Ben Affleck innrømmer 'Biggest Angret' of His Life Is Divorce from Jennifer Garner: 'You've Got to Pick Yourself Up'

Ben Affleck innrømmer største angrelse Hans liv er skilsmisse fra Jennifer Garner

Shutterstock (2)

Når kunsten etterligner livet. Ben affleck avslører at hans 'største anger' er å skille seg fra ekskona, Jennifer Garner , under et oppriktig intervju med New York Times . Den kritikerroste skuespilleren snakker om forholdet deres mens han trekker sammenligninger med karakteren han spiller i sin kommende film, Veien tilbake , som treffer teatrene 6. mars.

I filmen skildrer Affleck, 47, en forsettlig videregående basketballtrener med store problemer som skjer i hans personlige liv, og det får ham til å vende seg til lastene sine for å takle. 'Du prøver å få deg til å føle deg bedre med å spise eller drikke, sex eller pengespill eller shopping eller hva som helst. Men det ender opp med å gjøre livet ditt verre, ”forklarer Hollywood-hjerterytteren.

90 dagers forlovede danielle og mohamed

“Så gjør du mer av det for å få det ubehaget til å forsvinne. Så begynner den virkelige smerten, fortsetter Affleck. 'Det blir en ond sirkel du kan ikke bryte. Det er i det minste det som skjedde med meg. '

Ben Affleck og Jennifer Garner

Broadimage / Shutterstock

Trebarnsfaren sier at han begynte å drikke alkohol tyngre da ekteskapet hans med Garner, 47, 'falt fra hverandre' i 2015 til 2016. Han bemerker hvordan det bare forsterket problemene deres og til slutt førte til skilsmisse i 2018. Nå avslører Affleck han føler fortsatt 'skyld' over det som skjedde mellom dem, men han jobber med å gi slipp på følelsene som ikke lenger kommer ham til gode.

'Skam er veldig giftig,' legger han til. “Det er ikke noe positivt biprodukt av skam. Det er bare å steke i en giftig, avskyelig følelse av lav egenverd og selvforakt. ' Affleck antyder at han vil ta det han har lært av erfaringene og vokse fra det .

'Det er ikke spesielt sunt for meg å besette feilene - tilbakefallene - og slå meg selv,' forteller han . “Jeg har absolutt gjort feil. Jeg har absolutt gjort ting som jeg angrer på. Men du må plukke deg opp, lære av det, lære litt mer, prøve å gå videre. '

gift ved første blikk første sesong par
Ben Affleck og Jennifer Garner

Broadimage / Shutterstock

Under intervjuet tar Affleck også for seg hvordan han prøver å være et godt eksempel for barna sine, mens han prøver å bryte en veldig vanskelig vane. “Det tok meg lang tid å grunnleggende, dypt, uten snev av tvil, innrømme meg selv at jeg er alkoholiker,” innrømmer han. 'Den neste drinken vil ikke være annerledes.'

er lana og david fortsatt sammen

Tilbake i oktober 2019 hadde Affleck et offentlig tilbakefall og en innside fortalte I kontakt utelukkende at Garner gjorde sitt beste for å være 'sympatisk' mens han prøvde å holde ham på rett vei. “Ben vet at når han får et tilbakefall, endrer det seg, det er det konsekvenser , ”Sa kilden. “Jen vil ha Ben på sitt beste. Video av ham som snubler rundt i offentligheten, det er ikke det. '

I disse dager ser den sosiale aktivisten og hans tidligere flamme ut til å være på gode betingelser, og de gjør alt for å sikre at de i fellesskap holder sammen med de tre barna de deler - Violet, 14, Samuel, 7 og Seraphina, 11.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.