlig talt, vi vet ikke lenger enn dere gjør. Men det vi vet er at kveldens episode får oss stort sett ikke nærmere noen reelle svar. Keith og Alivia er nå en bekreftet no match - men de hadde ikke sittet sammen på noen av match-up seremoniene, så det er ingen regnskap for noen av bjelkene så langt. Vi er nesten hvor vi var forrige episode, med 71 muligheter som gir oss hvor som helst mellom seks og åtte kamper hver. Selv om vi etter denne episoden antar at Kareem og Alivia ikke er en kamp, ​​eliminerer det bare ett av de 71 mulige svarene, og etterlater oss 70. Når vi går inn i de siste gjetningene i sesongene en, to og fire, var det bare en mulig svar. I sesong tre gjettet de riktig mellom fire løsninger på match-up seremonipuslespillet. Og i sesong fem hadde de to mulige løsninger, og de valgte bare feil. Men vi kan ikke forestille oss at denne sesongen til og med vil gi singlene nok informasjon til å gi et godt utdannet gjetning. Så her er alt vi kan kaste sammen.

er du den ene sesongen 6 episode 8

er du den ene sesongen 6, episode 8, sammendrag

Statistisk sett er Tyler og Nicole et godt gjetning. Samme med Ethan og Jada og Audrey og Shad. Etter det begrenset vi det fra våre potensielle svar for å velge det som også inkluderte Dimitri og Nurys, Joe og Alexis, Kareem og Diandra, og Michael og Geles. Basert på noen av flørtingene vi har sett og måten de samhandler med andre mennesker på, kan dette være de riktige svarene. Eller de kan være ganske mye utenfor basen med tanke på hvor liten skjermtid noen av disse kunne være parene har hatt sammen. På dette punktet er det noen som gjetter.

Er du den ene Sesong 6, episode 7 Sammendrag

Dramaet kokte opp fra forrige uke i denne ukens ep, med kampen fortsetter ettersom Clinton trenger å fysisk lede Kareem bort fra Tyler, Joe og Ethan. De gode nyhetene? Det fikk noen av parene uten kamp til å se på situasjonen, slutte å leke og komme tilbake i spillet. Anthony bestemte seg for å avslutte ting med Geles for resten av singlene, og hjertene våre gikk helt ut for dem. Clinton og Uche ser ut til å være innstilt på å gå videre og bli kjent med andre mennesker. Nurys og Malcolm derimot ... Vel, de varmer faktisk opp ting nå når de har forsonet seg etter brystvorten.

Det er da den sekund en runde med drama starter, med Nurys som kommer til Diandra, som tar det ganske tålmodig helt til hun mister kulen og begynner å kaste bananer over rommet. Den triste tingen? Ingen av dem kan være en kamp med Malcolm. Han og Nurys gikk inn i sannhetsboden og fikk den bekreftet for ansiktene sine. Når det gjelder Didi, hjalp forrige ukes en bjelke oss med å finne ut at de ikke kunne være sammen. Matematikken sa det samme for Keith og Alexis, som unngikk stort sett hele ukens drama ved å snike seg opp ovenpå for å ha sex. I det minste trodde de at de unngikk dramaet - men egentlig skapte de bare mer av det da de satte seg opp for alvorlig skuffelse.

Vi innrømmer det, vi så gnistene mellom dem. Og Alexis virker ganske forelsket (det skader ikke at hun fortsetter å fortelle Keith ved enhver anledning). Men Keith ser fremdeles problemene med forholdet deres, og ærlig talt virket det som om han var med henne fordi hun ønsket å være så bra med ham. Og Alexis beveget seg så fort at det ikke virket som om hun virkelig ga noen andre et skudd - til og med Joe, som hun gjorde opp med på datoen han vant i en utfordring. Men da Truth Booth fortalte Keith og Alexis at de var en bekreftet No Match, fungerte det som en vekker til resten av huset.

tyler og nicole på

(Fotokreditt: MTV)

