Besetningen av ‘Gypsy Sisters’ har hatt noen alvorlige innkjørsler med loven siden showets kansellering

Det er mer enn to år siden Gypsy Sisters sendte sin siste episode, men fans av showet lurer fortsatt på hva rollebesetningen har holdt på med. Selv om de fleste stort sett har holdt seg utenfor rampelyset, har andre giftet seg, fått flere babyer og opplevd nylige innkjørsler med loven. Hoste, hoste, Mellie og Annie!

hvor gamle er alaskan bush-familien

I juli 2015 ble det kunngjort at showet fikk støvelen, noe som skyldtes synkende rangeringer. I følge TMZ , TLC følte at det var på tide å gå videre. Imidlertid så det ut til at juridiske problemer og dyremishandling var årsaken til kanselleringen. Mellie Stanley - den yngste av søstrene - hadde angivelig en kamp med sin daværende kjæreste, Skott Vuncannon, over hans manglende evne til å betale regningene. Kampen eskalerte raskt, og da Mellies valp bjeffet, skal kjæresten ha hentet hunden og kastet den mot veggen og drept den.

I følge Starcasm , Mellie la ut følgende konto på Facebook-siden sin før hun slettet den. 'Ja, Skott ble sint og gikk uten noen jævla grunn fordi jeg ba ham om å hjelpe meg med å betale regninger, og han trengte å gå opp og være ansvarlig, og han kastet hunden min fordi den gikk for å bjeffe på ham og prøvde å bite benet hans nei en som tar opp for Skott, han er i trøbbel for det han gjorde og har blitt siktet for dyreplageri som var den uskyldige valpen min som kunne ha vært en av babyene mine. Han har aldri tillatt å komme tilbake rundt meg igjen. Jeg har en poeng og den holder seg slik 'hun skrev tilsynelatende.

Yikes. Bla gjennom galleriet nedenfor for å finne ut hva rollebesetningen har holdt på med siden TLC bestemte seg for å kutte bånd.

1 av 5

nettie-stanley

Facebook

Nettie Stanley

43-åringen spilte videre Gypsy Sisters sammen med søstrene hennes, Mellie Stanley og JoAnn Wells. I disse dager holder hun en lavere profil og foretrekker det tilbringe tid med sine ni barn - Heath, Albert, Dallas, Nuckie, Destiny, Chasitie, Huey, Sheila og Kat. Realitetsstjernen mamma har vært gift tre ganger, sist med Huey Stanley. Duoen fornyet løftene sine i 2014 etter ti års ekteskap.

hva skjedde med søsterkonene

2 av 5

kayla-williams

Facebook

Kayla Williams

Kayla Williams er nå Kayla Cooper! Netties fetter bundet knuten til Douglas Cooper 17. oktober 2017 og har siden solgt hårpleieprodukter online. Hun nylig la ut et snap på Instagram med bildeteksten 'Dette er en før og etter med monat !!! Dette er for alle hårtyper inkludert fargebehandlet hår !! #magic I'm a bottle !!! Bestill din i dag, klikk på lenken min i biografien min !!!! Noen? S melding til meg. ' Vi antar at det er trygt å anta det Gypsys søstre 'lønnsslipp gikk ikke så langt som vi trodde ...

3 av 5

90 dagers forlovede lykkelig alle sine dager etter sesong 4
mellie-stanley

Twitter

Mellie Stanley

Mellie - den såkalte svarte sauen i familien - ble arrestert i desember 2017 for tyveri ved bedrag, kriminell besittelse av forfalsket instrument og ulovlig tilgang til en datamaskin. Rettshåndhevelse fortalte TMZ at Mellie angivelig hentet ut en massiv kupongsvindel hos Toys 'R' Us og Babies 'R' Us, og avslørte at hun og ektemannen George Lee Jr. brukte falske kuponger til å kjøpe varer på 18 000 dollar i begge butikkene.

Dessverre er dette ikke første gang TLC alum forsøkte å komme seg unna med kupongsvindel. Tilbake i 2014 ble hun og søsteren angivelig busted for å kjøre en kupongsvindel på et North Carolina Target. Så mye for å leve og lære!

4 av 5

joann-wells

Facebook

hva fortalte john mayer playboy om jessica simpson

JoAnn Wells

JoAnn - Nettie og Mellies søster - har alltid vært veldig motsatt av Mellie. Som et typisk mellombarn ble JoAnn allment ansett som den godmodig en av gjengen, og befant seg ofte midt i søstrenes drama.

Ifølge henne Facebook-side , som kan skryte av nesten 25 000 tilhengere, foretrekker brunettskjønnheten å ta selfies i dag, og ved utseendet på den har den vært relativt dramafri.

5 av 5

annie-johnston

Twitter

Annie Johnston

Beklager! Selv om JoAnn stort sett har holdt seg utenfor rampelyset, kan det samme ikke sies for Annie Johnston. Den tidligere realitystjernen var arrestert og siktet for flere forbrytelser , inkludert utnyttelse av tillit fra eldre eller funksjonshemmede tilbake i januar.

På den tiden ble det rapportert at Annie ble løslatt etter at fetteren hennes, Mellie, la ut obligasjonen på $ 400. Siden da hevdet imidlertid Mellies niese Dallas at det ikke var Mellie som la regningen, men det var faktisk TLC. Ryktene virvlet om at stjernene filmet for enten en omstart av showet eller nye episoder av Mitt store fete amerikanske sigøynerbryllup . Hmm ... det har ikke blitt bekreftet en omstart, men vi har fingrene krysset!

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.