Audrey Roloff er en sjefsmor med eller uten 'Little People, Big World'

audrey-roloff-nettoverdi

Instagram

Selv om Små mennesker, store verden fan-favorittene Audrey Roloff og Jeremy Roloff kunngjorde 10. juli at de slutter med suksessen i TLC-serien etter 17 sesonger, det er trygt å si at det søte paret og deres dyrebare datter, Ember Roloff, vil være A-OK. Det er fordi Audrey Roloffs nettoverdi, kombinert med hennes omfattende CV, ikke er noe å spotte! Fra design av klær til blogging, fortsett å lese for å finne ut mer om hvordan Audrey tjener penger.

hva skjedde med tenåringsmor 2

Audrey Roloffs nettoverdi

Mens Audreys eksakte nettoverdi er ukjent, er Jeremy Roloffs nettoverdi ifølge Kjendis nettoverdi , er estimert til $ 300.000. Imidlertid vurderer morens lange liste over forretningsforetak, pluss pengene hun har tjent på showet, som i det minste er $ 10 000 per episode , hennes nettoverdi er tilsynelatende til lik eller større verdi enn mannen sin. Her er hva hun gjør:

Hun har en kleslinje.

Nå designet Alltid mer , en kleslinje med manifestet om å 'inspirere kvinner til ALLTID å tro på MER som er i dem gjennom Kristus.'

Se dette innlegget på Instagram

Er du ny her og vet ikke nøyaktig hva Always More betyr? • 'Alltid mer', er basert på verset i Efeserne 3:20, 'Nå til ham som er i stand til å gjøre umåtelig mer enn vi noen gang kunne spørre eller forestille oss ...' • Jeg var fjernløper på videregående skole og høyskole, og disse ordene startet alltid som en motivasjonspåminnelse om at jeg ville skrive i tykk svart skarpt på armen før løpene mine. Disse ordene minnet meg på at uansett hvor sliten jeg var, gjennom Kristus kraft i meg, hadde jeg alltid mer i meg enn kroppen min fikk meg til å tro. • Over tid ble disse ordene mer enn bare min løpsinspirasjon, de ble mitt livs mantra. Disse ordene minner meg om at det ALLTID er mer å se frem til, og MER grunn til å elske. # alltid mer

Et innlegg delt av ALLTID MER (@shopalwaysmore) 6. juli 2018 klokken 09.38 PDT

Hun er ekteskapsblogger.

Audrey grunnla Slår 50 , en blogg dedikert til å styrke par til å slå 50 prosent av ekteskapene som statistisk ender med skilsmisse. Gjennom bloggen gir både Jeremy og Audrey ekteskapsråd og ressurser for ektepar. Tidligere har hun brukt Slår 50 for å oppmuntre par til å resitere sine løfter under sex.

'Jeg vil spare deg for detaljene, men det var det mest intime vi noen gang har gjort i ekteskapet vårt, og sannsynligvis det mest intime jeg noensinne har gjort i mitt liv,' skrev hun. 'Handlingen med å bli fysisk og verbalt en (samtidig), innebærer et hav av intimitet som jeg ikke kan prøve å beskrive. Det er den beste versjonen av 'sex-samtale.' '

Bloggen er også knyttet til en butikk hvor forbrukerne kan kjøpe Navigator's Council: A Marriage Journal designet for å hjelpe par med å takle ekteskapets kamp gjennom skriftlige instruksjoner.

Se dette innlegget på Instagram

7 morsomme sommerdater ideer! 1. Gå en lang kveldstur (kanskje til en morsom uteservering eller piknik) gå tilbake og lytt til countrymusikk Lag en sommer-spilleliste mens du lytter! . 2. Spillkveld i bakgården med favorittdrinkene dine ledsaget av Pazookie (aka gigantisk halvstekt kake med is på toppen) Legg telefonene i en skuff for natten. 3. Lei eller kjøp rulleskøyter og rulleskøyter rundt det kuleste nabolaget i området du bor. Bonuspoeng hvis du ender på en is eller en milkshake-middag. 4. Gå til fylkes- eller statsmessen! Sørg for at du gjør spill, sykler og ser dyrene;). 5. Progressiv middag - start et sted for forretter og drikke, gå et annet sted for en liten tallerken, og deretter et annet sted til dessert. For en felles datakveld kan du også gjøre dette med vennhus i stedet for restauranter! . 6. Plasser et telt i hagen din. Ta frem alle de behagelige putene og dundynene, og gjør det til behagelige spillkort og kos hardt. 7. Bål vår all-time favoritt date natt. Gå til stranden, innsjøen, elven og sett deg ved bålet. Bonuspoeng for å hoppe i uansett vannkilde i nærheten og deretter varme opp av glørne med noen malluer selvfølgelig;) # beating50procent #stayingido #weekendidos

Et innlegg delt av Slå50Prosent (@ beating50) 6. juni 2018 kl. 21:00 PDT

Hun er også en livsstilsblogger.

Jente kjenner seg rundt et nettsted! I tillegg til ekteskapsblogging, driver Audrey også en livsstilsblogg som heter AujPoj , en Hodgepodge of Life. På nettstedet fokuserer hun på kategorier som reiser, livsstil, fitness, tro, graviditet, forhold og mer.

hvem har jennifer aniston vært gift med

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.