Til slutt fikk huset til å gjøre det de burde ha gjort fra episode 1: en morsom, uformell runde med speed-dating, der alle kunne bli kjent med alle. Noen overraskende forbindelser kom ut av det - og noen ikke så overraskende også. Tyler likte Nicole ganske mye siden første gang han så henne, og selv om de satt sammen ved den tredje seremonien, så det ikke ut til at de virkelig fikk en sjanse til å snakke før nå. Michael og Uche så ut til å ha en forbindelse, i likhet med Clinton og Geles, ansporet av deres utfordringsvinnede dato. Men hvem av dem er de faktiske kampene?

Er du den ene Sesong 6, episode 7 Matches: Er Tyler og Nicole en kamp?

Sjansen er, ganske mye. Ukens matchup-seremoni ga oss fire bjelker - alias fire par. Matematikken utarbeider 71 potensielle løsninger på matchup-seremonienes puslespill, hvor hver gir 6-8 perfekte matchpar. Og av de 71 løsningene har 61 av dem Tyler og Nicole som en perfekt match. Ethan og Jada passer perfekt i 45 av løsningene, Malcolm og Alivia i 39, Shad og Audrey i 38, Joe og Zoe i 32, og Anthony og Keyana er sammen i 22. Vi kommer nær noen svar, men vi kan ikke bekrefte noe mer ennå - perfekte kamper eller bekreftet ingen kamper.

er du den ene sesongen 6 kamper

Men hvis vi bestemmer oss for at vi tror Tyler og Nicole absolutt er en kamp, ​​kan vi begynne å begrense noen av alternativene våre. Det samme hvis vi tror Ethan og Jada er sammen. På det tidspunktet må vi velge om vi tror at Shad og Audrey er en kamp eller Joe og Zoe er en kamp - og personlig føler vi at Shad og Audrey. Vår gjetning derfra er fortsatt bare en gjetning. Men her tenker vi basert på det vi vet så langt.

er du den ene sesongen 6

Det svaret gir oss seks perfekte par - noe som betyr at det fortsatt er fem igjen å sette sammen. Men her er vårt bord med hva som er bekreftet (i rødt), hva vi synes er usannsynlig (i rosa), og hva vi tror er på rett vei (i blått).

er du den ene sesongen 6

Er du den ene Sesong 6, episode 6 Sammendrag

Her er tingen: Hjertene våre knust ganske mye da Clinton og Uche endelig fikk sjansen til å gå til Truth Booth bare for å oppdage at de er et No Match-par. Jepp, de to som virket helt perfekte sammen er på en eller annen måte ikke en perfekt match - og ærlig talt, denne får oss til å stille spørsmål ved matchmakerens dom. Men til vi finner ut hvem deres virkelige kamper er (som, BTW, har vi absolutt ingen informasjon om, siden de har sittet sammen kl. hver. enkelt. match up seremoni ), vi venter med å ringe køyeseng. Kanskje det virkelig er noen bedre for Clinton eller bedre for Uche, men på dette punktet er det beste de kan håpe på, sannsynligvis en god venn. Clinton og Uche ser ut til at de skal prøve å spille spillet, men hvis du tror de er over hverandre bare fordi de ikke er en kamp, ​​tuller du selv.

clinton og uche på

(Fotokreditt: MTV)

Resten av showet var ikke så følelsesladet, men mye gikk fortsatt ned. Tyler, Clinton og Keith vant datoer, og de tok med seg Jada, Uche og Alivia. Vi så ikke stort sett noe fra Tyler og Jadas dato (så vi kan i utgangspunktet gjette at ingenting interessant skjedde, men disse to har alltid bare vært venner), og Clinton og Uches dato var sannsynligvis fantastisk før Sannhetsboden hjertesorg, men vi la merke til en forbindelse mellom Keith og Alivia. Ting ble oppvarmet mellom dem forrige uke, og selv om vi trodde det hele kunne ha blitt bortskjemt av Kareem / Zoe-dramaet, ser det ut til at Keith ikke var klar til å gi opp kampen. I det minste til han var det - siden nå ser han på hele kjærlighetsmatchen med Alexis.

