Boob Job or Not? Nicole Kidman's Boobs Look ENORM - Pluss Se 6 stjerner som ser ut til å ha fått kirurgi men benektet det

Foruten å se lykkelig hånd i hånd med mannen sin Keith Urban , det var noe merkbart annerledes med Nicole Kidman på den røde løperen - hennes bryster!

Mens han deltok på Celebrate Life Ball i Melbourne, Australia 13. juni, Grace of Monaco star hadde på seg en avslørende kjole som fremhevet brystet hennes. Selv om kjolen var nydelig, stjal brystene hennes rampelyset.

Bare forrige måned på den 67. årlige filmfestivalen i Cannes (bildet under til venstre) er brystet til Nicole tydeligvis ikke like stort.

Country Star Keith Urban innrømmer sekserende kone Nicole Kidman

Dette fører oss til spørsmålet: Hadde Nicole Kidman en boob-jobb ?!

'Famous flat chested, Nicoles bryster ser absolutt ut til at de har fått et løft,' forteller Laura Casewell, redaktør for Cosmetic Surgery Guide, Daily Mirror . 'De ser ikke bare større ut, men også mye mer avrundede, noe som indikerer at hun har hatt brystimplantater.'

Den 46 år gamle skuespilleren har ennå ikke uttalt seg. Imidlertid har disse seks stjernene enten nektet eller nektet å kommentere den økte bryststørrelsen.

1 av 7

kylie-jenner-benekter-boob-jobb

Getty Images

Klikk gjennom for å se flere stjerner som har nektet å ha operert, men hvis spalting forteller en annen historie!

2 av 7

naya-rivera-boob-jobb

Instagram (2)

Naya rivera

En kilde bekreftet til E! Nyheter at Glede stjerne '100 prosent fikk ikke en boobjobb.' Hun la til og med ryktene om boobjobben til hvile ved å dele bikini-bilder på Instagram - men bilder viser henne fortsatt med et større bryst.

3 av 7

sofia-vergara-boob-jobb

Splash (2)

90 dagers forlovede louis og aya skilsmisse

Sofia vergara

'Ingen med ekte bryster har vanligvis disse målene,' den Moderne familie stjerne sier om 32F (eller 34DD) bh-størrelse.

4 av 7

jessica-simpson-boob-jobb

Getty (2)

Jessica Simpson

“Jeg har ikke hatt noen plastikkirurgi. Men du vet, mine bryster er ekte ... Folk har sagt at jeg har hatt ting som kjeveutskiftning eller implantat eller noe, 'sa Jessica om å være au naturel. 'Jeg er fotografert hver dag i livet og har aldri brukt bandasjer eller noe, så hvordan kan det være riktig?'

5 av 7

audrina-patridge-boob-jobb

Getty (2)

Audrina Patridge

'Jeg liker ikke å snakke om det,' Åsene alun sa når han ble spurt om å få en boob-jobb. 'Vel, jeg har dette brystproblemet. Benet mitt her, er det høyere på denne siden? Det er pectoralis noe. Så jeg har alltid slitt med det. Du kan se at de ser forskjellige størrelser hele tiden. ”

6 av 7

hayden-panetierre-boob-jobb

Splash (2)

Hayden Panettiere

De Nashville stjerne har aldri snakket om å få en boobjobb, men en kjendisk plastikkirurg kommenterte og sa: 'Det ser ut til at Hayden har noen brystimplantater i Nashville-størrelse.'

7 av 7

katy-perry-boob-jobb

Splash (2)

Katy Perry

“Jeg begynte å be for bryster da jeg var, som, 11 ... Og Gud svarte på den bønnen utover,” sa den 29 år gamle sangerinnen om sin gudgitte gave.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.