Tilsynelatende er verdens mest sexy kvinne en gjennomsnittlig kvinne som ingen noen gang har hørt om (og nei, det er ikke deg ...)

Michelle Keegan har blitt kåret til 2015’s mest sexy kvinne i verden av FHM Blad.

hvilken dag kommer 90-dagers forlovede

I relaterte nyheter må de gode menneskene på magasinet ‘FHM’ ha glemt at det finnes mennesker i farger og / eller kvinner eldre enn 40 år.

caroline flack

Caroline Flack - fordi dette tilsynelatende garanterer nr. 5 ...

Ikke misforstå - vi er glade for Michelle, som er mest kjent for sin rolle i BBC-serien ‘Ordinary Lies’ og den britiske såpeserien ‘Coronation Street.’

Dette er tross alt ting som store Lifetime-filmer er laget av: Historien om den 27 år gamle Michelle Keegan, som - til tross for å være attraktiv, men ikke noe for spesiell og bare knapt kjent - stiger til toppen for å bli kåret til den mest sexy kvinnen. i verden. Du kan ikke gjøre opp den slags drama!

Avrunding av de fem beste er Kendall Jenner, Jennifer Lawrence, Kate Upton og Caroline Flack. Ja, vi aner ikke hvem hun er heller.

RELATERTE: Amber Rose, Lady Gaga og 6 flere stjerner som liker å bli naken på sosiale medier!

Du vil kanskje legge merke til at ganske mange kjendiser som unektelig er varme og rutinemessig lager disse listene, mangler i denne gruppen ... Så i et forsøk på å sette pengene våre der munnen vår er, laget vi vår egen liste over de ti mest sexy kvinnene i verden. - se hvem vi valgte!

1 av 11

jennifer-lopez-sexy

Getty Images

1. Jennifer Lopez

Ikke en, ikke to, ikke tre, men FYRE medlemmer av Kardashian / Jenner-klanen dukker opp på ‘FHM’ topp 100 (beklager det, Kylie). La oss minne dere alle på at hvis JLo ikke brente stien for rumpe overalt, ville ingen bry seg om Kim Kardashian, langt mindre noen av søstrene hennes ... Likevel klarte hun å komme inn på nr. 95 - vei etter alle Kardashians !

2 av 11

scarlett-johansson-sexy

Getty Images

2. Scarlett Johansson

På en eller annen måte kom ikke Scarlett Johansson i det hele tatt opp på listen. Som vi sliter med å forstå, fordi jenta er objektivt sexy! Vi er ikke forskere, men vi er ganske sikre på at det å si at denne nye moren er varm, faktisk er et faktum, ikke en mening.

3 av 11

adrianna-lima-sexy

Getty Images

3. Adriana Lima

Adriana Lima er en annen av våre valg som fikk topp ti, men som likevel ikke kom noe sted på 'FHM's' liste på 100 ... Noe som ikke gir mening fordi hun er en profesjonell undertøymodell. Å være sexy er FAKTISK karriere! Hun får betalt for det ... Det er sannsynligvis på LinkedIn for å gråte høyt!

4 av 11

angelina-jolie-sexy

Getty Images

4. Angelina Jolie

Angelina Jolie ble totalt snubbed på nr. 72. Vi er ganske sikre på at dette er første gang Angelina Jolie ikke har knekket topp ti på en liste over sexy kvinner siden 1993 - året hun ble lovlig.

5 av 11

sofia-vergara-sexy

Getty Images

5. Sofia Vergara

Vellystig? Varmt? Smokin ’? Sofia Vergara er så sexy at det er nesten umulig å beskrive henne uten bruker ord som bare er synonymer for sexy! På en eller annen måte tilsvarte det nr. 17 i ‘FHM.’

6 av 11

beyonce-sexy

Getty Images

6. Beyoncé

Ingen bildetekst nødvendig. Bare se på henne ... Hun er langt mer enn nr. 19!

7 av 11

chrissy-teigen-sexy

Getty Images

7. Chrissy Teigen

Å vent, denne er fornuftig. Vi vedder på at folkene på 'Sports Illustrated' var som: 'Vet du hva som ville være HILARIOUS? Hvis vi setter noen helt IKKE sexy på forsiden av badedraktsutgaven! ”

De må ha ringt Gary Busey, skjønte at han ikke ville se bra ut med rumpa og hengende ut, og de var alle: “Vel, bedre nøye med Chrissy. Bra at hun ikke er sexy i det hele tatt. '

8 av 11

katy-perry-sexy

Getty Images

8. Katy Perry

Katy Perry kom inn på nr. 25, men la oss være ekte: Hun er en god sanger - men hvis hun ikke også var sexy, og hvis hennes første singel ikke også handlet om å gjøre ~ sexy ~ ting med en annen antagelig sexy jente, sannsynligvis aldri ville ha 'klart det', og vi ville være som 'Hvem er det Katy Perry?' og det hele ville være mye, virkelig ...

9 av 11

charlotte-mckinney-sexy

Getty Images

9. Charlotte McKinney

For å være ærlig, tror vi ikke hun fortjener å være blant de ti beste ... Men vi prøver også å være rettferdige her - og det virker bare latterlig for oss at 'FHM' gjorde Kate Upton nr. 4 og Charlotte McKinney Nei 76 FORDI DE ER LETTERLIG SAMME NØYAKTIGE TING!

10 av 11

Betty White blåser et kyss til publikum på Comic Con

Getty Images

10. Betty White

Hva?! Vi visste ikke at sexiness er noe du ble eldre ut av ...

11 av 11

michelle-keegan-mest sexy kvinne-i-verdenen

Sprut

Hvem vil lage topp 10?

Hør av i kommentarene!

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.