‘The Act’ sendes nye episoder hver uke, så hvilken tid bør du stille inn?

handlingen hulu

Hulu

Hulus nye sanne krimserie, Loven , er veldig populær. I motsetning til mange andre streamingprogrammer, er ikke alle episodene i showet tilgjengelig for en binge-klokke. Fans av showet må fange nye episoder hver uke, og vent deretter med ventet åndedrag til neste avdrag - omtrent som tradisjonelle TV-show. Så når gjør nye episoder av serien som forteller historien om Gypsy Rose Blanchard og drapet på moren hennes, Dee Dee Blanchard, luft? Vi har all informasjonen du trenger å vite.

Når gjør det Loven Lufte nye episoder?

Hulu dropper en ny episode av Loven hver uke på onsdag. Så flott det kan være å se en rekke episoder på tjenester som Hulu og Netflix på rad, synes vi det også er litt gøy å måtte forutse hver nye del. Selv om Gypsy's historie virkelig skjedde, holder det interessant for fans å se det utfolde seg på denne måten.

playboy-modellen hopper i døden

Generelt skal nye episoder av Hulu-originaler dukke opp på plattformen klokken 03:00 østlig tid. Noen ganger er det en liten forsinkelse, men hvis du sjekker rundt midnatt på vestkysten, bør du være god.

Når gjør neste episode av Loven Luft?

Den femte episoden av Loven vil falle på plattformen på Onsdag 10. april. Hulus offisielle sammendrag av episode 5 lyder: 'Sigøyner og Nick planlegger å møtes personlig og håper å vinne Dee Dees godkjennelse, men når planen deres går katastrofalt galt, blir de presset til å ta et ekstremt valg for å være sammen.' Ting begynner virkelig å bli varme på showet, så hvis du har tenkt å se det og trenger å ta igjen, er det nå på tide å gjøre det!

Hvor mange flere episoder av Loven Er det?

Loven , med hovedrollen Patricia arquette , Joey King , Calum verdig og mer er bare en sesong lang så langt. Den sesongen inneholder bare åtte episoder, så det er for tiden bare tre igjen. Har du sjekket ut Loven på Hulu ennå? Hvis du har en Hulu-konto, hva venter du på?

gift ved første blikk sesong 2 som ble sammen

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.