Chanel West Coast åpner opp om 'morsomme og frustrerende' Lee Norris-sammenligninger (EKSKLUSIV)

chanel-vest-kysten-var-en-fyr-rykter

Getty Images

Hvis du noen gang har vært på Internett, har du sannsynligvis sett side om side-bilder av Chanel West Coast og skuespiller Lee Norris som spilte Minkus på Boy Meets World - med bildetekster som antyder at de er den samme personen. Enten i form av en meme eller overskrift på en historie som er fokusert på transpersonsamfunnet, er det nesten umulig å ignorere, og lenge utløste rykter om at Chanel West Coast var en fyr før henne Love & Hip Hop: Hollywood og MTV-dager.

I et eksklusivt intervju med I kontakt , 'Nobody' sangstress adresserte spekulasjonene. 'Jeg går faktisk gjennom en juridisk situasjon akkurat nå for å prøve å få alt dette offline, fordi det er teknisk ærekrenkelse, og sa at jeg er transseksuell og pleide å være en gutt,' forklarte hun. 'Også, virkelig, det gjør meg også vondt fordi jeg har hatt mange barn som' Jeg kan forholde meg til deg 'og tenker at jeg er transseksuell - og jeg føler meg forferdelig. Jeg vil være som, 'Jeg er ikke trans,' men samtidig vil jeg være der for at folk skal føle at de kan betro seg til meg. '

'Det er trist at jeg har disse barna som føler at de kan forholde seg til meg og sånt. Jeg er en jente. Jeg ble født som en jente. Dette er et enormt rykte, akkurat som Kidz Bop-tingen, og jeg prøver å få alt dette av Internett, fortsatte Chanel. 'Jeg vet ikke - jeg har noen rare Internet-stalker som prøver å få meg til å se gal ut.' Imidlertid innrømmet den blonde skjønnheten at hun synes sammenligningene var morsomme og gjorde en vits av det så mange ganger.

'Jeg føler meg også litt dårlig for Lee Norris fordi den fyren fremdeles spiller i filmer og sånt, og folk tror at han bor inne i meg nå,' sa hun. 'De tror at han er blitt meg. Han er sin egen person. Jeg er min egen person. Jeg er ikke transkjønnet. Jeg er en jente. Det er morsomt, men også litt frustrerende. '

For mer eksklusivt innhold, registrer deg på vårt I kontakt nyhetsbrev!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.