Casey Anthonys foreldre vil beholde sitt hjem i Florida etter at foreclosure-saken er henlagt

George og Cindy Anthony går inn i retten

Phelan M Ebenhack / AP / Shutterstock

Etter en juridisk kamp som har vart i mer enn et år, vil rettssystemet tillate Casey Anthony sine foreldre, George og Cindy Anthony, å bli i sitt hjem i Orlando, Florida. I følge Online Radar , er tvangssaken offisielt avvist. 'Joint Stipulation of Disismal of Claims and Counter Claims' ble inngitt i Orange County, Florida tirsdag 10. september, noe som betyr at saken er blitt lagt til ro. Vel, hvile for nå. I følge dokumentene ble papirene arkivert 'uten å påvirke', noe som betyr at saken kan bli revidert i fremtiden.

“Saksøker Nationstar Mortgage LLC d / b / a Mr. Cooper og tiltalte / motsaksøkere Cynthia M. Anthony og George A. Anthony, aka George Anthony, avviser alle sine krav og motkrav, uten fordommer, med hver part å bære sine egne honorarer og kostnader, ”lyder papirene som Radar har fått.

Tilbake i juni 2018 dro paret først til retten etter at det ble påstått at de skyldte banken over $ 130 000 dollar på hjemmet sitt, det samme stedet der det ble antatt at deres barnebarn, Caylee Anthony, hadde dødd. I februar 2019 begjærte paret retten til frigjøre videodeposjoner som er relevante for saken , selv om dommeren bestemte at båndene ville være konfidensielle mens den juridiske saken pågikk. I mars sendte George og Cindy inn en ny begjæring, denne en 'innvending og motstand' til å erstatte U.S.Bank National Associate for deres kredittforetak, Nationstar Mortgage LLC, i saken. Dommeren dømte også mot dem i denne saken.

Casey Anthony og advokat i retten

AP / Shutterstock

Nå ser det imidlertid ut til at både banken og Anthonys har kommet til enighet. Selv om det ikke er klart om saken er avgjort eller om partene nettopp har blitt enige om å utarbeide den utenfor rettssalen, er det et skritt i riktig retning for den berømte familien. I tillegg til kampen om hjemmet deres, hadde de også møtt en rekke medisinske tilbakeslag de siste årene.

I november 2018 ble George skadet i en nesten dødelig bilulykke. Krasjet kan imidlertid ha vært en forkledning. Selv om rapporter i utgangspunktet antydet at Casey ikke hadde noen intensjoner om å nå ut til faren sin, fortalte han Dr. Oz i januar at hun hadde sjekket inn og de to kunne koble seg på nytt. 'Jeg vil gjerne se henne,' sa George. “Jeg mener ærlig talt, det ville jeg. Jeg vil bare fortelle henne at jeg beklager. Du vet at jeg tilgir henne. Jeg tilgir henne, og det er vanskelig for meg å si. '

hvorfor skilte flip or flop-stjerner seg

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.