Angelina Jolie og Brad Pitts sønn Maddox 'to Return to College' After 'Testifying' Against the Actor

Angelina Jolie og Brad Pitt ’S sønnMaddoxer satt tiltilbake til Sør-Korea college'Etter' vitnesbyrd om far midt i skilsmissen, ' Solen rapporter.

Tidligere sa Jolie, 45, at sønnen hennes ville dra tilbake til skolen 'så snart ting ordner seg' i det globale koronaviruspandemi .

'Jeg kunne ikke være lykkeligere over Mads valg av universitet,' sa hun DongA Daily , Sør-Koreas ledende medieverksted 1. april 2020. “Den er selvfølgelig stengt for øyeblikket på grunn av pandemien. Men han overfører ikke skolen. Han bruker tiden til å fokusere på sine koreanske og russiske studier. '

Nyheten kommer etter at 19-åringen ga vitnesbyrd mot faren midt i eksenes pågående skilsmissekamp.

'Det var ikke veldig smigrende mot Brad,' sa en kilde Us Weekly torsdag 18. mars. ”Han bruker ikke Pitt som etternavn på dokumenter som ikke er lovlige, og bruker i stedet Jolie. Maddox vil lovlig endre etternavnet til Jolie, som Angelina har sagt at hun ikke støtter.

Angelina Jolie og Brad Pitt

Shutterstock (2)

Fredag ​​12. mars ble Maleficent: Mistress of Evil skuespillerinne arkiverte nye rettsdokumenter som beskyldte Oscar-vinneren, 57, for vold i hjemmet. Avisene sier at hun og deres barn - Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, og tvillingene Knox og Vivienne, 12 - er villige til å tilby 'bevis og autoritet til støtte' for påstandene mot Annonse Astra stjerne.

når har kendra duggars baby termin

I november 2016 ble Pitt ryddet av Los Angeles County Department of Children and Family Services etter å ha blitt etterforsket for påstått overgrep mot barn. Organisasjonen intervjuet Ocean’s Eleven skuespiller, Jolie og deres seks barn på den tiden etter en påstått hendelse mellom Pitt og Maddox på familiens private fly.

'Jolie kom med lignende påstander (om hva som skjedde med flyturen deres tilbake til USA) som ble rapportert til myndighetene og grundig undersøkt før det ikke ble gjort noe,' fortalte en kilde kjent med saken. I kontakt på den tiden.

Nå, 'Brad er sønderknust over at Angelina har gått den veien,' avslørte en innside til Side seks . «Det er mye følelser igjen etter ekteskapet. Han har tatt ansvar for sine handlinger og eid opp til sine tidligere utgaver, han har sluttet å drikke. Ekteskapet var til tider veldig lidenskapelig og giftig, og som alle par hadde de kamper, men delte også mange gode tider sammen. '

Maddox er kjent for å ha en anstrengt forhold til faren , og i september 2019 ga han innblikk i deres bånd under et videointervju eksklusivt oppnådd av I kontakt . På spørsmål om han trodde Det var en gang ... i Hollywood stjerne ville besøke ham påYonsei Universityi Incheon, Sør-Korea, svarte Maddox: 'Um, jeg vet ikke om det ... hva som skjer.' Studenten avslørte også om han trodde at dynamikken deres ville forbedre seg i fremtiden.

'Uansett hva som skjer, skjer,' sa Maddox.

I februar 2020 var Pitt imidlertid “ sakte 'Reparere forholdet til Maddox etter at far-sønn-duoen' tilbrakte kvalitet en-til-en-tid sammen, 'fortalte en kilde I kontakt . Utøveren hadde til hensikt å gå til British Academy Film Awards 2020, “men i siste øyeblikk fikk han vite at sønnen Maddox var tilbake i L.A. fra college. Så, Brad prioriterte ting og ble i byen for å se ham. ”

Mens Pitt og Jolie allerede er lovlig skilt, kjemper de fremdeles om forvaring av sine seks barn. Foreløpig er de midt i en rettssak foran en privat dommer.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.