Adrienne Bailon åpner opp for plastikkirurgisk beklagelse: 'Jeg var uforsiktig' (EKSKLUSIVT INTERVJU)

adrienne-bailon-boob-jobb-plastisk kirurgi

Getty

hvem er jennifer aniston gift med nå

I et eksklusivt intervju med I kontakt , tidligere Disney-stjerne Adrienne bailon åpner seg for hennes beslutning om plastisk kirurgi som fikk henne til å føle seg usikker.

'Jeg ønsket større bryster som alle andre,' forklarer Adrienne til I kontakt , på aviskiosker nå. Så da hun var 19 år bestemte hun seg for å ta B-koppene opp i en størrelse. I stedet hevder skuespilleren at hun våknet til dobbelt-D og brukte de neste årene på å hate 'pornostjernen' på brystet.

Rob Kardashian bryter sin stillhet etter at eks Adrienne Bailon disser ham!

'Jeg gikk fra en usikkerhet, om ikke å ha store bryster, til en annen om at folk trodde jeg hadde falske bryster,' forteller Adrienne, som klandrer seg selv for prøvelsene. I kontakt . 'Jeg var uforsiktig. Jeg viste ham et bilde og trodde vi hadde forståelse. ”

Nå, den Cheetah Girls skuespillerinnen setter usikkerheten til side etter at hun bestemte seg for å fjerne implantatene sine og valgte 'et mer naturlig utseende,' forteller hun til magien. “Jeg hadde heis. Jeg kan løfte dem igjen etter at jeg har fått barn og ammer. ”

For mer informasjon om Adriennes prøvelser i plastisk kirurgi, pluss hennes planer om å ha familie, ta den nye utgaven av I kontakt , på aviskiosker nå!

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.