Aaron Hernandez’s Jailhouse Lover, Kyle Kennedy, Says They Were ‘Definitely’ in a Relationship in New Documentary

Hans side av historien. Kyle Kennedy, den siste personen som så Aaron Hernandez i live, åpnet opp for sitt intime forhold til avdøde NFL-spiller på TV for aller første gang - og avslørte at deres forbindelse var mer enn bare fysisk.

'Det var definitivt et forhold,' sa Kennedy under den nye REELZ-spesialen, Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All , sendes 5. juli. ”Jeg mener, tingene vi snakket om, det ville ikke engang være troverdig. Han pleide å fortelle meg at han ønsket å gifte seg med meg. Alt jeg noen gang ønsket i livet, ville han sørge for at det gikk i oppfyllelse. ”

Aaron Hernandez Jailhouse Lover Tells All

Hilsen av REELZ

Før han døde av selvmord i april 2017, henvendte Hernandez seg til Kennedy for støtte mens han var i fengsel for drapet på vennen Odin Lloyd. Den tidligere New England Patriots-spilleren var satt til å sone en livstidsdom, men tok sitt eget liv i fengselscellen før dommen var fullført.

'Vi låste oss inne for å lage mat eller røyke, bli høye, høre på musikk, bare slappe av når vi ikke ønsket å være sammen med andre mennesker, jeg hadde aldri gjort noe lignende før,' sa Kennedy om sin tidligere elsker. 'Vi pleide å skrive brev frem og tilbake til hverandre hele dagen.'

Parets forhold ble raskt seksuelt, med Kennedy som hevdet at de ville være fysiske med hverandre 'en eller to ganger i uken.' Under deres tid sammen i fengsel, la han merke til at Hernandez vokste mer og mer 'paranoid' om sin fremtid.

'Han var mer bekymret for om han skulle reise hjem eller ikke,' forklarte Kennedy. 'Han gjorde hva han måtte gjøre, eller hvis han noen gang følte seg mangel på respekt eller noen som ikke respekterte folket sitt eller noen han brydde seg om, ville han handle på det.'

aaron hernandez 2015

Steven Senne / AP / Shutterstock

jon walters 90 dagers forlovede instagram

Hernandez ble arrestert i juni 2013, mindre enn ett år etter at hun ønsket datteren Avielle velkommen med forloveden sin, Shayanna Jenkins . Ifølge TMZ etterlot den avdøde atleten en lapp til Jenkins før hans død.

“Du har alltid vært min sjelefrende, og jeg vil at du skal elske livet og vite at jeg alltid er sammen med deg. Jeg elsker deg så mye og vet at du er en engel, ”skrev Hernandez angivelig i 2017.

Aaron Hernandez: Jailhouse Lover Tells All har premiere på REELZ søndag 5. juli klokken 20. ET.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.