Brad Pitt og Angelina Jolie’s Explosive Fight - EKSKLUSIVE BILDER

brad-pitt-angelina-jolie-kamp

Getty

Se bildene av den stygge sprengningen deres - Brad bryter ut mens Angie lindrer stress ved å røyke!

Det er Brad Pitt og Angelina Jolie som du aldri har sett dem.

‘In Touch’ har EKSKLUSIV fått bilder av en eksplosivt argument mellom det nygifte paret - gir et sjeldent innblikk i den ubevokste og rotete verdenen til Hollywoods mest berømte par.

'Da Brad kastet armene, kunne du se frustrasjonen i ansiktet hans,' fortalte et øyenvitne den nye utgaven av 'In Touch' av den stygge krangel som fant sted den 17. november på terrassen til suiten deres på InterContinental Sydney. hotell i Australia.

Brad Pitt og Angelina Jolie

'Han var tydelig oppgitt med henne,' sier vitnet om kampen, som var synlig utenfor hotellet. “De fortsatte å snakke over hverandre og la hendene opp i sinne. De var opprørte, men kom ingen vei. Angie så ut som om hun var på randen av tårer. ”

Muligens den mest sjokkerende av alle bildene som er oppnådd av ‘In Touch’, blir Angie oppdaget å røyke. Selv om det kan være en stressavlastning under kampen, er Brad forferdet over konas beslutning om å lyse opp, sier en innside. Etter å ha lært at hun har BRCA1-genet, gjennomgikk Angelina en valgfri dobbel mastektomi i 2013 for å redusere risikoen for å utvikle kreft i bryst og eggstokkene - som drepte moren, oldemoren og tanten. 'Brad vil ikke at hun skal røyke - i det hele tatt,' sier en venn.

LES MER: Slik reagerer Brad Pitt når han blir spurt om Jennifer Aniston

Brad avsluttet balkongblåsingen ved å gå ut. Og bare timer etter traff paret den røde løperen den kvelden for premieren på Angies nye film, 'Unbroken.' Men, 'du kunne fortelle at noe var galt. De var fjernt fra hverandre, sier øyenvitnet. Og når de var ferdige med å promotere filmen hennes, gikk de hver sin vei: 'Brad i en privat jetfly,' legger øyenvitnet til, 'og Angie i en annen.'

For å finne ut hva som forårsaket spenningen mellom Brad og Angelina - og for alle bildene av deres eksplosive kamp - plukk opp den nye utgaven av ‘In Touch’, på aviskiosker nå!

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.