Coco Austin deler søte bilder med mannen Ice-T og datteren Chanel etter å ha stengt splittede rykter

Coco Austin deler bilder med Ice-T etter splittede rykter

Hilsen Coco Austin / Instagram

I det for lang tid! Coco Austin delte en rekke bilder med mannen Ice-T onsdag 16. september, måneder etter stenge splittede rykter .

'Familie,' den Ice Loves Coco stjerne, 41, skrev bildet av hennes nydelige brød. To av bildene inneholdt de lykkelige foreldrene som koset seg sammen med sine 4 år gammel datter, Chanel , og Coco var sikker på å inkludere en varm selfie med 'Original Gangster' rapperen, 62.

Unødvendig å si at fans elsket å se reality-familien lykkelig. “Wow babyen din ser identisk ut som faren hennes . Vakker familie, ”skrev en kommentator. 'Dere er så vakre og nydelige!' Noen andre suste.

Coco Austin deler søte bilder med mannen Ice-T og datteren Chanel etter å ha stengt splittede rykter

Hilsen Coco Austin / Instagram

I mars ble den Tenk som en mann også skuespillerinne satte rekorden rett på hennes forholdsstatus med Law & Order: SVU hun giftet seg med i 2005. 'Er det sant at du ikke er is ikke sammen lenger?' spurte en nysgjerrig tilhenger via Instagram etter at den busty blonde delte et bilde av seg selv og Chanel som var dumme i karantene.

“Hvor hørte du det? Vi har vært sammen i 19 år ... Uansett hvor du hørte det er falskt, ”insisterte Coco.

Parets forhold er like sterkt som alltid i disse dager og Santorini Blue stjerne utelukkende fortalt I kontakt at det å ønske datteren velkommen i 2015 har lyset opp livene deres.

'Nå som Chanel er involvert, bundet det oss enda bedre,' avslørte hun i januar 2020. 'Vi visste ikke at vi kunne komme nærmere, men å ha Chanel gjorde oss enda nærmere, hvis det til og med gir mening.'

Etter nesten to tiår med ekteskap, foreldre og alt derimellom, er det ingen overraskelse at Coco og Ice-T bare fortsetter å bli mer forelsket. 'Det er målet,' fortsatte hun. 'Og jeg er som,' Hvor mye nærmere kan du komme? ', Men det er definitivt et virkelig ekte kjærlighetsbånd. Du ser det ikke, du bare føler det. Og du håper bare at det alltid blir slik. '

Hollywood-paret møttes da Coco var bare 22 år mens hun var arbeider som modell på et filmsett . Ice, hvis venn var med i produksjonen, besøkte settet en dag og oppdaget den blonde skjønnheten. Resten, som de sier, er historie.

hvor mange duggar-jenter er gift

'Vi skjedde på et blunk,' la hun til. “Vi har et veldig kult forhold, Ice og jeg, og et godt vennskap - ikke bare et ekteskap, men et godt vennskap. Og vi er bare så komfortable med hverandre på dette tidspunktet at det er som om dere ikke kan se hverandre uten hverandre. '

Coco og Ice-T kommer ingen steder!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.