Abby Lee Millers tidligere 'Dance Moms' Co-Stars bryr seg ikke om at hun går i fengsel

abby-lee-miller-jail-dance-moms

Getty Images


Nå som Abby Lee Miller står i fengsel, lærer hun raskt hvem hennes virkelige venner er.

Den tidligere Dansemødre star venter for øyeblikket på å begynne sin 366-dagers fengselsstraff for konkursbedrageri, men hun lar ikke det holde henne tilbake fra å gjøre sine vanlige offentlige opptredener. Søndag 14. mai gikk hun på den røde løperen på premierefesten for E! S nyeste reality-TV-serie Hva skjer i klosteret i Los Angeles, og hun åpnet opp for hvilke av hennes tidligere medstjerner som har nådd ut til henne siden dommen.

Se dette innlegget på Instagram

Fru Abby, takk for at du tror på meg, og for alle mulighetene du ga meg. Å være en del av ALDC har gjort så stor innflytelse i livet mitt. Jeg er mye sterkere enn jeg var, og jeg har hatt muligheter jeg aldri hadde drømt om at jeg ville ha. Takk @therealabbylee for alt

Et innlegg delt av brynn rumfallo (@brynnrumfallo) 10. mai 2017 kl 12:20 PDT

MER: Hvorfor siktet Paige Sue Abby på ‘Dance Moms’? Her er hva vi vet om saken

'Ingen original fra showet,' sa 50-åringen. «Du vet, de har tjent mye penger gjennom årene og ikke et kikk! Og ingen fra produksjonsselskapet, på ingen måte. ”

Konkret mente hun at Lifetime-seriens breakout-stjerner Maddie Ziegler og Chloe Lukasiak og deres mødre ikke har prøvd å kontakte Abby siden nyheten om hennes kommende fengselsstraff brøt. Men grunnleggeren av Abby Lee Dance Company sa at Yolanda og Elliana Walmsley, Stacey og Lilly Ketchman, Jaime og Maesi Caes, og Brynn og Ashlee Allen alle har sendt henne deres lykkeønsker - inkludert noen av hennes studenter som valgte å ikke bli omtalt i serie.

MER: Abby Lee Miller viser imponerende vekttap på Instagram

I 2015 ble Abby tiltalt for bedrageri etter at hun angivelig hadde opprettet en bankkonto slik at hun kunne skjule $ 775 000 dollar som hun mottok som inntekt fra Dansemødre mens hun begjærte kapittel 11 konkurs i desember 2010 - etter at hun angivelig skyldte rundt $ 400 000 i skatt. Hun ga seg skyld i anklagene i januar.

I forrige uke ble hun dømt til 366 dager i føderalt fengsel, etterfulgt av to års overvåket løslatelse, Mennesker tidligere rapportert. Men selv om hun har alvorlig tid, hadde Abby en veldig interessant reaksjon på dommernes avgjørelse.

'Jeg føler meg lettet,' sa hun Underholdning i kveld da hun forlot tinghuset. 'Jeg føler meg fredelig.'

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.