Alaskan Bush People's Noah and Rhain ser sjelden ut med Son in Fire Update: We Are All 'Safe'

Velge tro fremfor frykt. Alaskan Bush People stjerner Noah og kone Disse brune gjorde en sjelden opptreden med sønnen Elijah og andre familiemedlemmer for å dele en oppdatering etter at det brøt ut en ild i nærheten av brødets land i staten Washington.

hva er greg jennings jobb?

“Det har vært en massiv løpild på Palmer Mountain,” sa Noah i klippet som ble delt via showets offisielle Instagram-side søndag 23. august. “Alle gjorde det helt trygt. Vi er alle helt flinke, ” Bear Brown chimed inn.

Alaskan Bush People Star Noah Brown og Wife Rhains Cutest Pics

Hilsen av Noah Brown / Facebook

Snowbird Brown og Rhain takket brannmenn og førstehjelpere for deres innsats mens brannen raser, brenner tømmer, børste og gressletter. 'Våre hjerter og bønner er til at alle går som slike tider med oss,' Regnbrunt la til. 'Gud velsigne og alle være trygge!' konkluderte de.

I bildeteksten tilbød de en måte for fans å donere og hjelpe. 'For å lære hvordan du kan hjelpe de som kjemper mot ødeleggelser i brannslukke, besøk Amerikanske Røde Kors på redcross.org eller ring 1-800-RED-CROSS,' stod det ved siden av videoen.

19. august avslørte Bear, 33, at de ikke lot det 'ødeleggende tapet' bryte ned sinnet i et håpefullt innlegg. 'Du kan gjenoppbygge, og det vil du fordi familien din er motstandsdyktig!' en støttende bruker av sosiale medier skrev, som han svarte: 'Takk!' og legger til, “Ja! Det var vakkert! Vi vil ikke gi opp, det garanterer jeg! '

I en annen melding takket han folk for utslipp av kjærlighet. “Det er alltid hyggelig å ha venner! De som virkelig bryr seg om deg! ” Bear skrev.

Er alaskanske Bush-folk falske?

Hilsen av Rain Brown / Instagram

Faren til en som tidligere delte nyheter om brannen i nærheten av eiendommen deres, sammen med bilder som viser ødeleggelsen i veien. “En brann feide gjennom fjellet vårt, vårt hjem! Tapet ser ut til å være stort! Det brenner fortsatt! Jeg holder alle oppdatert! ' avslørte han i sin melding.

I forkant av sesongpremieren på ABP , Bear innrømmet 'mye skjedde' i deres personlige liv mens de filmet, og bekreftet at fansen ville få se det utfolde seg i kommende episoder. 'Det er nye medlemmer som blir med i ulvepakken, det er drama det er spenning, det er handling, dere vil absolutt sjekke det ut,' sa han i et teaserklipp.

Tilbake i mars delte Noah en oppdatering om sin egen lille avl og sa at ting gikk ”bra” etter at han flyttet til Colorado med sin kone og baby.

Selv om de har vært igjennom mye, henger Brown-kullet sammen!

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.