Andre par av oppmerksomhet denne uken? Dimitri og Nicole gjør det fortsatt til tross for at de er en bekreftet no match. Samme med Anthony og Geles som bare ikke kan slutte hverandre. Malcolm og Nurys er tilbake på gode betingelser, men på ingen måte tilbake sammen. I stedet koser han seg til Diandra igjen, endelig. Drama eksploderte mellom Uche og Jada da sistnevnte prøvde å få henne til å bli kjent med en potensiell kamp. Spenningene ble også reelle mellom Kareem og Joe da førstnevnte beskyldte sistnevnte for ikke å prøve å gjøre noen grep i det hele tatt. Parret No Matches er overbevist om at gutta i huset ikke gjør trekk er problemet, mens de fremdeles singlene er overbevist om at hvis No Match-parene bare ville gå videre, ville de endelig ha et skudd. Vi må bare vente og se, antar vi.

Er du den ene Sesong 6, avsnitt 6 Matcher: Er Keith og Alexis en kamp?

Denne episoden avslørte match-seremonien at rollebesetningene bare hadde en par rett. Det er uke seks, deres femte matchup-seremoni, og de er stort sett ikke nærmere å finne ut av de perfekte kampene. Men her er den gode nyheten: denne ukens seremoni, selv om det var en total skuffelse for menneskene i huset, ga oss faktisk en mye med informasjon om hvem som er ikke en kamp. Takket være enkeltstrålen klarte vi å kjøre alle mulige scenarier og eliminere Anthony og Nicole, Clinton og Jada, Dimitri og Uche, Ethan og Geles, Keith og Alexis, Malcolm og Diandra, Michael og Nurys, Tyler og Keyana, og Anthony og Diandra som mulig perfekte matcher.

er du den ene sesongen 6 episode 6

Jepp, Jada mistet skuddet sitt med Clinton før hun til og med hadde det. Og Keith hadde rett første gang da han trodde at han og Alexis bare ikke ville trene. Diandra tok feil med å ta Malcolm tilbake, og Geles er ikke nærmere å finne noen som kan hjelpe henne med å komme seg videre fra Anthony (selv om dette kanskje betyr at Ethan vil ha et skudd mot ekte kjærlighet). Det er fortsatt mange muligheter for å lage kjærlighetsmatcher. Vi gjorde matematikken, faktisk, og det er 81 mulige løsninger på svarene på match-seremonien slik vi har dem. Imidlertid gir ingen av de 81 løsningene oss mer enn syv av kampene.

er du den ene sesongen 6, episode 6, sammendrag

Slik ser statistikken ut, BTW, når vi bruker informasjonen fra ukens match up-seremoni: Det er 45 mulige svar hvis Joe og Zoe er en perfekt match. Det er ett (ja, bare ett) mulig svar hvis Kareem og Alivia passer perfekt. Og det er 35 mulige svar hvis Shad og Audrey er en kamp. Hvis vi bestemmer oss for at Keith og Nurys, Dimitri og Alexis, og Malcolm og Alivia virker som usannsynlige perfekte treff (som de virkelig gjør), kan vi begrense det til 9 mulige svar. Av disse 9 er disse to scenariene våre nåværende favoritter.

mtv er det du

Ærlig talt er det vanskelig å velge mellom Joe og Zoe som en perfekt match og Shad og Audrey som en perfekt match. Begge par ser tydelig logikken bak partnerskapet, men ingen av dem føler virkelig en romantisk forbindelse. Se nøye på, skjønt, og du vil legge merke til at Ethan og Jada, Anthony og Keyana, og Tyler og Nicole er sammen om begge potensielle svar. Statistisk sett er Tyler og Nicole faktisk det mest sannsynligvis par akkurat nå. Sammenlignet med det eneste mulige scenariet der Kareem og Alivia passer perfekt, matcher Tyler og Nicole inn 57 av de 81 svarene vi har. Bare litt tankevekkende. Og parene bør begynne å tenke på denne måten også. Visst, de kan ikke kartlegge alt som vi kan, men når de virkelig begynner å sette brikkene sammen fra deres match-seremonier, tror vi at de endelig kommer på rett spor.

