Channing Tatum og Jenna Dewans skilsmisse er avsluttet etter endring i forvaringsavtalen

Channing-Tatum-Jenna-Dewan-Skilsmisse-avsluttet

Rob Latour / Shutterstock; Scott Kirkland / Fox / Picturegroup / Shutterstock

Det er over. Channing Tatum og Jenna Board Skilsmisse er avsluttet, ifølge dokumenter innhentet av I kontakt - nesten tre måneder etter at skuespilleren ba om endring i forvaringsavtalen med datteren Everly, 6, som han deler med danseren.

er Chantel og Pedro fortsatt gift i 2020

De tidligere flammene signerte dokumentene 14. januar, men det var ikke endelig før dommeren signerte den 11. februar. Jenna, 39, vil ha varetekt over Everly på mandager ved skoleavgang eller leir klokka 10 til onsdag kl. Channing får barnet onsdag kl 10 til fredag ​​kl 10 Foreldrene tar Everly annenhver helg, og den brunette skjønnheten vil tilbringe tid med datteren sin på morsdagen, mens Channing vil ha henne på farsdagen.

Channing Tatum iført kostyme med Jenna Dewan i svart

Invision / AP / Shutterstock

På grunn av deres hektiske arbeidsplaner må Hollywood A-listerne kontakte Lisa Hacker , en foreldrekoordinator, hvis det er noen endringer i minst de neste 12 månedene. Det ser ut til at målet med den nye forvaringsavtalen er slik at begge foreldrene har lik tid med datteren. Hvis det er noen kommunikasjonsproblemer mellom Hun er mannen alun og Flørtende dans vert, så må de bruke appen kalt OurFamily Wizard.

I tillegg ble Channing og Jenna enige om å skifte ferie. På rare år vil Channing ha oddetallsårene, Jenna de jevne nummererte årene for Halloween. For høsttakkefest vil Jenna ha oddetallsårene. Til påske vil Jenna ha Everly i oddetallsår, Channing på jevn.

Når det gjelder bursdagen til Everly, vil ikke-foreldreretten ha forvaring over Everly fra kl. kvelden før det mindreårige fødselsdagen til klokken 10:00 dagen for bursdagen hennes, og den foreldreretten som har foreldreretten, vil ha tid med Everly fra klokka 10.00 på det mindreårige barnets bursdag over natten til klokka 10:00 neste morgen. Channing og Jenna må varsle hverandre om en fest som er planlagt for Everly.

Retten beordret også at verken Channing eller Jenna er autorisert til å bruke det mindreårige barns image (dvs. bilder av kroppen eller ansiktet) på noen form for betalt reklame, kampanje, partnerskap eller sponsing i sosiale medier, TV eller trykk, med mindre partiet oppnår forhåndsuttrykkelig skriftlig samtykke fra den andre forelderen. Imidlertid kan Channing og Jenna referere til Everlys navn i betalte annonser, kampanjer i sosiale medier, TV eller utskrift så lenge ansiktet eller kroppen ikke vises. Everly har lov til å gå på arrangementer så lenge den andre forelderen er om bord. Dette var en av endringene Channing ønsket å gjøre da han opprinnelig arkiverte i november 2019.

Til slutt kan hver av foreldrene reise med Everly uten den andre foreldres samtykke hvis de er i USA. Reise utenfor landet krever skriftlig forhåndsgodkjenning.

hva gjør javi i luftforsvaret

Channing og Jenna - hvem dele i april 2018 etter ni års ekteskap - ble erklært lovlig enslig ett år etter at skilsmisse ble arkivert 20. november. uforsonlige forskjeller ”Som årsaken til at de delte seg.

Jenna Dewan iført striper med Everly

Broadimage / Shutterstock

Siden da er Channing dating med sanger Jessie J , mens Jenna venter sitt første barn med kjæresten sin, Steve Kazee . Til tross for deres varetektkamp, ​​'Channing er veldig glad for Jenna,' fortalte en kilde eksklusivt I kontakt etter graviditetsmeldingen. 'Den gode nyheten er at Channing liker Steve, så han vet at Jenna og datteren deres er i gode hender.'

Populære Bilder

Danielle Bregolis Emojis: Få detaljene på 'Cash Me Outside' Girl's New App!

Cash henne i App Store, hvordan bue dat ?! I tilfelle du savnet det, tar Danielle Bregoli, også kalt 'Cash Me Outside' -jenta, sakte over verden. Om

Hundemerke gjennomsiktig # 1484177

Last ned gratis Dog Tag Transparent # 1484177, last ned andre militære hund tag utklipp gratis

Samling av Scroll Border Cliparts (49)

49 Scroll Border Cliparts av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

'Teen Mom OG' -stjernen Dr. David Merz er ikke en av sine nyvunne berømmelser: 'I'm Not Into It' (EKSKLUSIV)

Debra Danielsen er offisielt utenfor markedet - men hvem er den nye mannen hennes? Teen Mom OG-stjernen bundet knuten til Dr. David Merz tidligere denne måneden,

Samling av bilder av vakre grenser (34)

34 bilder av vakre grenser av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Pluto Disney (29)

29 høykvalitets Pluto Disney gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.