Brad Pitt debuterte sin nye tatovering på filmfestivalen i Venezia og den er ved siden av den han fikk for Angelina Jolie

Ny mann, nytt blekk! Brad Pitt viste frem sin sexy nye bicep tatovering når vi ankommer den 76. årlige filmfestivalen i Venezia onsdag 28. august. 55-åringens nye armstykke er sjokkerende nærme en tatovering han fikk til ære for sin ekskone, Angelina Jolie . Bla gjennom galleriet nedenfor og sjekk ut Brads nye tat.

hva skjedde med james på mitt 600 pund liv

1 av 4

Brad Pitt har en ny tatovering ved siden av den han fikk for Angelina Jolie

ETTORE FERRARI / EPA-EFE / Shutterstock

Brads bicep kler nå en høy, tynn mann og den slanke skyggen. Per nå er vi ikke helt sikre på hva tatoveringen representerer. Tilbake i 2014 fikk skuespilleren tatoveringen til Angelina, 44, rett før paret giftet seg. “Det eksisterer et felt utover alle forestillinger om rett og galt. Jeg vil møte deg der, ”leser teksten på armen basert på en romantisk 13thårhundre dikt av Rumi.

2 av 4

Brad Pitt har en ny tatovering ved siden av den han fikk for Angelina Jolie

ETTORE FERRARI / EPA-EFE / Shutterstock

Diktet er bare en av mange tatoveringer Det var en gang ... i Hollywood stjerne har for sin tidligere flamme. Han har Angies bursdag innebygd i torsoen og et stort sett med linjer på ryggen designet av skuespilleren. Brad har også en tatovering som representerer alle i hans åttenavn - et kors med initialene til alle medlemmene i hans kjernefamilie.

3 av 4

Brad Pitt har en ny tatovering ved siden av den han fikk for Angelina Jolie

Arthur Mola / Invision / AP / Shutterstock

Selv om Brad har massevis av blekk til ære for dem han elsker, er han for tiden på steinene med sin eldste sønn, Maddox . 18-åringen dro nylig til college i Sør-Korea, og kilder hevdet at den berømte faren ikke ble invitert til college-innflyttingsdag. 'Brad vil ikke dra,' sa en kilde til Us Weekly onsdag 21. august. 'Brad har ikke brukt mye tid med Maddox i det siste,' delte kilden. 'Maddox ser egentlig ikke på seg selv som sønn av Brad.'

4 av 4

Brad Pitt har en ny tatovering ved siden av den han fikk for Angelina Jolie

ETTORE FERRARI / EPA-EFE / Shutterstock

Til tross for dramaet hjemme, er Brad verdensvinnende for sin nye film. Presseturnéen hans startet i mai på filmfestivalen i Cannes, og nylig deltok han på premieren i Mexico. Selv om det er uklart den underliggende betydningen av Brads nye tat, er vi så her for det!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.