Cardi B klapper tilbake på hatere over plastisk kirurgi Kommentarer: ‘I Remember the Struggle, Baby’

Cardi B klapper tilbake på hatere over plastikkirurgiske kommentarer

Rob Latour / Shutterstock

tenåringsmamma 2 kailyn og javi

Hun stenger nei-sierne. Cardi B vil at folk skal slutte å skamme kvinner for å ha gått under kniven, så hun tok til Instagram med en lidenskapelig melding i helgen. Rapperen 'Press' reflekterte over sin egen erfaring med plastisk kirurgi søndag 8. september og forklarte hvordan det hjalp med selvtilliten hennes.

'La meg fortelle deg noe, jeg liker ikke å snakke - om kroppen til en tispe fordi jeg husker kampen, baby,' sa Cardi, 26, lidenskapelig i videoen sin. 'Jeg husker da jeg ikke hadde noen mor - kongeprøver, og jeg husker da jeg hadde en morsom rumpe.'

Den tidligere Love & Hip Hop: New York stjerne nevnte hvordan det er 'mange naturlige tisper' som disser damene som har bestemt seg for å få 'kroppen sin ferdig.' Cardi forklarte hvordan alle bare skulle fokusere på seg selv i stedet for å hate på hvordan noen kvinner ser ut, og til og med ta for seg hvordan søsteren hennes Hennessy Carolina er en naturlig skjønnhet som ikke skygger andre.

Cardi B klapper tilbake på hatere over plastikkirurgiske kommentarer

Wilson Lee / imageSPACE / Shutterstock

“Hun fikk små pupper. Hun fikk litt søt rumpe, ”fortsatte topplisten i hennes siden slettede video. Cardi la til: 'Hun hater ikke på neste tispe fordi hun vet at hun kan få om hun vil ha det. Så dere snakker sammen om kroppene til disse tisperne fordi dere vil ha det, eller hva? ‘For det høres ut som du hater. '”

'Kvinner snakker om å løfte hverandre, men løfter vi virkelig hverandre?' hun spurte. Cardi har tidligere vært veldig åpen om sine egne prosedyrer, og har tidligere valgt å gjøre brystene omgjort i tillegg til fettsuging etter fødselen til datteren hennes, Kulture.

«Bodak Yellow» -forfatteren forsvarte senere sin beslutning om å bli operert i en Instagram Live-sesjon i mai 2019. 'Hør, jeg gjør hva f-k jeg vil gjøre med kroppen min,' sa Cardi. “Jeg ønsket spesifikke ting som jeg vet at uansett hvor mye jeg trener - ikke er det skal fikses ... Som mine bryster, uansett hvor mye jeg trener, ville de ikke løfte seg. '

Populære Bilder

Samling av fargeleggingssider Alfabetet bokstav T (29)

29 Fargeleggingssider av høy kvalitet Alfabetet Letter T gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Irish Dance Cliparts # 2432324

Last ned gratis Irish Dance Cliparts # 2432324, last ned andre irske dansesko utklipp gratis

Søvnig studentutklipp # 2911397

Last ned gratis Sleepy Student Cliparts # 2911397, last ned andre som sover i klassen utklipp svart og hvitt gratis

Britisk flagg gjennomsiktig # 972440

Last ned gratis British Flag Transparent # 972440, last ned gratis engelsk engelsk flagg ikon

Konfetti gjennomsiktig # 1480014

Last ned gratis Confetti Transparent # 1480014, last ned othes transparent bakgrunn confetti utklipp gratis

Camping Utklipp # 2962629

Last ned gratis Camping Utklipp # 2962629, last ned gratis utklipp fra andre leirer svart og hvitt