‘Alaskan Bush People’ Stars flytter fra Alaska til Colorado - men hva skjedde med Browntown?

hva som skjedde med browntown

Oppdagelse

Browntown er der hjertet er! Den nye sesongen av Discoverys suksess-reality-TV-serie Alaskan Bush People hadde premiere søndag 19. august, og det startet på en bittersøt tone. Familien Brown ble tvunget til å forlate hjemmet de bygde i Alaskan bush, AKA Browntown, etter at moren deres Ami Brown fikk diagnosen kreft. Men selv om kreft i Ami for øyeblikket er i remisjon, ble Brown-familien rådet til ikke å returnere til Alaska, så de la i vei etter et nytt sted å ringe hjem. Men hva skjedde med Browntown?

Opprinnelig lokalisert i nærheten av Hoonah, AK, var Browntown faktisk ikke en by, men det var navnet på det Brown-familien kalte stedet der de bodde utenfor rutenettet i villmarken. Browntown besto av en serie hjem som familien Brown bygde selv ved hjelp av materialer som lett kunne bli funnet i Alaska-bushen. Det var et hovedhus, Matt's hytte og en utendørs stue, Bams hjem og Bear's trehus på campingplassen.

Men familien måtte pakke sammen eiendelene sine og komme seg ned til de nedre 48 da Ami fikk diagnosen kreft, og de flyttet inn i et leiehjem i LA nær sykehuset der Ami ble behandlet. Når de gikk, rapporter hevdet Browntown ikke lenger eksisterer på det opprinnelige nettstedet.

Selv om Amis kreft er i remisjon, rådde legene hennes fremdeles familien at hvis de ønsket å fortsette å leve sine liv utenfor nettet, burde de gjøre det på et sted som er nærmere sivilisasjonen, slik at Ami ville være i stand til å søke behandling hvis hennes kreft kom tilbake. Denne sesongen videre Alaskan Bush People, fans vil følge Brown-familien når de flytter Browntown fra Alaska-bushen til villmarken i Colorado.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.