Er '90 Day Fiance 'stjerner Jenny Slatten og Sumit Singh fortsatt sammen? Få en oppdatering

Er 90 Day Fiancé: The Other Way stjerner Jenny Slatten og Sumit singh fortsatt sammen? Paret brakte stort drama på sesong 1 og leverte en av de mest sjokkerende vendinger i franchisehistorien da Jenny fikk vite om Sumits store hemmelighet: han var gift med en annen kvinne i et ordnet ekteskap som ble opprettet av foreldrene, men han ville virkelig være sammen med Jenny. Når de returnert for sesong 2 , de var dedikert til å kjempe for sin kjærlighet og for deres rett til å være sammen til tross for alle hindringene som sto i veien for dem.

Sumit og Jenny møttes online for et tiår siden i 2011, men forholdet deres startet på feil fot fordi Sumit catfiserte Jenny med bilder av en annen mann under navnet 'Michael Jones.' Da han til slutt kom ren til Jenny etter fire måneder med å snakke på nettet, var hun allerede forelsket i ham og var villig til å se forbi catfishing.

90 dagers forlovede jenny og sumit

Instagram

I 2013 besøkte Jenny Sumit og hans familie i India i fire måneder, og de planla å gifte seg, men Sumits familie godkjente ikke forholdet deres. Etter at Jenny kom tilbake til USA, arrangerte de at Sumit skulle gifte seg med en annen kvinne, og Sumit avslørte aldri de store nyhetene til Jenny og holdt deres langdistanse forhold i gang. Da hun la igjen alt i Amerika for å være sammen med ham i 2019, trodde hun at hun skulle gifte seg med Sumit og starte et nytt liv med ham.

er pauly d og aubrey forlovet

Jenny fikk vite om de hjerteskjærende nyhetene da hun ble konfrontert med Sumits svigerfar, Sumits kone og resten av Sumits familiemedlemmer i leiligheten de hadde bodd sammen i i flere uker. Det virket som om Jenny lærte om Sumits svik ville være slutten på forholdet deres, men han var ikke klar til å gi opp.

Han gjorde det klart at han fortsatt ville være sammen med Jenny og var villig til å skille seg fra sin kone for å gjøre det. Jenny var også villig til å tilgi ham under forutsetning av at han ville forlate kona.

Men det utgjorde et problem for parets livsopphold. Jenny ga opp alt bak i Amerika for å flytte til India for å være sammen med Sumit. Hun fikk bare bli i landet i rundt tre måneder lovlig på visumet sitt, og hun planla å gifte seg med Sumit før visumet utløp, slik at hun kunne være i India lovlig som kone til Sumit. Siden han allerede var lovlig gift med en annen kvinne, hadde Jenny ikke noe annet valg enn å returnere til USA etter slutten av sesong 1.

90 dagers forlovede sumit kone jenny

Hilsen av Jenny Slatten / Instagram

paige fra er du den

I august 2019 ble Jenny oppdaget på Walmart i Hemet, California, som ligger omtrent en time unna hjembyen Palm Springs. En fan kjente henne igjen og snappet en selfie med realitystjernen. Observasjonen bekreftet at hun bodde i Amerika igjen.

Jenny og Sumit fortsatte fortsatt sitt langdistanseforhold. Mens de var fra hverandre, startet Sumit skilsmissesaken. Da de kom tilbake for sesong 2, dokumenterte de hennes andre tur til India da de håpet å gifte seg denne gangen.

Sumits skilsmisse ble avsluttet kort tid etter at Jenny kom til India, men de møtte fortsatt hindringen til Sumits foreldre, Sahna og Anil. De nektet å akseptere Sumits forhold til Jenny, og Sumit ønsket ikke å gifte seg med Jenny mot deres ønsker. Han var håpefull på at de til slutt ville gi dem sin velsignelse.

tenåringsmamma og tyler og catelynn

I episoden 22. november satte Sumit og Jenny seg sammen med Anil og Sahna for igjen å be dem gi dem sin velsignelse for å gifte seg. Ting ble så opphetede at Sahna truet med å begå selvmord hvis Sumit gikk videre med planene om å gifte seg med Jenny. De kom til enighet: Hvis Sumit lovet å ikke gifte seg med Jenny, ville foreldrene hans akseptere at de bodde sammen som et par.

90 dagers forlovede den andre veien er jenny sumit fortsatt sammen

Hilsen av Sumit Singh / Instagram

Da de kom tilbake for en oppdatering om discovery + -ene 90 Day Bares All , ting hadde ikke blitt bedre mellom Jenny og Sumit og Sahna og Anil. I episoden som ble sendt 17. januar, avslørte Jenny at hun hadde bodd i India med Sumit i et år.

hvor mye får folk på vanderpump-reglene betalt

“Når pandemien traff, stengte de grensene, så ingen flyreiser inn, ingen flyreiser ut. Så jeg søker bare om forlengelse hver måned. Så det er slik jeg har gjort det, hver måned, ny forlengelse, ”sa Jenny og delte en oppdatering om visumstatusen sin. 'Visumet mitt kan utløpe, og hvis de ikke vil utvide det, er det da jeg sannsynligvis må forlate landet.'

Når vert Shaun Robinson spurte hvorfor de ikke hadde giftet seg ennå, sa Jenny: 'Sumit ser ikke ut til å skille seg fra familien sin, så ...'

Shaun spurte om Jenny vil være fornøyd med forholdet til Sumit som et levende par selv uten å gifte seg. “Nei,” sa Jenny.

Fra januar 2021 ser det ut til at Jenny og Sumit fortsatt er sammen og fortsatt bor i India, men det er uklart om de er gift.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.