Aaron Hernandezs enke Shayanna Jenkins ønsker babyjente velkommen med sin tidligere lagkamerat

aaron-hernandez-enke-dino-guilmette

Instagram, Facebook

Ett år etter Aaron Hernandez ’død har hans tidligere forlovede og enke Shayanna Jenkins født en jente sammen med en tidligere college-lagkamerat til den avdøde New England Patriots-spilleren. Shayanna ønsket datteren 16. juni velkommen sammen med sin pappa Dino Guilmette - og paret er angivelig glad og spent på det nye tilskuddet.

bilder av honning boo boo 2018

TMZ brøt nyheten om fødselen, med Shayana, som har fem år gamle datter Avielle fra forholdet til Aaron, og delte en graviditetsmelding bare en måned tidligere. 'Jeg kunne ikke vært en heldigere kvinne med å ha en så perfekt liten jente som er forberedt på å bli den beste storesøsteren, og enda mer velsignet over å ønske en annen babyjente velkommen til vårt hjem,' skrev hun den gangen. Dino åpnet også opp om graviditeten kort tid etter, og bekreftet at han var faren, og ikke Aaron, som fans spekulerte i.

Se dette innlegget på Instagram

Mange av dere har spekulert i at jeg kan forvente et annet mirakel som er veldig nøyaktig, jeg ønsket å ta tid og prosessere og legge ut når jeg var klar til det. Jeg ønsket å ha et øyeblikk for meg selv alene med datteren min ... vi er glade for det nye tilskuddet og kapittelet vi snart vil begynne. Jeg kunne ikke være en heldigere kvinne med å ha en så perfekt liten jente som er forberedt på å bli den beste storesøsteren, og enda mer velsignet over å ønske en annen babyjente velkommen til oss. BabyG vi er veldig glade for å møte deg !!! Mamma og niss vil fortsette å vente tålmodig på ankomst. Jeg takker alle for fortsatt støtte og setter pris på respekten for personvernet vårt som har blitt vist.

Et innlegg delt av Shay (@shayjhernandez) 22. mai 2018 klokka 06:01 PDT

'Jeg skal ha hendene fulle, men jeg er glad for det,' sa Dino Online Radar . 'Jeg er spent. Det er datteren min. Hun vil ha to søstre. Jeg har en annen datter fra et tidligere forhold, og så er det Shayannas datter med Aaron. Det er veldig spennende.' Dino, som spilte med Aaron ved University of Florida, mener også at den kontroversielle idrettsutøveren ville være begeistret for babynyhetene. “Aaron hadde demoner; det vet vi alle, ”la han til. “Men han var virkelig viet datteren sin. Elsket han henne. Jeg tror han ville være veldig glad for å vite at hun skulle få en lillesøster. '

Hvordan døde Aaron Hernandez?

aaron hernandez

Aaron Hernandez

90 dagers vekttap før og etter

I april i fjor begikk Aaron selvmord mens han var bak lås og lås for drapet på Odin Lloyd. Døden hans kom bare noen dager etter at han ble frikjent for to drapssiktelser knyttet til en skytekjøring i Boston i 2012. Det ble senere avslørt at NFL-stjernen led av alvorlig hjerneskade, og fikk diagnosen Stage 3 CTE (kronisk traumatisk encefalopati) etter hans død. En måned etter selvmordet ble drapsdommen fraflyttet, ettersom anken hans ikke hadde blitt hørt på tidspunktet for hans død.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.