Er du den ene Sesong 6, episode 5 Sammendrag

er du den ene sesongen seks episode fem

kamper på

Er du den ene Sesong 6, avsnitt 5 kamper

Ingen ekstra Truth Booth betyr ingen klippehenger denne uken, men vi har fortsatt mange spørsmål om disse parene. Jentene satt med en fyr som de trodde par var riktig for dem, ikke nødvendigvis hvem hjertene deres var sammen med, og det ga noen, øh, interessante par. Men vi må si at vi liksom freaked når Audrey parret seg med Shad. Er mulig teorien vår riktig? Vi tror de også kan være en kamp - men det er omtrent en million mulige riktige svar fremdeles på bordet akkurat nå.

mtv er det du

Denne episoden bekreftet bare for oss at Kareem og Alivia, den nest beste kandidaten til den andre seremoniens enkeltstråle, er på randen til å implodere. Så igjen, vi føler oss fortsatt ganske sikre på Clinton og Uche. De har gått sterkt og hadde bare et problem da Uche ikke gjettet at Clinton var Team Justin Bieber i stedet for Team Selena Gomez. Michael og Keyana er allerede en dud, Keith og Alexis er kanskje ikke helt ferdige med hverandre, men ser definitivt ikke ut til å være en kamp, ​​og Ethan og Jada virker mer som venner enn noe annet. Og som vi sa, den kampen kan være jokertegn Anthony og Diandra eller Shad og Geles, vi vil holde oss til vår nåværende teori for nå. Når det gjelder det siste tredje paret på ukens kamp, ​​vel, vi får ikke vibber fra noen ennå. Men Anthony og Keyana vil absolutt være interessante, tror du ikke?

anthony og diandra på

Er du den ene Sesong 6, episode 4 Sammendrag

To bjelker ved kampseremonien og oppdagelsen av Malcolm og Nurys er en bekreftet at ingen kamp får rollebesetningskameratene mye nærmere å finne sine perfekte kamper på ukens Er du den ene . Yep, sesong seks, episode 4 introduserte mange nye potensielle perfekte kamper og ga ingen reelle svar for de vi allerede kjenner og elsker (eller, i noen tilfeller, fullstendig hat). Den lyse siden? Episoden var helt vill, fullpakket med øyeblikkelig ikoniske one-liners, oppriktige hjerte-til-hjerter og like intense hjerteslag. Og vi snakker bare om Nurys akkurat nå, glem resten av huset. Så hva skjedde i kveld? Vel, kjærlighetstrekanten The Keith / Alexis / Zoe kom til et hode - men det var bare en del av dramaet.

Denne episoden var ikke bra for spillet - men for fansen var det ganske utrolig. Festen startet ved bassenget, hvor Alexis blinket Shad hennes tatovering - bare for å avsløre at det var for å hedre fetteren hennes som var i fengsel (“YOLO!” Shad quipped) ... for å myrde noen (“NOT YOLO,” tok han den tilbake ). Og da Zoe vurderte et potensielt kjærlighetsmatch med Shad, etterlot det henne å ville bare en ting: 'Jeg skal pakke en haug bacon rundt halsen min og gå ut til sumpen og la gatorene ta meg bort.' På denne ukens utfordring klarte Keith og Zoe, Dimitri og Nicole, og Ethan og Geles å score datoer, men de gikk ikke akkurat bra. Keith kunne ikke hente det faktum at Zoe var i ham, og bare hørte henne snakke om interessen for Kareem. Ethan kunne ikke komme over det faktum at Geles fortsatt hadde sex med Anthony 'på lav-lav', og deres andre date ble suret av det faktum at hjertet hennes tilhørte noen andre. Dimitri og Nicole klarte å slå det i orden - men vi kan fortsatt ikke komme over det faktum at grunnen til at han sa at han var spent på å gå på date med henne, var fordi 'hun har det største settet med puppene han noensinne har sett . ” Hva med hjertet hennes, Dimitri? Mens de tre potensielle parene var ute på datoen, bestemte huset seg for å ha det gøy på egenhånd. De satte opp en sumobrytingsturnering, med tapere som måtte delta i våger og vinnere som fikk premier. Men da den endelige vinneren av gutteturneringen vant muligheten til å slikke sjokoladesaus av Nurys ’brystvorte (uh, ja, vi sa brystvorte), tok det en sving for det verste. Plutselig kom Malcolm, som ikke hadde vært en del av spillet, inn igjen. Og da han så jenta han hadde fortalt tidligere 'Jeg vet hvem jeg vil ha barn med' pisket ut en bryst, vel, freak han. Og vi fikk ikke engang et par inn i Truth Booth.

