Azealia Banks anklager Cardi B for å ha stjålet utseendet hennes: ‘You Make Everything Look So Cheap and Dirty '

Skudd avfyrt, igjen! Azealia Banks tiltalte Cardi B av å stjele blikket hennes søndag 25. august i et ondskapsfullt Instagram post. Selv om 28-åringen er trygg på at hun hadde det bedre, hadde hun noen valgord for Cardi, 26, og trakk henne fullstendig i bildeteksten for å ha på seg en lignende Vintage Jean Paul Gaultier Fall '95-kjole til Hustlers fotosamtale i Beverly Hills.

“@Iamcardib LOL sis du får alt til å se så billig og skittent ut. #jeanpaulgaultier #thirstbucket LOL, morsomt nok, jeg har funnet minst seks Atlantic Records-ansatte som følger meg, og er sikker på at teamet hennes søker min konto for inspirasjon, 'skrev Azealia og beskyldte rapperen' I Like It 'for å få personalet til å finne inspo for henne ser ut på siden hennes.

gift ved første blikk doug jamie
Azelia Banks Cardi B Stealing Look

Rob Latour / Shutterstock

Hun fortsatte også å dis Cardi ved å fortelle lederne i Atlantic Records at hun ville være en bedre ressurs for teamet deres. “LMFAO ... fortell Craig Kallman å ringe meg. Miste kyllingmiddagen og bli med vinneren. Faktisk ... Jeg kan faktisk vurdere dette. Azealia (Mermaid), Atlantic (Ocean) LOL ... kan være veldig magisk, ”la Azealia til.

Azealia fortsatte med å legge ut et lysbildefremvisning der hun sammenlignet antrekket sitt med Cardi’s. Til tross for at skyggen ble kastet hennes vei, så ikke Cardi ut til å bry seg - den Hustlers star fortsatte å legge ut flere videoer av seg selv iført antrekket og koset seg med mannen sin, Offset, i henne Instagram-historie .

Dette er ikke første gang de to kvinnelige rapperne krangler på sosiale medier. Tilbake i mai 2018 kalte Azealia ut den tidligere Love & Hip Hop stjerne på Power 105.1’s Frokostklubben . Tidligere kalte hun Cardi en 'analfabeter, talentløs rotte', og sa at hennes forakt for kunstneren stammer fra de ville krumspringene som i Azealias øyne foreviger negative stereotyper av svarte kvinner.

Azelia Banks Cardi B Stealing Look

Dan Steinberg / Invision / AP / Shutterstock; Rob Latour / Shutterstock

Den da gravide rapperen slo tilbake Instagram skriver: “En kvinne som hele tiden finner glede i å bagatellisere svarte kvinner ( Beyoncé, Rihanna , Skai Jackson , Remy Ma ) kan ikke prøve å stå for dem fordi det er praktisk! ' Cardi la til: 'Forskjellen mellom meg og deg, jeg har aldri utgitt meg for å være eller representere noen jeg ikke er!' Etter utvekslingen fortsatte hun med å midlertidig slette Instagram- og Twitter-skrivingen. “Jeg er lei av oksene – t. Jeg trenger å glede meg over graviditeten, familien, nye prosjekter og partneren min. Høre på Forstyrrelse av privatlivet. '

Tyga og Kylie Jenner: bilde lekket fra tidligere pars påståtte sex-tape, sier rapporter

På dette tidspunktet har ikke Cardi svart på Azealias harde graver - men vi vet alle at Cardi vil ha noe å si før eller senere.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.