‘Botched’ Leger fikser kvinnens “Alien Belly” forårsaket av feil plastikkirurgi - se henne i dag!

botched-alien-mage-vekttap-nekrose

ER!

ADVARSEL: Grafiske bilder fremover!

Da Katina mistet mer enn 100 kilo, trodde hun at hun endelig ville være fornøyd med kroppen sin. Lite visste hun at det bare var begynnelsen på problemene hennes ...

Etter å ha hatt 'forkleoperasjon' til fjern overflødig hud , La Katina merke til at huden hennes begynte å bli lilla og svart - og lærte det raskt kjøttetende bakterier nekrose var ansvarlig for hennes plagsomme kroppsdel ​​hun kalte 'fremmed mage'.

Skriv inn legene til Botched , som bidro til å gjenopprette magen til to-mor ved hjelp plastisk kirurgi - så hun endelig kan være stolt av kropp hun jobbet så hardt for.

kjede botched

ER!

Katinas kropp etter å ha gått ned i vekt.

nekrose

ER!

Nekrose begynte å infisere Katinas mage etter operasjonen.

'Jeg jobbet veldig hardt med å miste den vekten, jeg vil ha belønningen min, jeg vil være i stand til å ta på meg en badedrakt og få alle til å se alt det harde arbeidet jeg la den i,' forklarte hun på 'Botched' i går 21. april.

'Jeg leter ikke etter perfeksjon, jeg ser bare etter normal.'

mitt 600 pund liv donald nå

botched

ER!

Katina viser frem kroppen - sans navle - etter at sårene hennes forårsaket av nekrose helbredet.

På dagen for operasjonen hennes ble Dr. Terry Dubrow redd da de begynte prosedyren og møtte et hvitt, melkeaktig stoff som var en umiddelbar bekymring - heldigvis lærte de at det ikke var noe seriøst etter å ha sendt det ut for å bli kultivert.

'Katinas bukvegg ser ut som en bombe har gått av i den, og det er på grunn av all den forrige infeksjonen, og hud- og bløtvevsdød og kirurgisk snitt av det, som var nødvendig,' forklarte Dr. Dubrow.

RELATERTE: Human Ken søker en ny nese fra ‘Botched’ leger

Etter en vellykket operasjon er Katina begeistret for å gå ut med ikke bare en ny navle (hennes hadde vært et offer for hennes tidligere medisinske problemer), men også en ny holdning.

'Før operasjonen med Dr. Dubrow kunne jeg ikke forestille meg å være trygg på en bikini, noensinne,' sa hun. 'Men nå kan jeg ha på meg alt jeg vil ha på meg ... Dette er beviset på mitt harde arbeid, og jeg gleder meg til å vise det frem i dag.'

botched før / etter

ER!

Katina viser frem kroppen sin før og etter inngrepet.

botched bikini

ER!

Moren til to stolper stolt med bikinikroppen for mannen sin.

Fang alle nye episoder av ‘Botched’ hver tirsdag klokken 21.00. en!

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.