Er du den ene Sesong 6, episode 4 kamper

Igjen, denne ukens match up-seremoni fikk oss egentlig ikke lenger enn vi allerede vet. De fikk to perfekte kamper, men vi klarte ikke å eliminere noen mulige par, så de potensielle svarene på dette kompliserte puslespillet multipliserer bare. Vi har fortsatt våre beste gjetninger, og vi holder oss til Clinton og Uche, Shad og Audrey, og Tyler og Nicole for nå. Ikke alle blir kjent med deres perfekte match rett utenfor balltre - og vi ser hvorfor disse parene kunne jobbe, selv om singlene ikke har lagt merke til det selv ennå. I tillegg er svaret fortsatt fornuftig med tanke på de tre ukene med match-seremonier vi har hatt.

er du den mtv

Neste episode håper vi på litt mindre drama og litt mer strategisering. Disse singlene må få hodet med i spillet, for akkurat nå kommer de med diddly squat. De må tenke mindre på hva slags mennesker de har gått for tidligere, og mer på hva som faktisk kan fungere for dem. Det handler ikke alltid om hva du vil, tross alt - noen ganger handler det om hva du trenger.

Er du den ene Sesong 6, episode 3 Sammendrag

The Truth Booth bestemte at Anthony og Geles avverge en kamp - og selv om vi stort sett så den komme, brøt hjertene våre likevel litt for dem. De virket så sammenkoblede, og nå må de splitte fra hverandre. De skal i det minste - men de ville absolutt ikke være den første Confirmed No Match som holdt seg sammen og kastet strategi mot vinden. Det er ikke lenge før singlene er på vei tilbake til en ny kampseremoni, og seks par fra den første seremonien sitter sammen igjen - inkludert Michael og Keyana, selv om Michael prøvde å avslutte ting tidligere i episoden. Denne gangen er det imidlertid bare en stråle som lyser opp, noe som betyr at fem av disse parene og totalt ti par er på helt feil vei. Og det ene paret som fikk det riktig kunne være et totalt wild card, som Anthony og Diandra.

mtv

(Fotokreditt: MTV)

På utfordringen pares singlene for å konkurrere på et 'bassengfest' hvor de ikke kan knekke et egg mens de lager mat, spiller limbo og blir stadig mer berusede. Ethan og Geles, Malcolm og Nurys, og Michael og Audrey er de siste parene som står, og de drar ut på datoen. Men alt er ikke bra i NOLA, fordi Ethan sliter gjennom det rare i kjølvannet av Geles 'oppbrudd, Michael er ivrig etter å forfølge Audrey, og Malcolm og Nurys er alle pakket inn i hverandre. Huset stemmer for å sende det eneste faktiske paret blant dateringene inn i Truth Booth - men igjen må vi vente på å se hva som skjer.

Er du den ene Sesong 6, avsnitt 3 Matcher: Er Malcolm og Nurys en kamp?

