En $ AP Rocky Grabs Kendall Jenner's Butt på 2017 Met Gala, som ganske mye betyr at de er et par

Så ... Kendall Jenner bekreftet i utgangspunktet at hun dater rapperen A $ AP Rocky på Met Gala 2017!

Den 21 år gamle modellen er beryktet for å holde privatlivet akkurat det ... privat . De Holder tritt med Kardashians stjerne vil tydeligvis ikke at fans skal følge med på forholdene sine. Men hvis du er ute etter å vite mer om kjærligheten til den brunette skjønnheten, så er du ikke alene.

MER: Kylie Jenner drivstoff Travis Scott dating rykter etter å ha festet med ham på bursdagen hans - Se bildene!

Realitystjernen har vært knyttet til A $ AP (ekte navn Rakim Mayers) i nesten et år. De ble oppdaget på en middagsdato i Paris i fjor, og har fortsatt å utløse dating-rykter. Faktisk ble de to stjernene fotografert sammen i Paris igjen tidligere i år - og de bekreftet bare tilsynelatende sitt forhold på Met Gala 2017!

kendall jenner en $ ap steinete splash

Kendall og A $ AP forlater 1 OAK Met Gala etter fest. (Fotokreditt: Splash)

Kendall og A $ AP ble fanget i et veldig intimt øyeblikk på storesøster Kim Kardashians Snapchat mens de festet sammen på årets største motebegivenhet. Kendalls bytte ble avslørt i en ren, svart La Perla-kjole - og A $ AP kunne bokstavelig talt ikke holde hendene unna henne.

Det virker definitivt som om ting varmer seg opp mellom paret - noe som er en drastisk endring siden forrige måned da en kilde avslørte at Kendall ikke ønsket å bosette seg i et forhold ennå.

kendall jenner en $ ap steinete snapchat

hvorfor delte rolloffs seg opp

(Fotokreditt: Snapchat)

'Kendall er fortsatt ikke eksklusiv med noen, men hun har definitivt vist mer interesse for A $ AP,' avslørte en kilde til Mennesker . 'Hun har det bare gøy og tar ikke noe for seriøst med noen akkurat nå.'

Men nå som det virker som om hun er klar til å bli seriøs med A $ AP, blir hun nødt til å vinne over en annen veldig importkvinne i livet - hans stemor, Kari Mayers. I august i fjor snakket hun ut om sin avsky for Kardashian-familien som helhet.

MER: Kylie Jenners 'Butt Scar' ber om plastikkirurgiske rykter

'Alt jeg hører om Kardashians får meg til å tro at de er en dårlig familie for Rakim å være involvert i,' forklarte hun til Daglig post . «De er bare ikke den typen mennesker jeg vil se ham henge med. Jeg vil ikke at han skal bli dratt inn i det sirkuset, han er for god til det og kan gjøre så mye bedre. '

Ouch - vi lurer på hvordan Kendall hadde det med de harde kommentarene. Vi håper hun ikke lot dem få henne ned fordi hun og Rocky gjør et ganske søtt par!

Klikk gjennom galleriet nedenfor for å lære mer om Kendalls tidligere forhold!

1 av 5

julian-brooks

Instagram

Julian Brooks

Kendall daterte Julian - også kjent som hennes videregående skole - fra 2012 til 2013. Paret splittet etter at han ryktes å ha jukset henne mens han var i Nevada for college.

2 av 5

young-jinsu

Getty Images

Unge Jinsu

Modellen bekreftet aldri forholdet til rapperen Young Jinsu, men en venninne nær realitystjernen sa paret datert i oktober 2013.

ser tom cruise noen gang datteren suri

3 av 5

Harry stiler

Getty Images

Harry stiler

Kendalls mest publiserte forhold hittil var med det tidligere One Direction-medlemmet Harry Styles. Paret daterte fra 2013 til 2014, og deretter igjen i 2016.

4 av 5

jordan-clarkson

Getty Images

Jordan Clarkson

I 2016 ble en kilde avslørt at Kendall 'definitivt hadde en flørtende stemning på gang' med Los Angeles Lakers-spilleren. Hun og Jordan ble oppdaget å bli koselige sammen på Drakes American Music Awards etter fest det året.

5 av 5

asap-rocky

Getty Images

En $ AP Rocky

Den 28 år gamle rapperen (ser vi en trend?) Har vært knyttet til Kendall i flere måneder. De ble sett sammen på middagsdatoer og på fester, men er foreløpig ikke eksklusive.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.