Beth From ‘Dog the Bounty Hunter’ er like fantastisk som du husker

Du husker sannsynligvis suksess-A & E-showet Dog the Bounty Hunter og dens rollebesetning med fargerike karakterer fra 2004. En av de mest minneverdige var Duane 'Dog' Chapmans kone Beth, som har fått oppmerksomhet fra fans siden showet gikk av luften på grunn av vekttap. Selv om vi ikke lenger kan glede oss over å fange familien på den lille skjermen, kan vi i dag følge med favoritten vår Instagram og andre sosiale medier!

I dag jobber Beth som president for National Bail Bonds Association, ifølge hennes Facebook . Hun og mannen jobber som lobbyister for kausjonsobligasjonsindustrien. Det siste året har ikke vært enkelt for Beth, da hun avslørte i 2017 at hun fikk diagnosen kreft. Imidlertid, etter en alvorlig 13-timers kreftfjerningskirurgi for å fjerne T2-svulsten i halsen, er 50-åringen nå kreftfri i 2018.

Se dette innlegget på Instagram

Ha en fin helg fra oss til deg

Et innlegg delt av Beth Chapman (@ mrsdog4real) 21. april 2017 klokken 05.45 PDT

Til tross for Beths kamp har ikke hennes arbeid med National Bail Bonds Association bremset opp i det minste. Bare i fjor snakket Beth med I kontakt utelukkende om avslutningen på showet. 'Bransjen vår er under angrep,' forklarte hun. “Det er kausjonsreformbevegelser som dukker opp over hele landet som vil avslutte kausjonssystemene. Dette ville være en katastrofe. ” Beth og Dog arbeidet mot endringene i kausjonssystemet, som forsøkte å bli kvitt kausjonssystemet helt.

gift ved første blikk spoiler alert

Beth Chapman Splash

'Kausjonsindustrien leverer en tjeneste til regjeringen og bidrar til å sikre publikums sikkerhet,' sa hun. “Å fjerne kausjonssystemet vil ha en skadelig effekt på strafferettssystemet. Det er viktig at vår forening, under sterk ledelse, bekjemper ethvert forsøk fra disse sosiale rettferdighets lakeiene for å fjerne kontantkausjon når det eneste målet er å gjøre det lettere for de onde å komme seg ut av fengsel.

Men selv om hennes dager på reality-TV er over - for nå - forblir Beth fremdeles i søkelyset ved å dele hyppige oppdateringer på sine sosiale mediesider. Tidligere i februar tok hun til Instagram for å hylle sin berømte ektemann på 65-årsdagen hans.

Se dette innlegget på Instagram

Gratulerer med dagen til min store pappa ..65 så aldri så bra ut @duanedogchapman du har vært en fantastisk venn mann og far til barna våre en fantastisk og doting bestefar. Jeg ønsker deg lykke på denne dagen ønsker deg kjærlighet og mye feiring for en mann som har gitt så mye til så mange, kan alle dine venner og familie være i nærheten for å vise deg hvor mye de elsker deg! Men ingen vil elske deg like mye som meg! #dogandbeth #birthdayboy

Et innlegg delt av Beth Chapman (@ mrsdog4real) 2. februar 2018 kl 13:16 PST

Nå som du har sett bilder av Beth Chapman i dag, blar du gjennom galleriet nedenfor for å se resten av rollebesetningen i showet!

1 av 5

når starter den nye intervensjonssesongen
hunden-dusørjegeren

Getty Images

Duane 'Dog' Chapman

Duane, bedre kjent som Dog the Bounty Hunter, har forlatt reality-tv-verdenen siden spin-off-showet med kona Beth endte i 2015. Han jobber nå som lobbyist for kausjonsindustrien.

2 av 5

duane-lee-chapman-jr

R / R, Facebook

Duane Lee Chapman Jr.

I følge hans Facebook-side , siden han forlot familiens show i 2010, flyttet han til Florida for å åpne sin egen kausjonsforretning.

3 av 5

leland-chapman

Splash, Instagram

Leland Chapman

I dag er Leland en stolt trebarnsfar og har funnet kjærligheten med modellen Jamie Pilar Worley, selv om hans tidligere kone på 10 år er mor til sine barn.

4 av 5

lyssa-chapman

Splash, Instagram

Lyssa Chapman

Selv om hun jobbet sammen med faren på A & E-showet, kom hun tilbake i rampelyset i 2011 da hun ble arrestert for kriminell eiendomsskade og angrep på en politibetjent.

5 av 5

når brøt black eyed peas opp
beth-chapman

Splash, Twitter

Beth Chapman

Beth er nå president for National Bail Bonds Association, selv om hun har forlatt reality-TV, er det tydelig at hun ikke har forlatt rampelyset.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.