Anna Nicole Smith døde av det samme stoffet som drepte idolen hennes Marilyn Monroe

hva-gjorde-anna-nicole-smith-die-from

Getty Images

Til tross for berømmelsen var Anna Nicole Smiths siste dager alt annet enn glamorøse. Hun hadde hatt mageinfluensa og 105-graders feber, sistnevnte som følge av en pus-fylt infeksjon på baken etter gjentatte injeksjoner. Midt i denne elendigheten overdoserte hun ved et uhell med minst ni reseptbelagte medisiner 8. februar 2007, ifølge en kriminalrapport om dødsårsaken hennes. Et av disse stoffene, det sedate koralhydratet, er til og med det samme stoffet som bidro til at Annas idol Marilyn Monroe døde.

Da hun ble syk 5. februar 2007, hadde 39-åringen nettopp ankommet Fort Lauderdale, FL, fra en tur til Bahamas, hvor hun og partner Howard K. Stern hadde handlet båter. Både Howard og Annas lege prøvde å få henne til å gå til sykehuset, men hun nektet fordi 'hun ikke ville ha mediefanosen som følger henne,' som Howards advokater senere sa. I stedet valgte hun å sykle ut sykdommen. Hun tok antibiotika og et isbad, men hun svetter fremdeles gjennom sengetøyet på Seminole Hard Rock Hotel and Casino. I følge en assistentmedisinsk rapport sitert av Associated Press hotellrommet hennes var full av kalde medisiner, brusbokser, SlimFast, nikotintyggegummi og en åpen eske med Tamiflu-tabletter.

Anna tok store mengder klorhydrat på den tiden, og noen ganger svingte hun ut av flasken. Hun tok også andre resepter i normale doser for å behandle angst, depresjon og søvnløshet. Annas sønn, Daniel, hadde dødd året før, og Howards advokat sa at Anna hadde hatt mareritt og hallusinasjoner. Broward County Medical Examiner Dr. Joshua Perper sa at Anna sannsynligvis ikke skjønte at dosene av klorhydrat var potensielt dødelige når de ble tatt i kombinasjon med andre reseptbelagte medisiner, og influensa og feber hadde allerede svekket kroppen hennes.

anna nicole smith, daniel

Rapporten svarte ikke på minst ett dvelende spørsmål: hvorfor det tok så lang tid før noen ringte 911. En privat sykepleier ba en livvakt ringe etter medisinsk hjelp rundt klokken 13.00. den dagen, men 911-samtalen ble ikke plassert før rundt 40 minutter senere. Men Perper forklarte at forsinkelsen sannsynligvis ikke endret resultatet.

'Jo tidligere du kommer til et sykehus, jo mer har du en sjanse, men det er ingen garanti,' sa han. 'Dette er ikke ting med en matematisk presisjon, men innen en rimelig grad av medisinsk sikkerhet, tror jeg ikke hun hadde virkelig en realistisk sjanse.'

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.