Chanel West Coast erter ny tatovering etter å ha klappet tilbake i karriere kommentarer: ‘Quality Over Quantity’

Fakta! Chanel vestkyst tok til Instagram å erte en idé for en meningsfull tatovering onsdag 19. februar. 31-åringen ga fansen som ofte spør henne hvorfor hun ikke er mer populær i vanlig musikk.

“Kvalitet> Mengde,” skrev brunett skjønnheten på sin Instagram Story. 'Jeg kan bare få dette tattet,' fortsatte hun med en lattermild og rukkende emoji. Tidligere henvendte seg stjernen til fans som ofte spør om hvorfor hun ikke er en større kjendis. Det ser ut til at hun er mer interessert i å perfeksjonere musikken sin i stedet for å legge ut en haug med sanger av mindre kaliber.

chanel-vest-kyst-kvalitet-over-quanity

Hilsen av Chanel West Coast

“Hvis jeg hadde en dollar for hver gang noen spurte meg,” fortsetter WTF med musikkarrieren din? Hvorfor er du ikke mer poppin ’?’ Jeg ville være rikere enn om jeg faktisk hadde en hitlåt på radioen for tiden LMFAO, ”skrev Chanel på sin historie med flere lattermilde emojier i begynnelsen av februar.

Chanel går ofte til sosiale medier til avklare misforståelser eller sett hatere på deres sted. Tilbake i desember innrømmet rapperen 'Anchors' at hun ikke forstår hvorfor hun ofte blir målrettet av online troll til tross for at hun klassifiserer seg selv som en sunn person.

'Jeg er nesten 1000 prosent sikker på at folk bokstavelig talt lyver på navnet mitt basert på hvordan folk behandler meg noen ganger,' sa Latterlighet star skrev. “Jeg er den hyggeligste personen rundt, den minste av en ho, så sjenerøs og kjærlig, så hardtarbeidende, men jeg får disse vibene som noen der ute, sier - på navnet mitt. Jeg kan ikke finne ut av det. Forhåpentligvis vil folk prøve å bli kjent med hvem jeg egentlig er alene. ”

Mens bomben ofte blir feilvurdert, er hun faktisk veldig jordnær og superrelatabel. 'Jeg bor i PJ-er hjemme,' sa sanginnen I kontakt utelukkende tilbake i august. Akkurat som oss, elsker Chanel å se på et godt show mens han snacker på en frossen pizza. På den tiden fosset hun over sin nåværende TV-besettelse. “Det siste showet jeg så på var Handmaid’s Tale , finalen, og den var fantastisk, ”sa Chanel. 'Vi kommer nærmere jentene som endelig slipper fri.'

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.