Rav fra 'My 600-lb Life' ser utrolig ut etter dramatiske 420 pund vekttap!

amber-my-600-lb-life-2017

TLC

For en inspirerende oppdatering! Amber Rachdi fra Mitt 600 lb liv var bare 23 år da episoden hennes ble sendt i 2015. På den tiden veide hun 657 pund og innrømmet at hun følte seg som et 'stygt, yucky monster.' Angsten hennes fikk henne til å overspise og hun trengte hjelp til og med de mest grunnleggende oppgavene.

Da kunne hun bare stå på beina i 30 minutter, og det var derfor Amber bestemte seg for å søke behandling. På showet så fansen henne miste 20 kilo for å bli pasient for gastrisk bypassoperasjon.

ravgulvet mitt £ 600 liv før

TLC

Ambers familie flyttet til Houston sammen med henne slik at hun kunne være nærmere legen sin.

Da Amber var fem år gammel, veide hun nesten 160 pund og husket at hun måtte veies på en skala for rullestolbundne ved 16. Hun innrømmet åpent at hun hadde en spiseforstyrrelse, men i motsetning til anoreksi kunne hun ikke slutte å spise. Til tross for at familien hennes gjorde det mulig for henne og farens kommentarer om vektøkning, hadde Portland, OR-innfødt kommet sterkere ut av opplevelsen enn bitter.

Siden operasjonen hennes har brunettens skjønnhet brutt opp med kjæresten hennes, Rowdy - som ble omtalt i showet - giftet seg og ser en terapeut som hjelper til med å helbrede angsten og sinne. Hun er i stand til å kjøre igjen, bor selvstendig og liker å snakke med folk om reisen. Å, hun har også mistet mer enn 400 pund og ser helt fantastisk ut - NBD!

I januar viste Amber frem kurvene sine i en skinnjakke på Instagram og skrev: “Ok, så ikke en selfie. Mannen min tok denne, men jeg føler meg fortsatt ganske kul i skinnjakken min. ”

Se dette innlegget på Instagram

Ok, så ikke en selfie. Mannen min tok denne, men jeg føler meg fortsatt ganske kul i skinnjakken.

Et innlegg delt av Amber Rachdi (@amberrachdi) 13. januar 2018 klokka 06:51 PST

Med en ny tilnærming til mat (i tillegg til operasjonen) klarte hun å kaste vekten - og holde den utenfor. Realitystjernen er aktiv på sosiale medier har mer enn 46.000 følgere på Facebook . I løpet av en nylig spørsmål og svar åpnet hun for fans om hvordan hun takler hatere som ser på henne spise.

Hun sa: “Spis maten din uanstendig. Slikk det som om du gjør skitne ting mot det. Søl litt. La øynene dine rulle tilbake i hodet. De vil enten se flaue bort eller le latter. Drit i dem.' Gå, jente!

Kjærlighet Mitt 600 lb liv ? Pass på å bli med på vår Mitt 600 lb liv Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

Se videoen nedenfor for å se hva din andre favoritt er Mitt 600 lb liv stjerner er opp til i dag!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.