Borte, men ikke glemt: «Teen Mom»-stjerner som har dødd etter å ha vist seg i showet

Bilde

Borte for tidlig. Etter først å ha blitt introdusert for seerne på 16 og gravid da showet hadde premiere i 2009, fortsatte flere av tenåringene med å spille på Mor i tenårene franchise. Dessverre har noen av stjernene dødd de siste årene.

Mens seerne har vært i stand til å se mange av stjernene vokse opp til kjærlige foreldre, har fans av franchisen også sett realitystjernene håndtere tragedie da deres kjære gikk bort.

Kjendisdødsfall i 2022: Stjerner vi mistet i år som ikke vil bli glemt

Et tragisk dødsfall som har blitt diskutert i franchisen er Farrah Abraham sin tidligere kjæreste Derek Underwood . Han døde i en bilulykke mens Farrah var gravid med datteren deres, Sophia, i 2008. På det tidspunktet var hun midt i innspillingen av 16 og Pregnant. Siden hans bortgang har enbarnsmoren sørget for å beholde Dereks minne i live for Sophia.

'Sophia ønsker definitivt å bli kjent med farens side av saken familie fordi hun bare ikke har faren sin, sa Farrah eksklusivt In Touch i juli 2020 ca sørge for at datteren hennes har et forhold med Dereks familie.

'Jeg er bare takknemlig for at vi får et par dager sammen,' la hun til, og la merke til at de besøkte familien hans på tidspunktet for intervjuet. Farrah beskrev også hvor imøtekommende Dereks far, Jerry Underwood , var til datteren under besøket. 'Jeg har vært gjennom mye som tenåringsmor, men jeg er så takknemlig for Sophias fars fars side av familien og at vi kommer overens.'

Til tross for uro med Dereks mor, Stormie Clark , i fortiden, førstnevnte Tenåringsmamma OG Star sa at hun var så takknemlig for å ha et spesielt bånd til hans fars side.

Fra Nathan Griffith til Javi Marroquin: Hvor er eksene fra 'Teen Mom'-franchisen nå?

I mellomtiden har noen av de unge foreldrene som skal vises i showet på tragisk vis gått bort siden de ble introdusert for publikum. To stjerner som skal vises i deres egne episoder av 16 og Pregnant, Valerie Fairman og Jordan Cashmyer, døde dessverre år etter at de debuterte på reality-TV.

I tillegg, Tenåringsmamma: Ung og gravid t stjerne Rachel Beaver sin søster Malorie Beaver Eks, Lane Fernandez, døde i ung alder.

Fortsett å bla for å se alt 16 og gravid og Mor i tenårene stjerner som har dødd gjennom årene.

1 av 5

Derek Underwood

Derek Underwood døde i desember 2008, bare måneder før Sophia ble født i februar 2009. Han ble knapt nevnt i Farrahs episode av 16 og gravid , selv om hun har sørget for å dele detaljer med Sophia om faren etter hvert som hun har blitt eldre.

2 av 5

Valerie Fairman

16 og gravid alun Valerie Fairman døde av en overdose av narkotika i 2016 i en alder av 23.

Mer enn ett år etter Valeries tragiske bortgang, familien hennes har delt en oppdatering om hvordan datteren hennes, Nevaeh Lynn, taklet.
'Nevaeh har det veldig bra,' Valeries mor, Janice Fairman , fortalte Radar i juni 2018. «Jeg tror ikke det har vært vanskelig for henne. Jeg vet ikke om det blir det i årene som kommer. Hun har det bra på skolen. Jeg tok henne med til en sorgrådgiver, som hun ikke trengte.»

I tillegg til å snakke om Valerie ofte, forklarte Janice at familien prøver å holde minnet til den tidligere realitystjernen i live på andre sentimentale måter. '[Nevaeh] har et halskjede med litt av asken hennes,' fortalte hun. «Aske er også i lekerommet hennes. Hun har også blomster fra gudstjenesten.»

3 av 5

Jordan Cashmyer

En annen 16 og gravid alun det døde var Jordan Cashmyer, som døde i januar 2022 i en alder av 26 år etter en kamp med avhengighet.
'Dette er en utrolig trist dag,' Jordans representant, Howard ' Howie ' Wood , fortalte In Touch i en uttalelse timer etter at nyheten om hennes død sprakk. «Sist gang jeg snakket med Jordan, hørtes hun glad og sunn ut. Jeg skulle ønske folk hadde muligheten til å kjenne henne borte fra kampene hennes, siden hun var en veldig søt og godhjertet person. Jeg er takknemlig for at jeg fikk sjansen til å kjenne og jobbe med henne i alle disse årene. Livet var ikke alltid bra for henne, og jeg håper nå hun er på et bedre sted. RIP søt jente.'
Jordans far, Dennis Cashmeyer, Jr. , senere tok til Facebook for å avsløre at hun døde. 'I går kveld fikk jeg en telefon ingen foreldre noen gang vil ha,' sto uttalelsen hans, der han tagget Cashmyers mor, Jessica Cashmyer . «Min eldste elskede datter, Jordan, har gått bort, hun var bare 26 år gammel. Hjertene våre er virkelig knust. Ingen forelder skal noen gang måtte gå gjennom å miste et barn, noen gang.»
'Vennligst hold familien min i tankene og bønner mens vi navigerer gjennom denne forferdelige tragedien,' fortsatte meldingen hans. 'Forstå og respekter personvernet vårt på dette tidspunktet. Vi er omgitt av kjærlighet og støtte fra barna våre, barnebarnet Lyla og familiemedlemmer.»

4 av 5

Lane Hernandez

Teen Mom: Young and Pregnant-stjernen Malories eks-kjæreste, Adrian «Lane» Fernandez, døde bare tre uker etter at han ønsket sønnen velkommen med konen hans, Kylee Rose , i juni 2022.

rollebesetningen til tenåringsmamma 2

Rachel bekreftet Lanes død via Instagram-historien sin 13. juni. «Jeg kan ikke en gang begynne å uttrykke smerten jeg føler akkurat nå», skrev realitystjernen ved siden av et bilde av Lane som svømmer med datteren Emerson, som han delte med Malorie. 'Borte for tidlig ... hvile rolig Lane.'

Kylee hyllet også Lane på en hjerteskjærende måte Facebook post. 'Jeg er så fortapt uten deg, babe ... jeg elsker deg til månen og tilbake og jeg vet at du passer på oss. Jeg vil for alltid savne deg», skrev hun. 'Det har alltid vært deg Nolyn, Emerson, og jeg elsker deg så mye, og du var en fantastisk far, hundefar og ektemann. Du vil for alltid være min klippe, og min beste venn. Jeg savner deg mer enn noe annet baby.'

5 av 5

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.