Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

For mange er det ikke Thanksgiving med mindre familiemedlemmene kjemper om fotball eller vi drikker morgenkaffen med Macy’s Thanksgiving Day Parade i bakgrunnen. Selv om pilegrimene sannsynligvis ikke hadde planer om at alle skulle samles rundt TV-en mens bare en beklagelig sjel slaver bort på kjøkkenet, ble flatskjermen vår moderne bål. Det er bare så mange TV-serier elsket for deres Thanksgiving-spesialiteter! Fra animerte tegneserier til klassiske sitcoms og moderne serier, det er en Turkey Day-spesial som snakker til alle i familien.

Sladderjente , som kjørte på The CW fra 2007 til 2012, var kjent for sine ikoniske Thanksgiving-episoder. Fans var sønderknuste da tenåringsdramaserien gikk av lufta, men Upper East Siders var glade da showet ble bekreftet å komme tilbake i juli 2019. Filmingen for de nye episodene begynte 2. november 2020, og mens den nye sesongen ikke er planlagt premiere til 2021, TV-skribent Joshua Safran ertet hva fans kan forvente.

'Ok, jeg vil forklare hvorfor jeg sier at dette ikke er en omstart,' sa han skrev via Instagram Story 21. november 2020. “A) Medvirkeren spiller ikke de originale karakterene B) Den eksisterer i samme verden som den originale C) De samme skaperne og en av de originale forfatterne gjør det D) Ingen involvert i det kaller det en omstart ”

' Du bør ringe Saul er ikke en omstart. De Makt spin-offs er ikke omstart. Dette showet faller et sted mellom disse to, ”fortsatte han. 'Men jeg er bare takknemlig for at folk er fascinert nok til å skrive om oss!'

En annen elsket TV-serie som er kjent for sitt ikoniske Thanksgiving-innhold er Venner . Showet hadde premiere i 1994 og gikk i ti sesonger til 2004. Etter år med spekulasjoner og oppfordringer fra diehard fans, bekreftet HBO Max en Venner gjenforening var i ferd med å virke i februar 2020. Spesialen skulle vises i mai 2020, men filmingen ble stoppet i mars på grunn av koronaviruspandemien.

Matthew Perry , som skildrer den elskede karakteren Chandler Bing, delte en oppdatering om produksjonen i november 2020. “Vennegjenforening blir omlagt til begynnelsen av mars. Det ser ut til at vi har et travelt år som kommer. Og det er slik jeg liker det! ' tvitret skuespilleren den gangen.

Ta en titt på noen av våre favoritt klassikere på TV-showet på Thanksgiving Day.

1 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Charlie Browns Thanksgiving

Peanøtter

Det ville være en forbrytelse å ikke inkludere Peanøtter og En Thanksgiving fra Charlie Brown . Siden Snoopy og vennene hans fremdeles er en del av Macy’s Parade, er de fortsatt elskede av foreldre og barn i dag. Enten du stiller inn for å se gjengen lage en episk fest med popcorn og toast, eller få et spark ut av Peppermint Patty - denne episoden er helt sikkert en klassiker.

min 600 lb liv henry døde

2 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Charlie Browns Thanksgiving

Det beste Thanksgiving-måltidet

Hvis du spør oss, har ingen tilberedt en bedre Thanksgiving-middag enn Snoopy selv. Men igjen, det er ikke mye Snoopy tar feil.

3 av 20

Ikonisk TV Show Thanksgivings Friends

Venner

Kunne det være mer ikonisk? Ingenting får deg inn i Thanksgiving-ånden, akkurat som Monica danser med et kalkunhode. Venner hadde flere Thanksgiving-spesialiteter, men det er bare noen få som skiller seg ut i våre sinn.

4 av 20

Ikonisk TV Show Thanksgivings Friends

Yams!

Og hvordan kunne vi glemme Brad Pitt ’Gjesteopptreden som president for“ I Hate Rachel Green Club. ” Noen, bare gi ham yamsene!

5 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgivings Gossip Girl

Sladderjente

Hvis du er typen som får tak i Thanksgiving, er denne fortellingen om Upper East Side noe for deg. Sladderjente filmet flere Thanksgiving-spesialiteter som uunngåelig gikk galt med Blair-planlegging eller Serena brøt et forhold.

