Audrey Roloff sa at den mest intime tingen hun noensinne har gjort med Jeremy, har lest deres løfter mens de har sex

audrey-jeremy

Instagram

er jenelle og david fortsatt sammen

Det er ganske dampende! Audrey Roloff feiret nylig bryllupsdagen med mannen hennes Jeremy Roloff 20. september, så vi ser tilbake på hennes heteste romantiske tilståelse. Den tidligere Små mennesker, store verden star en gang innrømmet det mest intime de noen gang har gjort som et par, er å lese løftene sine mens de har sex.

“På bryllupsreisen hadde jeg denne sprø ideen. Det har vært en av mine best bevarte ekteskapshemmeligheter (noe jeg bare har delt med mine nærmeste venner) til nå, ”innledet Audrey innlegget på bloggen hennes delt med Jeremy, Slå 50 prosent , i 2016. ”Vi skrev begge våre egne bryllupsløfter. Jeg ønsket å være mentalt, følelsesmessig og åndelig til stede da jeg skrev dem, så jeg ventet til natten før bryllupet vårt. For en gangs skyld var jeg det med vilje siste øyeblikk.'

Se dette innlegget på Instagram

Jeg lover å være med på laget ditt for livet. Jeg lover å være din største fan. Jeg lover å støtte deg av hele mitt hjerte sjel sinn og styrke. Jeg lover å bekrefte deg offentlig og privat. Jeg lover å være din bønnekriger. Jeg lover å sette Gud først. Jeg lover å sette deg foran noen og noe annet. Jeg lover å alltid la deg kjøre. Jeg lover å skyve konvolutten. Jeg lover å gni nakken når du er stresset. Jeg lover å klø deg i hodet når du er sliten. Jeg lover å motivere og utfordre deg til å leve opp til kallet du har mottatt. Jeg lover å holde badet rent;) Jeg lover å stille deg harde spørsmål og holde deg ansvarlig. Jeg lover å tjene deg ydmykt og uselvisk. Jeg lover å være trofast. Jeg lover å fortsette å skrive notater og brev til deg. Jeg lover å forplikte meg til date night. Jeg lover å være rask til å tilgi. Jeg lover å bli bedre med veibeskrivelse. Jeg lover å ta vare på deg når du er syk. Jeg lover å temme ned den rødhårede hardheten min. Jeg lover å respektere deg og ære deg. Jeg lover å følge deg og stole på deg. Jeg lover å elske deg alltid, alltid mer. Jeg kan ikke tro at det har gått 4 ÅR siden jeg ga disse løftene. Jeg elsker deg mer i dag Bonde. Gratulerer med jubileumsbabe @jeremyroloff sveip til høyre for noen klipp fra bryllupsvideoen vår, klikk på lenken i biografien min for å se hele saken # beating50percent #stayingido # alltid mer # reiseofjerandauj

Et innlegg delt av Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) 20. september 2018 klokken 13:15 PDT

den brune familien alaskan bush folk

Audrey forklarte hvordan de hadde med seg de krøllete papirløftene sine på bryllupsreisen, og hadde planlagt å lese dem igjen for hverandre, noe som førte til hennes strålende idé. 'Hva om vi leser løftene våre for hverandre mens vi har sex ...?' hun skrev. Selv om hun først følte seg usikker på å fortelle Jeremy, bestemte hun seg for å kjøre det av ham mens hun ventet på et jamaicansk tordenvær. Hun avslørte at Jeremy så helt sjokkert ut, men sa noe i retning av: 'Whoa (sannsynligvis 'Holy Smokes') ... La oss gjøre det.' Audrey sa at det som fulgte var den mest intime opplevelsen i livet hennes og den 'beste' versjonen av sexprat.

Til ingen overraskelse er paret fremdeles hode-over-hæl om hverandre nå. Som de stolte foreldrene til ett år gamle datter Ember feiret de to forholdet milepæl for en dag siden. På Instagram delte hun et klipp av seg selv som hun utvekslet løftene sine med Jeremy, 28, under bryllupet, sammen med en inderlig bildetekst. “Jeg kan ikke tro at det har gått 4 ÅR siden jeg ga disse løftene. Jeg elsker deg mer i dag Bonde, ”skrev 27-åringen. Par mål!

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.