Chanel West Coast’s Rise to Fame: From Rapping on ‘Fantasy Factory’ to ‘Love & Hip Hop’ and More

Chanel-vestkysten

Michael Tullberg / Getty Images

Blits til fortiden. Chelsea Chanel Dudley (aka Chanel West Coast) har kommet langt gjennom årene, og har først fengslet fans mens de vises på MTV Rob Dyrdek Sitt hitshow, Fantasy Factory . Hun har nå over tre millioner følgere på Instagram og har fortsatt å utvide CV-en. I sin biografi viser Chanel talentene sine som en 'rapper, sanger og profesjonell laugher.' Nysgjerrig på hennes oppgang til berømmelse? Du trenger ikke se lenger, ettersom vi deler det nedenfor.

TV-tid

Chanel (30) og Rob møttes angivelig gjennom felles venner i 2008. Ikke lenge etter dukket hun opp på MTV reality-serien Fantasy Factory som resepsjonisten sin. I løpet av en episode i 2009 viste hun sin lyriske dyktighet mens hun tok på seg skøyteløpere Steve Berra i en rapkamp. På grunn av showets suksess ble den fornyet for en fjerde sesong, som ble sendt i 2011 - omtrent samtidig som hun dukket opp på The Hard Times of RJ Berger , hvor hun debuterte som skuespiller.

Chanel-West-Coast-kjærlighet-og-hip-hop

MTV

Å slå en stilling

Chanel satte også sitt flotte utseende ved å modellere fra Maksimum og Robs 'Reckless' klesmerke. 'Jeg er veldig bra med bildevinklene mine, men jeg ser på hva jeg spiser,' sa hun HollywoodLife om hennes sultne sosiale medier-bilder i 2019. 'Jeg tror å finne de riktige klærne som smiger kroppen din, er alt fordi jeg tidligere ikke var like klar.' Chanel la merke til at hun aldri ville 'gjøre noen bilder helt naken', så det ser ut til at hun aldri vil gjøre lekegutt .

Musikk Karriere

Den blonde skjønnheten har samarbeidet med flere bemerkelsesverdige artister, etter å ha blitt signert til Lil Wayne Young Money Entertainment i 2015. Så, hvem har hun droppet sanger med? YG , Snoop Dogg , Safaree Samuels og Franske Montana bare for å nevne noen få. Under et nylig intervju åpnet Chanel seg om sin nye singel kalt “The Middle” og avslørte hvorfor hun ønsket å bli mer sårbar på dette tidspunktet i livet.

'Jeg ønsket å lage en sang som uttrykte mine sanne indre følelser på den tiden,' fortalte hun Den friske komiteen . «Jeg er veldig privat og flink til å maskere tristheten min med en latter. Ønsket at folk skulle se at selv folk med penger og fine ting ikke alltid er lykkelige. '

Gjør fremgang

Selv om Fantasy Factory avsluttet i 2015, har Chanel fortsatt å sikre seg nye konserter på TV. Hun var medvirkende på VH1’s Love & Hip Hop: Hollywood i 2017.

Chanel fortalte tidligere I kontakt utelukkende, “Det er veldig kult å endelig være med på et show der jeg kan vise mer av livet mitt og hvem jeg virkelig er som person. Jeg har vært på TV i årevis, men jeg har alltid vært en slags sidekarakter. Og det har egentlig ikke vist musikken min i det hele tatt. Og være en del av Love & Hip Hop: Hollywood - Jeg viser frem musikken min, og jeg er så spent på det. '

Chanel-West-Coast-on-Ridiculousness

MTV

På toppen av det tjener hun fortsatt som en cohost på Robs internet video spoof show Latterlighet .

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.