6 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgivings Gossip Girl

Pai

I Blairs bok er det ikke Thanksgiving uten farens kake og en liten katastrofe.

7 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Modern Family

Moderne familie

Du kan ikke spise Thanksgiving-middag uten en kalkun, ikke sant? Alle kan forholde seg til den tiden de manglet tillit til sin Tyrkias dagskokk. Claires reservekalkun forårsaket en del opprør i Dunphy-huset.

8 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Modern Family

Backup Tyrkia

Og hvordan kunne vi glemme Glorias koffertkalkun ?! Med denne mye funksjonsnedsettelsen er de helt sikkert en moderne familie.

9 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgivings Grays Anatomy

Greys anatomi

Meredith Gray gjorde alltid sitt beste for å bringe alle sammen, men når disse legene er rundt middagsbordet, vet man ikke hva som vil skje. Når det gjelder Christina Yang, ikke forvent at hun lager mat, og du får bedre tequila til henne.

10 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgivings Grays Anatomy

Abc-Tv / Kobal / Shutterstock

Tilbakeslag

Vi elsker en god throwback-episode for den opprinnelige rollen som Grey’s, men ingenting trekker i hjertet ditt som da Penny møtte opp til Thanksgiving-middagen.

11 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Fresh Prince of Bel-Air Thanksgiving

Fresh Prince of Bel Air

Oh Will ... Denne Thanksgiving-episoden er en klassisk serie med uheldige hendelser. I tillegg til stappekampen som foregikk på kjøkkenet, tok Will ved et uhell sin onkel Phil for en ... interessant massasje. Lang historie kort, han var ikke veldig fornøyd.

12 av 20

hunden dusørjegeren beth da og nå
Ikonisk TV-show Thanksgiving Fresh Prince of Bel-Air Thanksgiving

Nbc / Stuffed Dog / Quincy Jones Ent / Kobal / Shutterstock

Stuffing Wars

Selv om Will’s Thanksgiving-bord var fylt med fire typer fyll, kunne han ikke utpeke en vinner.

13 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving How I Met Your Mother thanksgiving

Hvordan jeg møtte din mor

Ingenting bringer folk sammen mer enn Slapsgiving. Når Thanksgiving ruller videre Hvordan jeg møtte din mor , forventer at Barney flinker hele sesongen mens han forbereder seg på ferieklappen.

14 av 20

ashley martson og jay smith bryllup
Ikonisk TV-show Thanksgiving How I Met Your Mother

Slapsgiving

Hvis en klassisk Thanksgiving-middag ikke er syltetøyet ditt, kan du prøve Slapsgiving og vise familien din hvordan du virkelig har det.

15 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Orange Is the New Black

Netflix

Oransje er den nye sort

Høsttakkefest i fengsel er absolutt ikke ideelt, men damene på Oransje er den nye sort prøvde å gjøre det beste ut av det. Dessverre, etter at Piper viste frem sine Turkey Day-dansetrinn, havnet hun seg alene.

16 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving Orange Is the New Black

Rist det for Tyrkia

Selv om bevegelsene hennes kan ha fått henne i trøbbel, må vi innrømme at hun dreper det.

17 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving The Simpsons

Simpsons

Når alle Simpsons kom sammen til høsttakkefesten, det er sikkert en katastrofe. Hvis ikke Marges laryngittbærende mor ikke var nok, brente Bart ved et uhell Lisas midtpunkt.

18 av 20

Ikonisk TV-show Thanksgiving The Simpsons

Thanksgiving Shenanigans

Selv om Bart stakk av etter at han ødela familiens middag, sørget han for å gjøre opp for søsteren.

19 av 20

Ikonisk TV-takksigelse Brady Bunch

Brady Bunch

Alle husker da Greg Brady rekrutterte familien sin for å hjelpe ham med å gjenskape den første Thanksgiving for en morsom video. Familien fikk et spark ut av å utføre sketsjen sin.

20 av 20

Ikonisk TV-takksigelse Brady Bunch

Paramount / Moviestore / Shutterstock

Hjem for ferien

Bradys er trolig den mest ikoniske amerikanske familien, og deres Thanksgiving-spesielle er like bra. Vi elsker Tyrkias dag for å bringe alle sammen, men spesielt for den beste TV-en.

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.