Alle forholdene fra 'Married at First Sight' sesong 2 gikk ned i flammer

Tror du på kjærlighet ved første blikk? Du leser kanskje ikke en gang disse epilogene for Gift ved første blikk Sesong 2. Det er ingen hemmelighet dette Lifetime-showet, som ble sendt på kabelkanalen FYI den gang, har en dyster suksessrate. Men parene fra sesong 2 trekker absolutt gjennomsnittet.

Ett par mistet gnisten så snart kameraene sluttet å rulle, for eksempel. En annen brøt sammen allerede før sesongslutt. Og det tredje paret lagret sitt største drama for tiden utenfor skjermen. (Tenk på juks påstander og besøksforbud.)

Slik endte alle tre sesong 2-ekteskapene, hvor stjernene er nå, og hvordan de ser ut nå.

1 av 6

gift ved første blikk sesong 1 jamie og doug
gift-ved-første-blikk-sesong-2-jaclyn

Instagram

Jaclyn Methuen

Til tross for hennes betenkeligheter med at brudgommen hennes ikke var attraktiv nok for henne, falt Jaclyn Methuen til slutt for Ryan Ranellone og var ivrig etter at ekteskapet deres skulle lykkes. 'Jeg ville ha ofret noe for å være sammen med deg,' sa hun til Ryan på gjenforeningsutstillingen. 'Jeg hadde gått på akkord. Jeg ville ha delt tiden i Jersey og Long Island. Jeg ville ha gjort hva som helst for å ha fått dette forholdet til å fungere. '

Dessverre var det hele for ingenting. Når kameraene sluttet å rulle, fortalte Ryan Jaclyn at han ikke hadde følelser for henne, som hun rapporterte.

2 av 6

gift-ved-første-blikk-sesong-2-ryan-r

Instagram

ville og fantastiske hvite i vest

Ryan Ranellone

Så hva hadde Ryan å si for seg selv? 'Jeg er skyldig i ikke å gjøre en enorm innsats for å prøve å få det til å fungere.'

I disse dager jobber Ryan fremdeles med eiendom på Long Island, og Jaclyn gjenoppretter fortsatt vodka i New Jersey, men nå er hans eks henge med en ny mann . Jac sier hun i det minste fikk to bestevenner ut av opplevelsen: Hennes medstjerner Davina Kullar og Jessica Castro.

3 av 6

gift-ved-første-blikk-sesong-2-davina

Instagram

Davina Kullar

Ekteskapet mellom Davina Kullar, en farmasøytisk selger, og Sean Varricchio, en traumesykepleier, ble raskt flatlinjet. De var det eneste paret som bestemte seg for å skille seg på slutten av Gift ved første blikk Sesong 2.

Heldigvis fant Davina nok en lykkelig slutt. Hun giftet seg med en fyr ved navn Donald Davis i 2016 og virker ganske slått av sin nye hubby.

hvor gammel er ryan fra tenåringsmamma og

4 av 6

gift-ved-første-blikk-sesong-2-sean

Twitter

Sean Varricchio

Sean falt ut av rampelyset siden hans 15 sekunder med reality-berømmelse, og fortalte Twitter-fans at han har 'kommet videre' fra showet. (Og han har skrevet om sport siden, så vi har mistet interessen.)

5 av 6

gift-ved-første-blikk-sesong-2-jessica

Instagram

Jessica Castro

Selv om Jessica Castro og Ryan DeNino holdt sammen på slutten av showet, har de hatt den mest dramatiske historien etter showet. Jessica, resepsjonist, sier at hun fanget Ryan utro mot henne før skilsmissen. Hun la også inn en besøksforbud og hevdet at han truet med fysisk vold mot henne og hennes familie.

I disse dager forteller Jessicas Twitter-bio oss at hun er en inspirerende foredragsholder og en mentor som noen ganger driver med kunsten.

6 av 6

gift-ved-første-blikk-sesong-2-ryan

Instagram

er kjærlighet og hip hop ekte

Ryan DeNino

I mellomtiden har ikke Ryan vært mye på radaren, men han ser ut til å fylle dagene retweeting Donald Trump og snakker om 'polotics sic as usual.'

Vel, det er alltid Gift ved første blikk Sesong 6! Med hell, vil disse parene lære av forgjengernes feil.

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.