Kan være. Men igjen, de virker som dårlige nyheter for oss - og vi kan ikke forestille oss at matchmakerne vil se på deres individuelle dateringshistorikk og tidligere forholdsfeil og si: 'Jepp, disse to er svaret på alle andres problemer.' Flere som disse to er bundet til å forårsake problemer. Så dessverre for dem kommer vi til å gjette at disse to er No Match. La oss håpe at Malcolm ikke kryper tilbake til Didi når han er ferdig. Men en god ting skjedde denne uken: den eneste strålen ved kampseremonien ga oss mye informasjon.

joe og alexis på

Å vite at Anthony og Geles ikke er en kamp, ​​og at til tross for at seks par satt sammen to ganger, det bare var en stråle, kan vi finne ut at det er umulig å få de to ukers resultater med match up-seremonien vi har hvis Dimitri og Nicole , Joe og Audrey, eller Tyler og Zoe er en perfekt match. Det betyr at vi er i stand til å eliminere fem potensielle par så langt - men det er fem av en hel haug. Vi har noen ideer om hvem kanskje være en kamp skjønt. Vi føler oss fortsatt bra om Clinton og Uche, og hvis de er den eneste strålen ved den andre kampseremonien, er vi villige til å gjette at Shad og Audrey og Tyler og Nicole fortsatt er andre og tredje kamper fra uke en .

er du den ene sesongen seks episode to

nylige bilder av hodejegeren hunden

Er du den ene Sesong 6, episode 2 Sammendrag

I episode to fikk deltakerne endelig delta på deres første kampseremoni, og de slo den slags ut av parken ved å få tre perfekte kamper på sitt første forsøk. Dessverre var seks av parene faktiske par - og de er alle ganske sikre på at de var en av bjelkene. Men først kastet de et pirat-tema-parti, og det gikk ned da Diandra tok litt for lang tid å gjøre seg klar ... og Nurys gjorde et nytt grep på Malcolm. Hennes frimodighet betalte seg fordi Malcolm bestemte seg for å legge alle eggene i kurven hennes i stedet for å la Didi være i støvet. På utfordringen skyter karene ballonger med piler for å vinne datoer - og Shad tar en date med Uche, Joe scorer en med Alexis, og Anthony klarer å vinne en date for ham og Geles, et av de faktiske parene i huset.

kamper på

(Fotokreditt: MTV)

Anthony og Geles blir dypere forelsket, Joe og Alexis gjør hevn for Keith og sier at han kommer til å komme opp med sin egen falske date for Zoe, og Shad og Uche henger ganske enkelt ut som venner - selv om deres piggyback-tur var pen søt. På slutten av dagen stemmer huset Anthony og Geles inn i Truth Booth, selv om vi må vente til neste uke for å få svarene vi leter etter. Men vi må si, med Anthony's 'Loyal in Love' -etikett og Geles 'tendens til å jukse på alle hun dater, har vi ikke store forhåpninger. De er den perfekte oppskriften for katastrofe - men de er også veldig søte. Så vi har fortsatt fingrene krysset.

Er du den ene Sesong 6, avsnitt 2 Matcher: Er Anthony og Geles en kamp?

Vi har fortsatt ikke mye annen informasjon enn det at Ethan og Keyana ble bekreftet No Match av Truth Booth. Men vi har våre beste gjetninger. Så langt er parene Anthony og Geles, Clinton og Uche, Kareem og Alivia, Keith og Alexis, Malcolm og Nurys, og Michael og Keyana. Som vi sa, satser vi på at Anthony og Geles er et no-go, og Keith og Alexis synes også å være klare til å falle fra hverandre når som helst. Malcolm og Nurys virker som et matchmakers mareritt - en gjenvunnet spiller og en jente med en 'sidekylling-situasjon' syntes ikke å være bestemt til å gå distansen - så vi er heller ikke villige til å være på dem. Og mens Kareem og Alivia definitivt er søte, er de også en jente som har noe for dårlige gutter og en dårlig gutt. Hvis de bare faller tilbake i sine vanlige feller, vet vi at de ikke har fungert for dem før.

michael og keyana på

Så akkurat nå er våre beste gjetninger at Clinton og Uche, Shad og Audrey, og Tyler og Nicole er de tre perfekte kampene våre. Men det er fortsatt hvem som helst - og hvis Kareem og Alivia og Anthony og Geles kan bevise at vi tar feil, vil vi bare være glade for dem. Når det gjelder Michael og Keyana, vel ... lykke til.

Er du den ene Sesong 6, episode 1 Sammendrag

Ser på gårsdagens sesong 6 premiere av Er du den ene , vi kunne ikke unngå å holde øye med hvem som parrer seg, samarbeider og allerede arrangerer sine egne medlidenhetsfester. Og å dømme etter sniktittet til neste uke, fortsetter dramaet bare ved den første seremonien. På det, forresten - i gårsdagens første episode, satte showet tradisjonen og hoppet over seremonien med å starte kampen. Så akkurat nå er alt vi trenger å gjøre gjetningene våre en eneste sannhetsbås og den spirende (eller manglende) kjemien mellom singlene. Så akkurat nå er mye fortsatt i luften.

Jepp, det er regnearket vårt så langt med bekreftede ingen treff, bekreftede perfekte treff og mulige kamper som ennå ikke er laget. Og som du ser, er det fortsatt mange muligheter - og bare ett fast svar. Gårsdagens første Truth Booth avslørte at Ethan, også kjent som Emoney, og Keyana ikke var ment å være - men hvem som helst som så på det allerede kunne fortelle. Tross alt var Keyana tydeligvis mye mer interessert i Michael, som hun hadde bundet med etter å ha innrømmet at hun allerede fulgte ham på Instagram. Og mens en gjensidig bakgrunn med mais kan ha vært nok for Hayden og Giana til å finne kjærlighet i fjor (de var også det første paret i Sannhetsboden, men deres bekreftede status uten kamp var ikke nok til å hindre dem i å falle for hver annet), en gjensidig kjærlighet til musikk la bare ikke mye grunnarbeid for Emoney og Keyana. Bekreftet Ingen kamp.

Er du den ene Sesong 6, avsnitt 1 kamper

Keyana og Michael så ut til å slå den av, men. Men Keyanas problem er at hun faller 'for fort og for hardt' - så å gå med sitt første instinkt og jage Michael kan være feil trekk. Spesielt siden hun i en sniktitt forklarer at Michael er akkurat hennes type: 'Den vakre gutten, muskuløs, full av seg selv - Michael,' innrømmer hun. Og hvis typen hennes hadde trent for henne før, vel, ville hun sannsynligvis ikke vært på dette showet. Vår beste gjetning? Ingen treff.

(Fotokreditt: MTV)

Alexis og Keith gjorde også noe av en kjærlighetsforbindelse som raskt gikk nedoverbakke da Alexis kysset alle i huset under et spill av Truth or Dare. Og selv om det virket som om det var veldig gøy for oss, ble Keith skadet - og Alexis er i følge showet noe av en 'menneskespiser'. Spenningen øker for dem når vi ser på neste ukes episode, skjønt, så vi kommer til å fortsette og gjette at disse to er No Match. Når det gjelder Malcolm, vel, så mye for å være en 'reformert' spiller. Med all fristelsen i huset i form av en forbindelse med Diandra, en date med Aurdey og en hemmelig oppkobling med Nurys, har han problemer med å holde seg til det rette og smale. Vår beste gjetning her er at han kanskje hadde fått forbindelse med Audrey hvis han virkelig prøvde å rydde opp i spillerens handling - men kjærlighetstrekanten Malcolm / Diandra / Nurys som danner, viser at alle hengir seg til kjente dårlige vaner. Enten vi snakker Malcolm / Diandra eller Malcolm / Nurys, satser vi på at Truth Booth vil si No Match ... forutsatt at de til og med gjør det til Truth Booth.

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis